Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 11inde adet olmam lazım dı ve olmadım. İşin içinden çıkamadım bütün yaptım övü testi ve yine pik ben ne zaman yumurtladım ya

Eklentiler

• 25D7A12A-1A50-499E-8412-3F9547310B0B.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 1C3A8571-E74F-4936-B0DC-AB9739D64951.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 85E4D579-F5E4-49DB-BAC0-3F2E32619CA3.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 43
Ben 11inde adet olmam lazım dı ve olmadım. İşin içinden çıkamadım bütün yaptım övü testi ve yine pik ben ne zaman yumurtladım ya
Canım hoşgeldin :) ben ovülsyon testinden pek anlamıyorum ama burada da bu şekilde olan çok arkadaş var. Eğer ayda bir kez yumurtluyorsak testte yanlışlık var birden fazla kez yumurtluyorsak her koyu çizgi onu gösteriyor demektir :)

Cevap verdiğin için teşekkürler canım ben yaklaşık 3 aydır övü kullanıyorum ve çatlamadan sonra ilk defa yine piki gördüm .o yüzden Kafam karıştı . Adet te geçti . Gebelik testide yaptım ama görünürde bişy yok

Kızlar adet söktürmek için işe yarayan bir çareniz var mı yahu? Soğandan başka? Çörek otu falan diyor nette ama içtim bir tatlı kaşığı bakalım. Pek bir belirti yok daha..
ben de 45 gun kadar regl bekledim. sogan suyuydu maydonoz suyuydu hic ise yaramaz bende. adacayi duydum. yine yaramaz ama kullanayim dedim belli olmaz. iki gun ac karnina sabah ilk is ictim. aksam yemekten once ictim. ucuncu gun geldi. sasirdim bende. herkes kendine yarayani yaramayani kesfedebilir bence. sallama poset cay seklinde olmaz. aktardan yaprak seklinde alip sicak suda bes dk demledim ictim bolca ictim kucuk bardak degildi. umarim faydasi olur.

Belki tekrar yumurtluyosndr canım adetinde o yüzden gecikmiştir bence değerlendirmeye devam edin bu günleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…