- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
İlaç da kullanıyorum ya bitki sularına güvenemedim şimdi etki falan yapar diye.. :/ Deli olacağım, gelmiyor regl..Canım maydanoz suyu da söktürüyormuş diye duymuştum eğer gebelik şüpheniz varsa maydanoz suyu kullanmayın deniliyor kaynatıp içiliyor
Doktora tekrardan gidebilme şansın varsa tekrardan görün canımİlaç da kullanıyorum ya bitki sularına güvenemedim şimdi etki falan yapar diye.. :/ Deli olacağım, gelmiyor regl..
1 ay içinde kaç defa gittim artık utanıyorum gitmeye inan kiDoktora tekrardan gidebilme şansın varsa tekrardan görün canım
Maydanoz suyunun bi zararı olmaz canım bence denemelisin1 ay içinde kaç defa gittim artık utanıyorum gitmeye inan ki
Aa neden ki :/ üzüldüm simdi
1 ay içinde kaç defa gittim artık utanıyorum gitmeye inan ki
Canım hoşgeldin :) ben ovülsyon testinden pek anlamıyorum ama burada da bu şekilde olan çok arkadaş var. Eğer ayda bir kez yumurtluyorsak testte yanlışlık var birden fazla kez yumurtluyorsak her koyu çizgi onu gösteriyor demektir :)Ben 11inde adet olmam lazım dı ve olmadım. İşin içinden çıkamadım bütün yaptım övü testi ve yine pik ben ne zaman yumurtladım ya
Cevap verdiğin için teşekkürler canım ben yaklaşık 3 aydır övü kullanıyorum ve çatlamadan sonra ilk defa yine piki gördüm .o yüzden Kafam karıştı . Adet te geçti . Gebelik testide yaptım ama görünürde bişy yokCanım hoşgeldin :) ben ovülsyon testinden pek anlamıyorum ama burada da bu şekilde olan çok arkadaş var. Eğer ayda bir kez yumurtluyorsak testte yanlışlık var birden fazla kez yumurtluyorsak her koyu çizgi onu gösteriyor demektir :)
ben de 45 gun kadar regl bekledim. sogan suyuydu maydonoz suyuydu hic ise yaramaz bende. adacayi duydum. yine yaramaz ama kullanayim dedim belli olmaz. iki gun ac karnina sabah ilk is ictim. aksam yemekten once ictim. ucuncu gun geldi. sasirdim bende. herkes kendine yarayani yaramayani kesfedebilir bence. sallama poset cay seklinde olmaz. aktardan yaprak seklinde alip sicak suda bes dk demledim ictim bolca ictim kucuk bardak degildi. umarim faydasi olur.Kızlar adet söktürmek için işe yarayan bir çareniz var mı yahu? Soğandan başka? Çörek otu falan diyor nette ama içtim bir tatlı kaşığı bakalım. Pek bir belirti yok daha..
o kismi bilmiyorum ama yumurtlamadan da adet goruluyormus tersi oldugunu bilmiyordumAllah sabır versin canım bi tane eczaneci bayan adet görülmezse bile yine yumurtlama oluşuyormuş diyodu sen değerlendir canım zarar gelmez ☺☺
Belki tekrar yumurtluyosndr canım adetinde o yüzden gecikmiştir bence değerlendirmeye devam edin bu günleri deCevap verdiğin için teşekkürler canım ben yaklaşık 3 aydır övü kullanıyorum ve çatlamadan sonra ilk defa yine piki gördüm .o yüzden Kafam karıştı . Adet te geçti . Gebelik testide yaptım ama görünürde bişy yok
Adet gelene kadar 2 günde bir yapmaya devamBelki tekrar yumurtluyosndr canım adetinde o yüzden gecikmiştir bence değerlendirmeye devam edin bu günleri de
AynenAdet gelene kadar 2 günde bir yapmaya devam
Ay bende kız ıstıyorum yaaaaaa
Cicili bicili giydireyim onu ☺
Evet canim☺yakınsın adanaya ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?