Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede kesinlikle öyle zaten kendim de 1 yıl korunmuş biri olarak kimseye gidip hemen çocuk yapsınlar diyemem. Kafa göz muhabbeti tamamen espriydi zaten bunun mümkünatı da yok sanal alemde :) ama istediğimiz vakit bebiş bize gelmeyince korunduğum günlere bile kızıyorum çünkü o hasreti çekmek çok daha zor insan bunu yaşamadan anlayamıyor gerçekten. Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın

Evet hamile kalabilmek kutsal ama nırmal bir evlilikte .
O konuyu bende okudum sevgililer yanlıl birley yapmıs .
Şuan o kız bunun bilincinde asla olamaz .

Minik_ceylo 1609ece sizin testlerde laboquick dimi benimkide o marka.
mesela benim şuan adetimin 10. günü ve testim o kdr koyu değil.
sizinnn niye öyle çıkıyor anlamıyorummmmmmm vallahi kızlar
yavru benim adetimin kaçıncı günü olduğu bile belli degil 8 mart ta olmuştum en son 28 martta pik oldum 11 inde yani dün regl olmam gerekiyordu dün bugün nar çiçeği gibi benimle kendi testlerini kıyaslama sen bebem

Benim duam Allah kimseyi değil de,isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.İstemeyenin bebeği yerinde olmak istemezdim.Belki sonra fikrine alışır,bu duyguyu da sever.Ama belkilerle bir yere de varilmaz.Oradaki cocukla ilgili konular genellikle bu duyguyu yaşamak istemeyen ya da zor gelenler.Buradaki arkadaşlarımın dediği gibi sinanmadigimiz durumlar hakkında bilgi sahibi değilken önyargılı olmayalım.Hak verdigimden değil o konulara,kayıtsız kalıyorum.Kolay gelsin size de,Rabbim nasip etsin.

ben kendiminkini kıyaslamak için demiyorum kız.
hani benim şuan yumrtlama günüm değilyaa daha pik olmadıya olmamış hali o kdr koyu değil e sizinde yumurtlama gününüz değil niye o kdr koyu çıkıyorlarr benim zaten belli daha var 14.15. gün falan bekliyorum yımırtayı

Kız biz regli bilem olmadık çok bi dalga geçti bu tavıkla ondan benim başıma geliyor zaar

valla benim yumurtlama günümde de maximum dün ki gibi olmuştur hatta belki o raddeye bile gelmemiştir ama bugün t nin daha koyu çıkması hiç yaşadığım bi olay degil 2 gündür şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…