nasıl ya gerçekten mi ben şok :)Valla burdaRed Phoenix arkadaşımınızın reglden 2 gün sonra silik çizgi çıktı :)
O bizm umudumuz o yüzden regl gelene kadar umut tavan bizde
valla ben artık şaşı oldum bana güvenme amaa bi gölgelik var farklı açılardan bakınca bana öyle geldiKızlar bişi gören varmı yoğsam ben artık hayel mi görmeye başladım bi görüyom bi görmüyom
Şu saatten sonra çıkarsa umutsuz vakkalara umut olucamvalla ben artık şaşı oldum bana güvenme amaa bi gölgelik var farklı açılardan bakınca bana öyle geldi
Kızzzz görüyorummmmmKızlar bişi gören varmı yoğsam ben artık hayel mi görmeye başladım bi görüyom bi görmüyom
Ay bilmiyomm .. o kanda sonra hiç umudum yok.. ama doktorda bi dediydi 4-5 gün geçerse bi gel belki erken yapmışızdır diye. Olmassam akşama kadar gidem de kan verem 7-8 gibi yarında doktorcuğuma giderimKızzzz görüyorummmmm
Ay hadi inşallah vardır yaAy bilmiyomm .. o kanda sonra hiç umudum yok.. ama doktorda bi dediydi 4-5 gün geçerse bi gel belki erken yapmışızdır diye. Olmassam akşama kadar gidem de kan verem 7-8 gibi yarında doktorcuğuma giderim
2 nisan da yumurtlama olduysa 16 sında regl olman lazım:)kızlar merhaba, sessiz takipçilerinizdenim :)
7 aydır gebelik için uğraşıyoruz bu ay ovaluasyon testiyle takip ettim. döngüm 31 gün ben 24. gün pik'i gördüm bu geç yumurtlama mı oluyor ?
o günleri değerlendirdik herşey allahtan tabi :)
test ne zaman yapmalıyım ? yumurtlamam 2 nisan, regl 10 nisandı 2 gün gecikti, gec yumurtlama reglide etkiliyor değil mi ? yardımcı olur musunuz :)
kız bn spor ayakkabıya geçemedim daha bileklerim üşüyoŞimdi keyif zamanı dün akşam kaçırdım izleyemediml
ay inşallah vardır kuzummmmm o kdr sevinirimkiiiAy bilmiyomm .. o kanda sonra hiç umudum yok.. ama doktorda bi dediydi 4-5 gün geçerse bi gel belki erken yapmışızdır diye. Olmassam akşama kadar gidem de kan verem 7-8 gibi yarında doktorcuğuma giderim
Evet regl 3 geçene kadar gölge çizgi bilene yoktu, benden ibret alınValla burdaRed Phoenix arkadaşımınızın reglden 2 gün sonra silik çizgi çıktı :)
O bizm umudumuz o yüzden regl gelene kadar umut tavan bizde
Ay hadi inşallah vardır ya
inşallah kuzucuklarımay inşallah vardır kuzummmmm o kdr sevinirimkiii
YağğğMinik_ceylo kız gördümmmm
Ayy hadi inşallay ceylo ya, kalbim seninleYağğğkızz bu görüşlerr gerçeğe dönsüün emiii ☺☺
Ben akşama gidem yine kan verim de içim rahat etsin delik deşik oldum zati
ohh o nasıl bir iş yeri kızz :)Şimdi keyif zamanı dün akşam kaçırdım izleyemediml
eceye yolla bayılır ovu testineinşallah kuzucuklarımBöyle oluncada ayrı heycanlımış kız bide hamişsem onca ovü zevk olsun diye yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?