Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gerilmeye gerek yok sevinmeye de gerek yok heyecanlanabilirsin o serbest gamzeliyide takma kafana 2 dakika da gelir seninkini de bozar
Dedim gel diye ama gülerek beni geçiştirdi hain kadın Gerek yokta oluyo işte, bööyle ne düşünceğimi şaşırdım iyice ama mutluyum sonuç olarak

Ahahaha o da doğru, ay Allah sağlıkla kucağına mı alır patisine mi artık ona da hayırlı doğumlar nasip etsin Ay sarman olurlar mı ki baba tarafından

Ahahaha o da doğru, ay Allah sağlıkla kucağına mı alır patisine mi artık ona da hayırlı doğumlar nasip etsin Ay sarman olurlar mı ki baba tarafından
Evet rabbim sağ salim patisine almayı nasip etsin ona da Yaa bilemiyorum ki ana smokin baba sarman belki de sürpriz yapıp ben tekir doğuruyorum dermiş Sarmanlar çok agresif ya çarli şeytanına benzemesinler

gülerek geçiştiren hain kadının ben oldugumu 2.ci okumamda anladım
bu olmadı kalbimi rendeledin
hain kadın kim bn kim
Hahahahaha Senin kalbini yerim, napim bende seni hain de olsan seviyorum, gelip bi pc bozmadın ama büyüklük bende kalsın

Allah rahmet eylesin

Hahahahaha Senin kalbini yerim, napim bende seni hain de olsan seviyorum, gelip bi pc bozmadın ama büyüklük bende kalsın
bende seni seviyoree kuzumm hepinizi seviyorum kızlar cok eğleniyorumm sizinle iyiki bu sayfayı bulmuşum iyiki benide aranıza aldınız
benimki bozuluda noluyo kızzz oturuyom burda eve gidebilirsin diyende yok
12 olsunda ovu testimi yapim diye bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…