ne var yani bozsan belki kız seninkini bozuk gördü canı çektiniye kız ben cenabetmi geziyomda herşeyi bozcam
Dedim gel diye ama gülerek beni geçiştirdi hain kadıngerilmeye gerek yok sevinmeye de gerek yokheyecanlanabilirsin o serbest gamzeliyide takma kafana 2 dakika da gelir seninkini de bozar
Evet ben hamileyim, canım istedi ne yani eline mi yapışıcakne var yani bozsan belki kız seninkini bozuk gördü canı çekti
ben benmkini nası bozdugumu bilsem gider bozarım elimemi yapışırne var yani bozsan belki kız seninkini bozuk gördü canı çekti
Ahahaha o da doğru, ay Allah sağlıkla kucağına mı alır patisine mi artık ona da hayırlı doğumlar nasip etsinKız o çok rahat, ovü testi yok idrar testi yok kanda arttı mı azaldı mı yok, keseydi kalpti hiiiç yok. Ben gebeyim dedi her yere de atladı hopladı, her şeyleri de yedi 15 güne de doğurur. Kaynanam bizden çıkmaz mı derdi de yok misss
Evet rabbim sağ salim patisine almayı nasip etsin ona daAhahaha o da doğru, ay Allah sağlıkla kucağına mı alır patisine mi artık ona da hayırlı doğumlar nasip etsinAy sarman olurlar mı ki baba tarafından
Dedim gel diye ama gülerek beni geçiştirdi hain kadınGerek yokta oluyo işte, bööyle ne düşünceğimi şaşırdım iyice ama mutluyum sonuç olarak
Evet ben hamileyim, canım istedi ne yani eline mi yapışıcak
duy bunlarıı duyyyy kız hamileeeee canı çekmişben benmkini nası bozdugumu bilsem gider bozarım elimemi yapışır
Napim kenarda kendi kendime içli içli ağlayayım bariduy bunlarıı duyyyy kız hamileeeee canı çekmiş
gülerek geçiştiren hain kadının ben oldugumu 2.ci okumamda anladımDedim gel diye ama gülerek beni geçiştirdi hain kadınGerek yokta oluyo işte, bööyle ne düşünceğimi şaşırdım iyice ama mutluyum sonuç olarak
çok güldümEvet rabbim sağ salim patisine almayı nasip etsin ona da
Hahahahahagülerek geçiştiren hain kadının ben oldugumu 2.ci okumamda anladım
bu olmadı kalbimi rendeledin
hain kadın kim bn kim
Kızın patisi var napsınçok güldüm
Allah rahmet eylesinMerhaba kızlar bayağıdır yoktum kayınpederim vefat ettiacil gece yarısı Ankara ya geldik tabi ben ne ovulasyon testi yapabildin nede yumurtladigim günü bilebildim zaten aklıma bile gelmedi çok üzgünüz ama kayınpederim gırtlak kanseriydi yatıyordu düşük olan gelebiligime çok sevinmiş çok mutlu olmuş sürekli anneme küçük nasıl diye sorarmış annem bunları anlatınca daha bı dikkat etmek istedik ama tabi zor oldu bu durumda bizim için 32 günde adet oluyorum 13. ve 18. Günü degerlendirmistik en son bugün de 27. Günüm bakalım inşallah annemin dualariyla çünkü çok istiyor bizde öyle Rabbim belli olmaz nasip eder diye dua ediyorum ve bekliyorum adet olmazsam pazar sabahı test yapacağım inşallah sizlerde dua edin inşallah geriye dönük okumaya çalıştım ama Red Phoenix hamileliğini öğrenmiş çok sevindim ve ikiz durumu var galiba çok güzel ya inşallah öyledir H E sende daha kontrole gidemedin herhalde özel e ama az kaldı inşallah meleğini göreceksin ve cinsiyetini de öğreneceksin inşallah
ben gelip bozarım canım sen rahatına keyfine bak 11 de bi ameliyatım var bitince çıkar gelirimNapim kenarda kendi kendime içli içli ağlayayım bari
evet kuzumDesene sende bizim hemserimizsin
Zaten yakınız da, gör gör G gamzeli_bebisben gelip bozarım canım sen rahatına keyfine bak 11 de bi ameliyatım var bitince çıkar gelirim
öğlen çık gel akyaka da kahve içip selfie atalım gruba çatlasınlarZaten yakınız da, gör gör G gamzeli_bebis
Maşallah tebrik ederim evet var gözünüz aydın darısı başımıza aminnnKızlar sizce var mı gebelik Eki Görüntüle 2257515
bende seni seviyoree kuzumm hepinizi seviyorum kızlar cok eğleniyorumm sizinle iyiki bu sayfayı bulmuşum iyiki benide aranıza aldınızHahahahahaSenin kalbini yerim, napim bende seni hain de olsan seviyorum, gelip bi pc bozmadın ama büyüklük bende kalsın
Kız soyak yeni şehirin ordayım ama bi gün gidek meydanda içek kahvemizi hoopöğlen çık gel akyaka da kahve içip selfie atalım gruba çatlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?