- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Ay aynı bizimkiler, bi gün internet gitti bizde zaten mesai 5 buçukta bitiyo, 4e kadar gelmedi kös kös oturdumbende seni seviyoree kuzumm hepinizi seviyorum kızlar cok eğleniyorumm sizinle iyiki bu sayfayı bulmuşum iyiki benide aranıza aldınız
benimki bozuluda noluyo kızzz oturuyom burda eve gidebilirsin diyende yok
12 olsunda ovu testimi yapim diye bekliyom
bahsettiğiniz yerleri hiç bilmiyom bilsem bnde gelirdimKız soyak yeni şehirin ordayım ama bi gün gidek meydanda içek kahvemizi hoop
Kız soyak yeni şehirin ordayım ama bi gün gidek meydanda içek kahvemizi hoop
işiniz bir fişe bakıyor ne güzel ya benim böyle bir şansım yokAy aynı bizimkiler, bi gün internet gitti bizde zaten mesai 5 buçukta bitiyo, 4e kadar gelmedi kös kös oturdum
Kız bakıyoda noluyor gidemiyoz ki bi yereişiniz bir fişe bakıyor ne güzel ya benim böyle bir şansım yok
Kız çık çık gel ümraniye merkezden bahsediyoz metrobüs metro hoop burdasınbahsettiğiniz yerleri hiç bilmiyom bilsem bnde gelirdim
kız heder olurum ben goptan kalkıp ümraniyeye gelene kdrKız çık çık gel ümraniye merkezden bahsediyoz metrobüs metro hoop burdasın
kız heder olurum ben goptan kalkıp ümraniyeye gelene kdr
Teşekkür ederim sabah kan verdim bekliyorum sonucu inşallah doğrudurMaşallah tebrik ederim evet var gözünüz aydın darısı başımıza aminnn
Pik pik atıyor kalbimmmBugünkü ovu testim
Sanırım pik oldu
Bari bıgün çatlasa
Eşim yarın şehir dışına çıkacak
Bi gün kalacak gerçi ama artık nasip
Ben elimden geleni yapıyorun takdir Allahtan
bizim evin arkasından gebze koop geçiyo minik otobüs onlar ümraniyeden geçiyor ama tam nersinden bilmiyorumHiçte bi şey olmazsın senin bu bacın 1 yıl özel gop hastanesinde çalıştı veee hayatta
Pik pik atıyor kalbimmm
Sor adama tak yaz bana ben seni müsait bi yerde indiririmbizim evin arkasından gebze koop geçiyo minik otobüs onlar ümraniyeden geçiyor ama tam nersinden bilmiyorum
Ay ben bugün pek bi neşeliyim okuyorsundur, enerji patlaması yaşadımNapem kuzum kahvaltı yaptım öyle müge yi izliyorum
Sen napıyosun nasıl gidiyo
bi gün ayarlarız bakalım kısmet olursaSor adama tak yaz bana ben seni müsait bi yerde indiririm
Yarında silinir inşallahh, bugünü kesin değerlendirin bencePik dimibende dünü pik sanmıştım değerlendirmeler boşa gitmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?