6 var daha canmBata kaç var?
Kızlar hamilelikte yasadıgınız ilk belirtileri ne oldu test yapmadan önce sizi şüphelendiren belirtilerH E Red Phoenix @Ufukta_bebek @morcivertkedi dombili_xl ve diger hamile olan kızlar
Daha varmış kuzum, bata kadar takip et bakalım belirtileri6 var daha canm
Bu gece bende öok üşüdüm eşim ev sıcak ne üşümesi diyorduNormalde adete 1 hafta kala tüm gün ağrım olurdu, sıcak basardı, asabileşirdim, bunalırdım, iştahım açılırdı.
Ama bu ay sadece her gece 12 de ağrım oldu 1 saat sürdü. Tüm gün olmadı gündüzleri çok iyiydim. Kasıklarıma aniden kramplar girdi. Sıcak basma yerine hep içim üşüdü. İştahım kesildi sadece cips yiyip durdum iyi bir şeymiş gibibir de asabi olmadım hiç. Bunlar beni şüphelendirmişti
Bu gece bende öok üşüdüm eşim ev sıcak ne üşümesi diyordu
ay hadi inşallahhhhh o sürpriz seni bulsunnnnHastaneye gitmedim canim bilçek radyoloji görüntüleme merkezine gittim kabul etmediler bağcılara medilife geçtim benim ağrı eşigim çok düşük zaten bence çekilmez bi ağrı değil bence ama ben tabi nerdeyse bayılacaktım fiyatda çok iyi 380 ama tanıdık diye 280 indirdiler anestezili 480 randevu gerekiyor diye yaptıramadim doktorla görüştüm herseyin cok guzel yumurtalıklarda biraz tembellik var dedi antibiyotik verdi tek kullanimlik bitane hap verdi bide fitil verdi en kıymetlisi o dedi bu ay adet olursan üçüncü günü gel dedi supriz bi şekilde hamile.kalma sansın yüksek dedi eşinede bakılması lazım dedi
Aynen bende bende kendim kuruntumu yapıyorum acaba die düşüdüm bu kadar zaöanda elirti veririmi ki 13pik 14silikleşmişti ovu testiDaha varmış kuzum, bata kadar takip et bakalım belirtileri
İ şallah inşallahh valla çok istiyorum bu ay eşimin de dogum günü i ş süpriz yaparım ona 20sindeAaa yoksaa hadi inşaAllah
Anladım canım neden ki bebek olursa öldürür diye mi acaba
ay hadi inşallahhhhh o sürpriz seni bulsunnnn
kaç aydır istiyordunuzzz yaşın kaçtı :)
İ şallah inşallahh valla çok istiyorum bu ay eşimin de dogum günü i ş süpriz yaparım ona 20sinde
Ay hadi inşaAllah yaaaAdet günün geldi mi peki
Yok kuzum işte daha 6gün var ama bugun kasık batmalarım daha çok hissdiyorum özelliklede uzandım az önce uzanınca oldu biraz
Ayyy agzından ball damlıyorr vallaaaa inşallah çift çizgiyi görürüsem hapimizin hayrına kızlar apartmana tatlı alıp dagıtacamAyy belirtilerimiz tutuyorr hadi bakalımm. Bende 6 kala test yapmıştım negatifti. 4 kala yaptığımda da silik gölge çıkmıştı. İnşaAllah sende görürsün o çift çizgiyi
Selam canım, ağzımda metalimsi bir tat hissetmiştim ben, bir de şişkinlik hissi vardı midemde hatırladığım adet öncesinde. Adet günü de hafif bulantı hissetmiştim, iki gün rapor almıştım hatta. Sonra hafifledi ama benim, toplamda 3 kere oldu galiba kusma şimdiye kadar çok şükür ki.Kızlar hamilelikte yasadıgınız ilk belirtileri ne oldu test yapmadan önce sizi şüphelendiren belirtilerH E Red Phoenix @Ufukta_bebek @morcivertkedi dombili_xl ve diger hamile olan kızlar
Ayy belirtilerimiz tutuyorr hadi bakalımm. Bende 6 kala test yapmıştım negatifti. 4 kala yaptığımda da silik gölge çıkmıştı. İnşaAllah sende görürsün o çift çizgiyi
Selam canım, ağzımda metalimsi bir tat hissetmiştim ben, bir de şişkinlik hissi vardı midemde hatırladığım adet öncesinde. Adet günü de hafif bulantı hissetmiştim, iki gün rapor almıştım hatta. Sonra hafifledi ama benim, toplamda 3 kere oldu galiba kusma şimdiye kadar çok şükür ki.
Benim ilk belirtim eşim yemekten sonra gaz kaçağı yapar geğirme gibiKızlar hamilelikte yasadıgınız ilk belirtileri ne oldu test yapmadan önce sizi şüphelendiren belirtilerH E Red Phoenix @Ufukta_bebek @morcivertkedi dombili_xl ve diger hamile olan kızlar
Ayyy bende kasik olayından ümitleyorum işte bende de oluyorBenim ilk belirtim eşim yemekten sonra gaz kaçağı yapar geğirme gibitiksinme,adamdan uzaklaşma oldu bende Normalde gülüp gececegim,üstüne dalga geçeceğim olaya içten içe sinir olmaya başladım ve tabi kasıklarda elektriklenme gibi değişik bir his..
Ayyy agzından ball damlıyorr vallaaaa inşallah çift çizgiyi görürüsem hapimizin hayrına kızlar apartmana tatlı alıp dagıtacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?