hahahaKız o çok rahat, ovü testi yok israr testi yok kanda arttı mı azaldı mı yok, keseydi kalpti hiiiç yok. Ben gebeyim dedi her yere de atladı hopladı, her şeyleri de yedi 15 güne de doğurur. Kaynanam bizden çıkmaz mı derdi de yok misss
Hayat umrunda değil ya kızım zıplama oraya gebesin diyorum yüzüme umarsızca bakıp hop zıplıyorhahaha
sipsi gibi olmak vardı he
hayat kedilere güzelHayat umrunda değil ya kızım zıplama oraya gebesin diyorum yüzüme umarsızca bakıp hop zıplıyorKarnı da kocaman
Kız sana klomen mi vereceklermiş? Yumurtlamada sorun olanlara veriliyor ya o ben tavuk misaliyim diyeydin ya
mare sen nerelisin kızan diyongünaydınnn kızanlarrrr
söylediğim şive ile hiç alakam yok aslen karadenizliyim benmare sen nerelisin kızan diyon
nerenin tavugusun sen
benim annem karadeniz babam trakyasöylediğim şive ile hiç alakam yok aslen karadenizliyim ben
eş tarafından giresunluyum baba tarafından samsunluyumbenim annem karadeniz babam trakya
karadenizin neresiii
benimde annem trabzonlueş tarafından giresunluyum baba tarafından samsunluyum
amann da amannnn kendini överken utanırmıştaaabenimde annem trabzonlu
cok güzel karadeniz ya geçen yaz karadeniz tuuru yaptık bayıldm aşık oldummm
çokta güzel mıhlama yaparımmm
kız onudamı enişteye yaptırıyonamann da amannnn kendini överken utanırmıştaaabenimde eşim çok güzel yapar
ben çok güzel kahve yaparımkız onudamı enişteye yaptırıyon
kız sen böyle yaşlanmazsın bana bak yıpratmıyon kendiiniben çok güzel kahve yaparımgerisini sormayın ne var ne yok eşim yapar dipnot bende güzel yemekler yaparım ve bilmediğim yemek yoktur elimde çok lezzetlidir ama yapamam edemem beceremem diye diye eşimi şef yaptım birde o yaparken keyif alıyor ben hiç keyif almıyorum bari keyiflenen biri olsun evde dimi
ne yıpranıcammm hiç yıpranamamkız sen böyle yaşlanmazsın bana bak yıpratmıyon kendiini
en iyisini yapıyon boşver
Yok kız canım sıkkın değil de yarın doktora gitcez ya 1 gün önceden başlıyom ben bi sevinip bi gerilmeye
gerilmeye gerek yok sevinmeye de gerek yokYok kız canım sıkkın değil de yarın doktora gitcez ya 1 gün önceden başlıyom ben bi sevinip bi gerilmeyeBi de sabah sabah G gamzeli_bebis in pc si bozulmuş benim ki sapasağlam ona da canım sıkıldı
niye kız ben cenabetmi geziyomda herşeyi bozcamgerilmeye gerek yok sevinmeye de gerek yokheyecanlanabilirsin o serbest gamzeliyide takma kafana 2 dakika da gelir seninkini de bozar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?