Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy cok şükür atlatmışsın kuzummm. inşallah sonuçlarında iyi çıkar.
nasıl dayanılmaz bi acımı ? hangi medilife bu ?
gopta hangi hastaneye gittinki bende goptayım

Bence bu kadar stres ve negatif duygu yerine biraz konudan uzaklaşmanız ve kafanızı boşaltmanız daha yararlı olabilir. İnancınız nedir bilmiyorum ama bu dünya imtihan dünyasıysa herkesin imtihanı da farklıdır diye düşünüyorum nacizane.

kimisi yanlış bi ilişkiden hamile kalmakla, kimisi yıllardır hamile kalamamakla, kimiside cok daha ağır şeylerle sınanıyor bu cok doğru..
Allah hepimiz için hayırlısını versin herşeyin

kimisi yanlış bi ilişkiden hamile kalmakla, kimisi yıllardır hamile kalamamakla, kimiside cok daha ağır şeylerle sınanıyor bu cok doğru..
Allah hepimiz için hayırlısını versin herşeyin
Amin canım benim, Rabbim senin de güzel kalbine göre versin

Canım streslide değilim dünyanın imtihan dünyası olduğunun da farkındayım yorumumu bu yöne çekmen senin negatif düşüncelere sahip olduğunu gösteriyor bence. İnsanlar bazı şeyleri yaşamadan bilemez onlarda evlat için gözyaşı dökmeye başladıklarında hamile kalabilmenin ne kadar kutsal ve mucize bir olay olduğunu anlayacaklar anlatmak istediğim buydu yoksa kimin ne yaptığı beni zerre ilgilendirmez.

Evet benim negatif düşüncelerim haklısınız, kafa göz dalacağım cümlesini de ben kurdum zaten çok özür dilerim.

Evet benim negatif düşüncelerim haklısınız, kafa göz dalacağım cümlesini de ben kurdum zaten çok özür dilerim.
Bunu ciddiye almış olmanıza tek bir kelime bile söyleyemeyeceğim evet hiç tanımadığım insanlara kafa göz dalmaya gidiyorum izninizle.

Hiç anne olmak istemeyenler ya da vaktinin gelmediğini düşünenler de var elbette.Herkes anneliği hoş duygularla karşılayacak değil.Orada benim de kızdığım konular oluyor ama kafa göz dalacak kadar da bilmiyoruz insanların ozelini.Elimizden gelen okumamak,sinir olmamak,uzulmemek adına.
Allah herkesin kalbine göre versin inşallah..Siz de muradiniza en hayırlı zamanda erin.

Kafayı yedim zaar bunu anlamıyom da kız 1609ece tavuk bak bakem senin regli geçmelerine benziyor mu ?
Normal mi bu koyuluk gecikmede ovü de H E Red Phoenix G gamzeli_
bende şimdi kendi testimi paylaştım bende biraz daha koyu çıkıyordu gün geçtikçe koyulaştı 2 gündür süper koyu çıkıyor bugünde t çizgisi c yi geçti açık ara farkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…