Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi geldi bacım maalesefki tamir olmuş hahahahaa
bende bi çay alıp biraz çalışayımm bi yandanda sizi takipteyim.
Boşu boşuna işler sıkıştı desene, ama bak iki dk işim var diye çıkıp benim pc yi bozsaydın böyle olmazdı sadece söylüyorum

Ya benım bel ağrım çok oldu ama benım fıtıgım var gebelikten mii fıtıktan mı tam emin değilim .

Ama en belirgin olan şuydu hiç doyamadım .
Yedikçe yedim z gece kalkıp ekmeğe çikolata sürüp yedim .
Regl geçtikten sonra belirtilerim daha yogunlaştı

pekiii
bende ümraniyeye gitmiştim eğitim için.
okmeydanından 522 ye biniyodumm osmangazi diye bi durk vardı orda iniyodum
Kız 522 ye bin çakmak köprüsünde in ben camdan sana el sallarım ikea falan varya bilirsin belki

Kuzum adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı.. Sağ bacağımdan sağ kasığıma sürekli ağrı vuruyordu ve uykusuzluk vardı sabahları hortluyordum alarm bile çalmadan
Ya benim gögüsler acayip şişti ve agrıyor özelliklede uçları eşim bile bunlar neden böyle şişmişki dedi o bile fark etti agrıdıgını söyleyince şiş olduğunu bide kasıklarımı ara ara baya bat alar oluyor agrı hissettiriyor batmalar bende artık acabamı die düşünmeye başladım ☺☺

Bata kaç var?

Hmmm bende daha 6gün var hemen hemen erken die dülünüyorum ama umut etmek istemiyorum ama acaba bu ay oldumu demeden de duramıyorum

ayy cok şükür atlatmışsın kuzummm. inşallah sonuçlarında iyi çıkar.
nasıl dayanılmaz bi acımı ? hangi medilife bu ?
gopta hangi hastaneye gittinki bende goptayım

Hastaneye gitmedim canim bilçek radyoloji görüntüleme merkezine gittim kabul etmediler bağcılara medilife geçtim benim ağrı eşigim çok düşük zaten bence çekilmez bi ağrı değil bence ama ben tabi nerdeyse bayılacaktım fiyatda çok iyi 380 ama tanıdık diye 280 indirdiler anestezili 480 randevu gerekiyor diye yaptıramadim doktorla görüştüm herseyin cok guzel yumurtalıklarda biraz tembellik var dedi antibiyotik verdi tek kullanimlik bitane hap verdi bide fitil verdi en kıymetlisi o dedi bu ay adet olursan üçüncü günü gel dedi supriz bi şekilde hamile.kalma sansın yüksek dedi eşinede bakılması lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…