Bencede kesinlikle öyle zaten kendim de 1 yıl korunmuş biri olarak kimseye gidip hemen çocuk yapsınlar diyemem. Kafa göz muhabbeti tamamen espriydi zaten bunun mümkünatı da yok sanal alemde :) ama istediğimiz vakit bebiş bize gelmeyince korunduğum günlere bile kızıyorum çünkü o hasreti çekmek çok daha zor insan bunu yaşamadan anlayamıyor gerçekten. Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasınHiç anne olmak istemeyenler ya da vaktinin gelmediğini düşünenler de var elbette.Herkes anneliği hoş duygularla karşılayacak değil.Orada benim de kızdığım konular oluyor ama kafa göz dalacak kadar da bilmiyoruz insanların ozelini.Elimizden gelen okumamak,sinir olmamak,uzulmemek adına.
Allah herkesin kalbine göre versin inşallah..Siz de muradiniza en hayırlı zamanda erin.
valla bende bunu daha önce duymuştum o yüzden bende 2 gündür 2 ihtimali göz önüne alarak devam ediyorumBen bu lh testini ya pik olduğunda ya da hcg de çift çizgiyi gördükten sonra yaşadımiki ihtimal yani
Anladım canım saol. Peki aynı gün test yaptırıp sonucu alıp hemen cektiremiyormuyz:))Evet hamilelik varsa radyasyona maruz kalmamanız için
Yok annem senin çizgilerine erişmemiz mümkün değilKızlar t çizgisi kontrol çizgisine gore daha koyu cıktı bugünfikri olan
ben hiç bu kadar koyu görmemiştim tavukluk zamanlarımdafarklı bir fikir sunucam buldum
sen bir tavuksun
Kız gebe kaldıktan sonraki ovülerim hep böyle çıkıyor hatta daha bile koyulaşıyorKızlar t çizgisi kontrol çizgisine gore daha koyu cıktı bugünfikri olan
amaaaan ece eski tavuklardan kim kaldıben hiç bu kadar koyu görmemiştim tavukluk zamanlarımda
Evet hamile kalabilmek kutsal ama nırmal bir evlilikte .Canım streslide değilim dünyanın imtihan dünyası olduğunun da farkındayım yorumumu bu yöne çekmen senin negatif düşüncelere sahip olduğunu gösteriyor bence. İnsanlar bazı şeyleri yaşamadan bilemez onlarda evlat için gözyaşı dökmeye başladıklarında hamile kalabilmenin ne kadar kutsal ve mucize bir olay olduğunu anlayacaklar anlatmak istediğim buydu yoksa kimin ne yaptığı beni zerre ilgilendirmez.
yavru benim adetimin kaçıncı günü olduğu bile belli degil 8 mart ta olmuştum en son 28 martta pik oldum 11 inde yani dün regl olmam gerekiyordu dün bugün nar çiçeği gibiMinik_ceylo 1609ece sizin testlerde laboquick dimi benimkide o marka.
mesela benim şuan adetimin 10. günü ve testim o kdr koyu değil.
sizinnn niye öyle çıkıyor anlamıyorummmmmmm vallahi kızlar
Benim duam Allah kimseyi değil de,isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.İstemeyenin bebeği yerinde olmak istemezdim.Belki sonra fikrine alışır,bu duyguyu da sever.Ama belkilerle bir yere de varilmaz.Oradaki cocukla ilgili konular genellikle bu duyguyu yaşamak istemeyen ya da zor gelenler.Buradaki arkadaşlarımın dediği gibi sinanmadigimiz durumlar hakkında bilgi sahibi değilken önyargılı olmayalım.Hak verdigimden değil o konulara,kayıtsız kalıyorum.Kolay gelsin size de,Rabbim nasip etsin.Bencede kesinlikle öyle zaten kendim de 1 yıl korunmuş biri olarak kimseye gidip hemen çocuk yapsınlar diyemem. Kafa göz muhabbeti tamamen espriydi zaten bunun mümkünatı da yok sanal alemde :) ama istediğimiz vakit bebiş bize gelmeyince korunduğum günlere bile kızıyorum çünkü o hasreti çekmek çok daha zor insan bunu yaşamadan anlayamıyor gerçekten. Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın
inşallah benimde sebebim odur yoksa tekrar bi 14 gün beklemek istemiyorum adet olacaksam olayım artık bu ne böyleKız gebe kaldıktan sonraki ovülerim hep böyle çıkıyor hatta daha bile koyulaşıyor
Kuzum benım koyuydu ama senın geç çıktığımiçin ovuyu dikkatte almayalım .Kafayı yedim zaarbunu anlamıyom da kız 1609ece tavuk bak bakem senin regli geçmelerine benziyor mu ?
Normal mi bu koyuluk gecikmede ovü deH E Red Phoenix @gamzeli_bebis
En son ne kadar kanın var çekip hcg aricam içindeinşallah benimde sebebim odur yoksa tekrar bi 14 gün beklemek istemiyorum adet olacaksam olayım artık bu ne böyle
ben kendiminkini kıyaslamak için demiyorum kız.yavru benim adetimin kaçıncı günü olduğu bile belli degil 8 mart ta olmuştum en son 28 martta pik oldum 11 inde yani dün regl olmam gerekiyordu dün bugün nar çiçeği gibibenimle kendi testlerini kıyaslama sen bebem
Bence kan aldırma aparatı taktirsın hiç çıkarmasınEn son ne kadar kanın var çekip hcg aricam içinde
Kız biz regli bilem olmadıkben kendiminkini kıyaslamak için demiyorum kız.
hani benim şuan yumrtlama günüm değilyaa daha pik olmadıya olmamış hali o kdr koyu değil e sizinde yumurtlama gününüz değil niye o kdr koyu çıkıyorlarr benim zaten belli daha var 14.15. gün falan bekliyorum yımırtayı
ben sana çekip yollayım 3 5 şişe sen ara bak bulEn son ne kadar kanın var çekip hcg aricam içinde
valla benim yumurtlama günümde de maximum dün ki gibi olmuştur hatta belki o raddeye bile gelmemiştir ama bugün t nin daha koyu çıkması hiç yaşadığım bi olay degil 2 gündür şaşkınımben kendiminkini kıyaslamak için demiyorum kız.
hani benim şuan yumrtlama günüm değilyaa daha pik olmadıya olmamış hali o kdr koyu değil e sizinde yumurtlama gününüz değil niye o kdr koyu çıkıyorlarr benim zaten belli daha var 14.15. gün falan bekliyorum yımırtayı
allahın sopası yokKız biz regli bilem olmadıkçok bi dalga geçti bu tavıkla ondan benim başıma geliyor zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?