Oy benım melek kalplimAyy orası da acır yani, yakın olaydık ben eve gelir alırdım senden nolcak valla tek seferde pırıl pırıl alırım
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelimCanım işte bilemiyoruz ki nasıl oldu .
Eğer bu imtihanla sınanması gerekiyorsa insan hüçbirşeyi bilmez .
En basit şöyle düşün kadınlar spiral taktırıyor +prz . Kullanıyor ama hanile kalıyor .
İmtihan bu da işte .
Nasıl korundular bilemem he tabi kızın suçu yokta demiyorum .
Ben mesela asla aldırmasını istemezdim ama işte bilemiyorum kızın hayatını ..
Allahım yardımcısı olsun . İnşallah bebeği aldırmadan bir yol çaresini bulurlar ..
Kız o sıpalar yüzünden normal doğum konuşuluyor buralardaOy benım melek kalplim ♥
Ben eskiden iğne görsem korkardım .
Bu evlat nasıl bişeyse al al al al diyorum
O an mutluluktan bişey hissetmiyorum eşim bile şoklarda
Artık en yakın köprüden atlamak istiyorum
kız atlayacaksan en pahalı köprüden atla havan olsunArtık en yakın köprüden atlamak istiyorum
Şu kızı alalaım hastane hastane gezdirelim çare bulalım
Öyle valla bi doğsun hep anlatcam ahh anan neler çekti senın için dicem başına kakcam kakcam durcamKız o sıpalar yüzünden normal doğum konuşuluyor buralardaValla kıymetimizi bilsinler
15 temmuz dan mı atlıyalımm FSM den mikız atlayacaksan en pahalı köprüden atla havan olsun
Kız bu topiği komple okutalımÖyle valla bi doğsun hep anlatcam ahh anan neler çekti senın için dicem başına kakcam kakcam durcam
Bizim burda çakmak köprüsü var beklerim hem çayda içeriz öncesinde15 temmuz dan mı atlıyalımm FSM den mi
onlar deve de kulak 3. köprüden atlaman lazım şekerim15 temmuz dan mı atlıyalımm FSM den mi
Aynen vasiyetimdirKız bu topiği komple okutalım
Anneye of denmez yavrum, şimdiden söylüyorum pişman ederim sonsuz sayfalı topik okuturum sana
Aynen son kez bir kahve içeyimBizim burda çakmak köprüsü var beklerim hem çayda içeriz öncesinde
Sel gidiyoo dışarda hiç yürüyesim yok anam oraya kadar.. kocito eve yakın müşteriye geliyomuş o götürcek arabayla onu bekliyomMinik_ceylo daha fazla dayanmak istemiyorum git kan ver hadi bacım hadi hadi hadi
Hahayt valla çok iyi fikirdi he, her şeyleri okusunlar burda da anam anam kutsal anam garip anam diye bizi üzemesinler sıpalar.Aynen vasiyetimdir
Kardeşinden sonra bu topiği açtım nasıl heyecanla senı bekledim .
Ne bulantılar çektim .
Senın yükselttiğin hormonlar yüzünden babandan ayrılıyoduk
Bakalım daha neler olcak duyy çocuğummmm duyyy .
Duyy teyzecimmm duyyy neler çektiiiikkk beeee
Çocuklrın aklı erene kadar burası olur milyon sayfa
Oda olur bak önce İzmire giderim orda aşerdiğim bişey var onu yerim dönüşteonlar deve de kulak 3. köprüden atlaman lazım şekerim
6da evdeyim, suyu ısıtayım mı?Aynen son kez bir kahve içeyim
Ne zamana geliyor enişte? Bana vakit ver acilSel gidiyoo dışarda hiç yürüyesim yok anam oraya kadar.. kocito eve yakın müşteriye geliyomuş o götürcek arabayla onu bekliyom
sen baktın mı hcg ye hemen atlıyorsunnOda olur bak önce İzmire giderim orda aşerdiğim bişey var onu yerim dönüşte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?