Yalnız şey istiyorum caramel mach.6da evdeyim, suyu ısıtayım mı?
Kadın masraflı çıktı rıza babaYalnız şey istiyorum caramel mach.
Öyle ucuz bi çay içemem
Yarım saate gelir heraldeNe zamana geliyor enişte? Bana vakit ver acil
Kale üzerinden gelinOda olur bak önce İzmire giderim orda aşerdiğim bişey var onu yerim dönüşte
şimdi geldi bacım maalesefki tamir olmuşG gamzeli_bebis kız senin pc noldu? Yaptırdılar mı?
Boşu boşuna işler sıkıştı desene, ama bak iki dk işim var diye çıkıp benim pc yi bozsaydın böyle olmazdı sadece söylüyorumşimdi geldi bacım maalesefki tamir olmuşhahahahaa
bende bi çay alıp biraz çalışayımm bi yandanda sizi takipteyim.
2 dk işim var deyip goptan ümraniyeyemi gidcemBoşu boşuna işler sıkıştı desene, ama bak iki dk işim var diye çıkıp benim pc yi bozsaydın böyle olmazdı sadece söylüyorum
Ben sadece söyledim, bir daha böyle bir şey olursa yapman gerekeni biliyosun2 dk işim var deyip goptan ümraniyeyemi gidcem2 gün sürer
Kuzum adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı.. Sağ bacağımdan sağ kasığıma sürekli ağrı vuruyordu ve uykusuzluk vardı sabahları hortluyordum alarm bile çalmadanKızlar hamilelikte yasadıgınız ilk belirtileri ne olduH E Red Phoenix U Ufukta_bebek morcivertkedi dombili_xl ve diger hamile olan kızlar
pekiiiBen sadece söyledim, bir daha böyle bir şey olursa yapman gerekeni biliyosun
Ya benım bel ağrım çok oldu ama benım fıtıgım var gebelikten mii fıtıktan mı tam emin değilim .Kızlar hamilelikte yasadıgınız ilk belirtileri ne oldu test yapmadan önce sizi şüphelendiren belirtilerH E Red Phoenix U Ufukta_bebek morcivertkedi dombili_xl ve diger hamile olan kızlar
Kız 522 ye bin çakmak köprüsünde in ben camdan sana el sallarımpekiii
bende ümraniyeye gitmiştim eğitim için.
okmeydanından 522 ye biniyodumm osmangazi diye bi durk vardı orda iniyodum
Kızlar sizce var mı gebelik Eki Görüntüle 2257515
Ya benim gögüsler acayip şişti ve agrıyor özelliklede uçları eşim bile bunlar neden böyle şişmişki dedi o bile fark etti agrıdıgını söyleyince şiş olduğunuKuzum adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı.. Sağ bacağımdan sağ kasığıma sürekli ağrı vuruyordu ve uykusuzluk vardı sabahları hortluyordum alarm bile çalmadan
Bata kaç var?Ya benim gögüsler acayip şişti ve agrıyor özelliklede uçları eşim bile bunlar neden böyle şişmişki dedi o bile fark etti agrıdıgını söyleyince şiş olduğunubide kasıklarımı ara ara baya bat alar oluyor agrı hissettiriyor batmalar bende artık acabamı die düşünmeye başladım ☺☺
hiç bimliyorum kuzum hiç gezmedim oralarıııı otobüse binip dönüyodum işim bitinceKız 522 ye bin çakmak köprüsünde in ben camdan sana el sallarımikea falan varya bilirsin belki
Hmmm bende daha 6gün var hemen hemen erken die dülünüyorum ama umut etmek istemiyorum ama acaba bu ay oldumu demeden de duramıyorumYa benım bel ağrım çok oldu ama benım fıtıgım var gebelikten mii fıtıktan mı tam emin değilim .
Ama en belirgin olan şuydu hiç doyamadım .
Yedikçe yedim z gece kalkıp ekmeğe çikolata sürüp yedim .
Regl geçtikten sonra belirtilerim daha yogunlaştı
ayy cok şükür atlatmışsın kuzummm. inşallah sonuçlarında iyi çıkar.
nasıl dayanılmaz bi acımı ? hangi medilife bu ?
gopta hangi hastaneye gittinki bende goptayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?