Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence kan aldırma aparatı taktirsın hiç çıkarmasın
Arada gidip bi fırt veriri
Kız yine iyisin ya benımki damarlar sorunlu olsayıd
Kan verirken ben 10 kere düşünüyorum hemşeireler 100 kere
Sağ koldan almıyorlar benden damar çıkmıyor.. hadi aldı diyelim morarıyorum hemen.. solda artık ödem yapmış onuda almadılar elimden aldı geçen gün

Bence kan aldırma aparatı taktirsın hiç çıkarmasın
Arada gidip bi fırt veriri
Kız yine iyisin ya benımki damarlar sorunlu olsayıd
Kan verirken ben 10 kere düşünüyorum hemşeireler 100 kere
Gel bu bacın alsın kanını aşk olsun, kız ben ince damar konusunda iyiyimdir. Senin canını mı yakıyolar kıyamammm

Evet hamile kalabilmek kutsal ama nırmal bir evlilikte .
O konuyu bende okudum sevgililer yanlıl birley yapmıs .
Şuan o kız bunun bilincinde asla olamaz .
Evet de 20 yaşında korunmayı bilmez mi bi insan günah değil mi o yavruya vallahi çok üzücü Allah yardımcısı olsun

Evet de 20 yaşında korunmayı bilmez mi bi insan günah değil mi o yavruya vallahi çok üzücü Allah yardımcısı olsun
Canım kınama, o bebeği veren de Allah. Rabbim o kızcağızın da bebeğin de hakkında hayırlısını versin. Bak evlat sahibi olmaya çalışıyoruz, evlatlarımızın başına gelir Allah korusun.

Kız biz regli bilem olmadık çok bi dalga geçti bu tavıkla ondan benim başıma geliyor zaar
valla benim yumurtlama günümde de maximum dün ki gibi olmuştur hatta belki o raddeye bile gelmemiştir ama bugün t nin daha koyu çıkması hiç yaşadığım bi olay degil 2 gündür şaşkınım
ikinizin sonunuda cok merak ediyorumm artık olcaksnaız adet olunda topikçe rahatlayalım

Canım kınama, o bebeği veren de Allah. Rabbim o kızcağızın da bebeğin de hakkında hayırlısını versin. Bak evlat sahibi olmaya çalışıyoruz, evlatlarımızın başına gelir Allah korusun.
Canım asla kınamıyorum hepimiz aynı yollardan geçtik hepimiz 20 yaşında olduk bazı şeyleri anlayabiliyorum ama düşüncesizce davranmasına kızıyorum eminim ki şuanki gençlik bizden kat kat fazla bilgili ama tabiki yaşadığı olayın zorluğuna da kendi katlanıyor yine bizimki sadece fikir belirtmek.

Olsun canım sen yine de insan nasıl korunmaz bu yaşta bilinmez mi deme, her şey rabbimden. O da ister miydi böyle olsun? Savunmuyorum, ben de üzüldüm ama boşver yorum yapmayalım bu konuda. Artık burdan sonrası rabbimle o kızcağızın arasında.

Yarın bir gün 20 yaşındayken bizim evlatlarımızın neler yapacağını biliyor muyuz?

Sağ koldan almıyorlar benden damar çıkmıyor.. hadi aldı diyelim morarıyorum hemen.. solda artık ödem yapmış onuda almadılar elimden aldı geçen gün
Benım damar bulmada sıkıntım yok canım hepsi harita gibi orta da
Benım sıkıntım damar patlaması
Bileğimin yanından alıyor artık

Gel bu bacın alsın kanını aşk olsun, kız ben ince damar konusunda iyiyimdir. Senin canını mı yakıyolar kıyamammm
Yakmıyorlar da patlatıyolar kuzum
2-3. Denemede anca beceriyolar .
Ama artık bileğimin yanından alıyolar orası patlamadı 2 dir . Özellikle ordan aldırıyorum

Aynen canım şöyle birşeyde var demekki onun bunu yaşaması gerekiyormuş hani derler ya kaderinde varsa dil söylemiyor göz görmüyor diye çok doğru bi söz gerçekten

Yakmıyorlar da patlatıyolar kuzum
2-3. Denemede anca beceriyolar .
Ama artık bileğimin yanından alıyolar orası patlamadı 2 dir . Özellikle ordan aldırıyorum
Ayy orası da acır yani, yakın olaydık ben eve gelir alırdım senden nolcak valla tek seferde pırıl pırıl alırım

Canım işte bilemiyoruz ki nasıl oldu .
Eğer bu imtihanla sınanması gerekiyorsa insan hüçbirşeyi bilmez .
En basit şöyle düşün kadınlar spiral taktırıyor +prz . Kullanıyor ama hanile kalıyor .
İmtihan bu da işte .

Nasıl korundular bilemem he tabi kızın suçu yokta demiyorum .
Ben mesela asla aldırmasını istemezdim ama işte bilemiyorum kızın hayatını ..

Allahım yardımcısı olsun . İnşallah bebeği aldırmadan bir yol çaresini bulurlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…