- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
günaydın cnm nasılsınGünaydın kızlaaar
İyiyim çok şükür kuzum, sen nasılsın?günaydın cnm nasılsın
İyiyim çok şükür kuzum, sen nasılsın?
Bende uykulara doyamıyorum iki de bir uyuyakalıyorum akşamları ama hala uykum var :) Bugün cumabiraz uykusuzm dün gece geç yattık şimdide işteyim :S
Kutsal cuma diyosungünaydınlar ballı lokma tatlılarımmmm
hayırlı cumalar.
masamda 2 bilgisyarım vardı biri çökmüş sabah geldk açılmıyo
bene diğerinden girdim yinede geldim yani
belki bugun yaptıramazlar erkenden eve giderim haha
en sevdiğim günnnKutsal cuma diyosun
Kız ne var benim de bi şeyler bozulsa şu masada yaen sevdiğim günnn
Ay ne demek canım benim, atarım tabi, sen de sipsinin göbüşünü at gün be gün çok heyecanlıdombili_xl günaydın kuzumm,
Benim bilgisayar çıldırmış eşim format atacaktı, senden yeni yeni saldıray fotoğrafları isterim formattan sonra sonra vay efendim ben duymadım etmedim yok
Ayy sipsiye bi iğne değdirsem patlicak gibi 15 güne doğurur herhaldeAy ne demek canım benim, atarım tabi, sen de sipsinin göbüşünü at gün be gün çok heyecanlı
kız pc sapıtmış kendi kendine uyku moduna geçiyor açılmıyor.Kız ne var benim de bi şeyler bozulsa şu masada ya
Ayy maşallah ya onunki de iyi hamilelik iki ayAyy sipsiye bi iğne değdirsem patlicak gibi 15 güne doğurur herhaldeEve gideyim de kızımı atayım size gebe görün
Çabuk gel bizim modeme benim pc ye falan el ver hadi bekliyorumkız pc sapıtmış kendi kendine uyku moduna geçiyor açılmıyor.
eğer açılmazsa bugun hiç çalışamam demektir.
çünkü 2 pc birbiriyle bağlantılı onda olanları göremiyosun bunda
yapılmazsa eve gider yatarım
Kız o çok rahat, ovü testi yok idrar testi yok kanda arttı mı azaldı mı yok, keseydi kalpti hiiiç yok. Ben gebeyim dedi her yere de atladı hopladı, her şeyleri de yedi 15 güne de doğurur. Kaynanam bizden çıkmaz mı derdi de yok misssAyy maşallah ya onunki de iyi hamilelik iki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?