Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamilelikte yasadıgınız ilk belirtileri ne oldu test yapmadan önce sizi şüphelendiren belirtiler H E Red Phoenix @Ufukta_bebek @morcivertkedi dombili_xl ve diger hamile olan kızlar

Normalde adete 1 hafta kala tüm gün ağrım olurdu, sıcak basardı, asabileşirdim, bunalırdım, iştahım açılırdı.

Ama bu ay sadece her gece 12 de ağrım oldu 1 saat sürdü. Tüm gün olmadı gündüzleri çok iyiydim. Kasıklarıma aniden kramplar girdi. Sıcak basma yerine hep içim üşüdü. İştahım kesildi sadece cips yiyip durdum iyi bir şeymiş gibi bir de asabi olmadım hiç. Bunlar beni şüphelendirtmişti

Bu gece bende öok üşüdüm eşim ev sıcak ne üşümesi diyordu

ay hadi inşallahhhhh o sürpriz seni bulsunnnn
kaç aydır istiyordunuzzz yaşın kaçtı :)

Anladım canım neden ki bebek olursa öldürür diye mi acaba

Evet canim ben bugün gittim adetin 8. Gunu ilişki oldu pazartesi günü kabul etmediler böyle biseyi göze alamayız dediler başka yere yaptırdım söylemedim oraya ilişki olduğunu allaha şükür herşeyim temiz sende bidaki aya yaptır ama ilişki olmadan git

Yok kuzum işte daha 6gün var ama bugun kasık batmalarım daha çok hissdiyorum özelliklede uzandım az önce uzanınca oldu biraz

Ayy belirtilerimiz tutuyorr hadi bakalımm. Bende 6 kala test yapmıştım negatifti. 4 kala yaptığımda da silik gölge çıkmıştı. İnşaAllah sende görürsün o çift çizgiyi

Ayy belirtilerimiz tutuyorr hadi bakalımm. Bende 6 kala test yapmıştım negatifti. 4 kala yaptığımda da silik gölge çıkmıştı. İnşaAllah sende görürsün o çift çizgiyi
Ayyy agzından ball damlıyorr vallaaaa inşallah çift çizgiyi görürüsem hapimizin hayrına kızlar apartmana tatlı alıp dagıtacam

Kızlar hamilelikte yasadıgınız ilk belirtileri ne oldu test yapmadan önce sizi şüphelendiren belirtiler H E Red Phoenix @Ufukta_bebek @morcivertkedi dombili_xl ve diger hamile olan kızlar
Selam canım, ağzımda metalimsi bir tat hissetmiştim ben, bir de şişkinlik hissi vardı midemde hatırladığım adet öncesinde. Adet günü de hafif bulantı hissetmiştim, iki gün rapor almıştım hatta. Sonra hafifledi ama benim, toplamda 3 kere oldu galiba kusma şimdiye kadar çok şükür ki.

Çok şükür canım ya bazı yazılara baktım 7gün kala felan ögrenenler olmuş ama acaba belirtileri için erken mi die düşünüyorum umutlanmamk için

Benim ilk belirtim eşim yemekten sonra gaz kaçağı yapar geğirme gibi tiksinme,adamdan uzaklaşma oldu bende Normalde gülüp gececegim,üstüne dalga geçeceğim olaya içten içe sinir olmaya başladım ve tabi kasıklarda elektriklenme gibi değişik bir his..

Ayyy bende kasik olayından ümitleyorum işte bende de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…