ayy cok şükür atlatmışsın kuzummm. inşallah sonuçlarında iyi çıkar.Ay kızlar sabah sabah aksiyon yaşadım doktorun yönlendirdiği gop takı yere gittim önceden randevu almam lazimmis yinede kabul ettiler ama pazartesi günü ilişki olduğu için yapmadılar doktor bana hiç bise söylemedi sınır oldum çıktım arkadaşımın kuzeni madilife ta çalışıyor oraya geldik ovi dönemine girmediğim için sorun yok dediler çektiler oturup ağlayacaktım nerdeyse ama o anlık acı oldu şuan iyiyim çeken doktor rahmimin iyi olduğunu tupĺerin açık olduğunu söyledi saat 2de çıkcak sonuçlar doktora göstericem büyük ihtimal eşime bakılacak
Kız vallaha yollarımm daha da alır yollarım. Hamiş kalasıya ben alırım ovilerini testleriini inşallahhh varsa bebeğim aha buda burda dursun
kız tavuk hadi iyisinKız vallaha yollarımm daha da alır yollarım. Hamiş kalasıya ben alırım ovilerini testleriini inşallahhh varsa bebeğim aha buda burda dursun
Kız vallaha yollarımm daha da alır yollarım. Hamiş kalasıya ben alırım ovilerini testleriini inşallahhh varsa bebeğim aha buda burda dursun
Ne kadar gebelak varsa ovu leri bana göndersin burda baş tavuk varken kimseye düşmez
Bence bu kadar stres ve negatif duygu yerine biraz konudan uzaklaşmanız ve kafanızı boşaltmanız daha yararlı olabilir. İnancınız nedir bilmiyorum ama bu dünya imtihan dünyasıysa herkesin imtihanı da farklıdır diye düşünüyorum nacizane.Kızlar vallahi bdv deki konuları gördükce deli oluyorum biri 20 yaşındaymış sevgilisnden hamileymiş terk edilmiş diğeri adetten hemen sonra ilişkiye girmiş yumurtlama dönemine denk gelirmişmi şuan çocuk istemiyolarmışbiz bu kadar isterken neden olmuyo peki gidip konu sahiplerine kafa göz dalasım var
Anladım canım neden ki bebek olursa öldürür diye mi acabaInternetten baktım.canim adetle beraber en fazla 10 güne kadar yapılıyormuş
Evet hamilelik varsa radyasyona maruz kalmamanız içinAnladım canım neden ki bebek olursa öldürür diye mi acaba
Bence bu kadar stres ve negatif duygu yerine biraz konudan uzaklaşmanız ve kafanızı boşaltmanız daha yararlı olabilir. İnancınız nedir bilmiyorum ama bu dünya imtihan dünyasıysa herkesin imtihanı da farklıdır diye düşünüyorum nacizane.
Amin canım benim, Rabbim senin de güzel kalbine göre versinkimisi yanlış bi ilişkiden hamile kalmakla, kimisi yıllardır hamile kalamamakla, kimiside cok daha ağır şeylerle sınanıyor bu cok doğru..
Allah hepimiz için hayırlısını versin herşeyin
aminnnnnnAmin canım benim, Rabbim senin de güzel kalbine göre versin
Canım streslide değilim dünyanın imtihan dünyası olduğunun da farkındayım yorumumu bu yöne çekmen senin negatif düşüncelere sahip olduğunu gösteriyor bence. İnsanlar bazı şeyleri yaşamadan bilemez onlarda evlat için gözyaşı dökmeye başladıklarında hamile kalabilmenin ne kadar kutsal ve mucize bir olay olduğunu anlayacaklar anlatmak istediğim buydu yoksa kimin ne yaptığı beni zerre ilgilendirmez.Bence bu kadar stres ve negatif duygu yerine biraz konudan uzaklaşmanız ve kafanızı boşaltmanız daha yararlı olabilir. İnancınız nedir bilmiyorum ama bu dünya imtihan dünyasıysa herkesin imtihanı da farklıdır diye düşünüyorum nacizane.
Evet benim negatif düşüncelerim haklısınız, kafa göz dalacağım cümlesini de ben kurdum zaten çok özür dilerim.Canım streslide değilim dünyanın imtihan dünyası olduğunun da farkındayım yorumumu bu yöne çekmen senin negatif düşüncelere sahip olduğunu gösteriyor bence. İnsanlar bazı şeyleri yaşamadan bilemez onlarda evlat için gözyaşı dökmeye başladıklarında hamile kalabilmenin ne kadar kutsal ve mucize bir olay olduğunu anlayacaklar anlatmak istediğim buydu yoksa kimin ne yaptığı beni zerre ilgilendirmez.
Bunu ciddiye almış olmanıza tek bir kelime bile söyleyemeyeceğimEvet benim negatif düşüncelerim haklısınız, kafa göz dalacağım cümlesini de ben kurdum zaten çok özür dilerim.
Hiç anne olmak istemeyenler ya da vaktinin gelmediğini düşünenler de var elbette.Herkes anneliği hoş duygularla karşılayacak değil.Orada benim de kızdığım konular oluyor ama kafa göz dalacak kadar da bilmiyoruz insanların ozelini.Elimizden gelen okumamak,sinir olmamak,uzulmemek adına.Canım streslide değilim dünyanın imtihan dünyası olduğunun da farkındayım yorumumu bu yöne çekmen senin negatif düşüncelere sahip olduğunu gösteriyor bence. İnsanlar bazı şeyleri yaşamadan bilemez onlarda evlat için gözyaşı dökmeye başladıklarında hamile kalabilmenin ne kadar kutsal ve mucize bir olay olduğunu anlayacaklar anlatmak istediğim buydu yoksa kimin ne yaptığı beni zerre ilgilendirmez.
Müsaade sizin, iyi günler dilerim.Bunu ciddiye almış olmanıza tek bir kelime bile söyleyemeyeceğimevet hiç tanımadığım insanlara kafa göz dalmaya gidiyorum izninizle.
bende şimdi kendi testimi paylaştımKafayı yedim zaarbunu anlamıyom da kız 1609ece tavuk bak bakem senin regli geçmelerine benziyor mu ?
Normal mi bu koyuluk gecikmede ovü deH E Red Phoenix G gamzeli_
Ben bu lh testini ya pik olduğunda ya da hcg de çift çizgiyi gördükten sonra yaşadımKızlar t çizgisi kontrol çizgisine gore daha koyu cıktı bugünfikri olan
farklı bir fikir sunucam buldumKızlar t çizgisi kontrol çizgisine gore daha koyu cıktı bugünfikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?