- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Sıvı alımı idrardaki hormonu inceltiyor, seyreltiyor kuzum ondanKızlar bişey sorucam şimdi biz ovu yaparken sıvı alımına dikkat ediyoruz ya bu koyu çıkmaması için mi yoksa açık çıkar diye mi ?
Ben sabah namazında çok az idrara gittim de acaba sabah ondan mı bu kadar koyu çıktı
Yarında silinir inşallahh, bugünü kesin değerlendirin bence
Sıvı alımı idrardaki hormonu inceltiyor, seyreltiyor kuzum ondan
Ay ben işte bile izlerdimAy ben bugün pek bi neşeliyim okuyorsundur, enerji patlaması yaşadımAyy afiyet olsun kuzummmm mügeden arada bir bana da haber ver çok seviyorum da izleyemiyorum işten
Ayy keşke bende izleyebilsem eşim 2 haftada bir cumartesileri çalışıyor onun çalıştığı zamanlar müge maratonu yapıyorumAy ben işte bile izlerdim
Bide gizli gizli ağlardım aile buluşmalarında
Şimdii ohhh rahat rahat bağıra bağıra ağlıyorum
Benım hafif bulantım var şuan onla savaşıyorum yediklerim az otursun kalkıp evi toparlıcam işte
Düşün daha evimin kalın storlarını bile kaldırmadım
Selam canım, pikten önce ve pik de önemli, sen bu günü de değerlendir mümkünse, sonrasına dönüşte bakarsınız, hatta bence öncesi daha bile önemli sperm yumurtadan daha uzun canlı kalabildiği içinBugünkü ovu testim
Sanırım pik oldu
Bari bıgün çatlasa
Eşim yarın şehir dışına çıkacak
Bi gün kalacak gerçi ama artık nasip
Ben elimden geleni yapıyorun takdir Allahtan
Selam canım, pikten önce ve pik de önemli, sen bu günü de değerlendir mümkünse, sonrasına dönüşte bakarsınız, hatta bence öncesi daha bile önemli sperm yumurtadan daha uzun canlı kalabildiği için
Tek degilsin canim bende daha kalin storlari acmadim kahvalti yaptim cay keyfi yapiyoruz kizimlaAy ben işte bile izlerdim
Bide gizli gizli ağlardım aile buluşmalarında
Şimdii ohhh rahat rahat bağıra bağıra ağlıyorum
Benım hafif bulantım var şuan onla savaşıyorum yediklerim az otursun kalkıp evi toparlıcam işte
Düşün daha evimin kalın storlarını bile kaldırmadım
hoşgeldiniz yumurtlama 2 nisanda olduysa 10 gün geçmiş gebelik testi yapsanız silikte olsa cıkabilir diye düşünüyorum :)kızlar merhaba, sessiz takipçilerinizdenim :)
7 aydır gebelik için uğraşıyoruz bu ay ovaluasyon testiyle takip ettim. döngüm 31 gün ben 24. gün pik'i gördüm bu geç yumurtlama mı oluyor ?
o günleri değerlendirdik herşey allahtan tabi :)
test ne zaman yapmalıyım ? yumurtlamam 2 nisan, regl 10 nisandı 2 gün gecikti, gec yumurtlama reglide etkiliyor değil mi ? yardımcı olur musunuz :)
ya negatifi o kadar çok gördüm ki şimdi erken yapıp moralimi bozmak istemiyorum aslında. teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)hoşgeldiniz yumurtlama 2 nisanda olduysa 10 gün geçmiş gebelik testi yapsanız silikte olsa cıkabilir diye düşünüyorum :)
pikten 14 gün sonra adet olması gerektiği söyleniyor ama ne kadar doğru bilemem.
hayırlısı olsun hakkınızda :)
Yumurtlama zamanının üstüne 14 gün eklersen regl tarihin o olur . Yanı 16 nisan ..kızlar merhaba, sessiz takipçilerinizdenim :)
7 aydır gebelik için uğraşıyoruz bu ay ovaluasyon testiyle takip ettim. döngüm 31 gün ben 24. gün pik'i gördüm bu geç yumurtlama mı oluyor ?
o günleri değerlendirdik herşey allahtan tabi :)
test ne zaman yapmalıyım ? yumurtlamam 2 nisan, regl 10 nisandı 2 gün gecikti, gec yumurtlama reglide etkiliyor değil mi ? yardımcı olur musunuz :)
yarın yapayım o zaman :) peki negatif çıkars aumut bayraklarını indirmeli miyimYumurtlama zamanının üstüne 14 gün eklersen regl tarihin o olur . Yanı 16 nisan ..
Regle 4 gün kalmıs oluyor .
Eğer varsa yaparsan siliktenolsa çıkar
orasını bilemeyiz ama varsa cok büyük ihtimalle 3 kala çıkar :)yarın yapayım o zaman :) peki negatif çıkars aumut bayraklarını indirmeli miyim
hayır canım hemen umudumuzu kaybetmiyoruz regl gelene kadar umut vardıryarın yapayım o zaman :) peki negatif çıkars aumut bayraklarını indirmeli miyim
Valla burdayarın yapayım o zaman :) peki negatif çıkars aumut bayraklarını indirmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?