Benim labo marka normal testte 3 gün kala çıkmıştı canım, istersen biraz daha bekle sonra test yaparsınÇok şükür canım ya bazı yazılara baktım 7gün kala felan ögrenenler olmuş ama acaba belirtileri için erken mi die düşünüyorum umutlanmamk için
Sen nekadar denemeden somra kavustun bebişe
İnşallah inşallah olsundaBuraya da beklerükkk
Aynen pazartesini bekliycem Allah inşallah vardırBenim labo marka normal testte 3 gün kala çıkmıştı canım, istersen biraz daha bekle sonra test yaparsın
bizimmde 10 ay olduu valla kuzum 27 ysndayım bndeee :)Ay inşallah canim amin 25 canım bu ay 8 ay olacak
Maşallah Rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah dogal yolla oldu degil miBen 6 senedir evliyim 6 senedir olmadı. İlk olacak inşaAllah
bizimmde 10 ay olduu valla kuzum 27 ysndayım bndeee :)
Benimde ilk testim buydu ve 4 haftalık hamileyim şuanYahu ben yine uyuyamadımakşam 6da kan vericem nasıl geçecek acaba aha da bugünkü test nasıl sizce?
3 kimyasalım var kuzumEvet seni takipteyim senin kimyasal var bi tane sadce dimi ama aslında sende baktırsan tüplere cok iyi doktora denk geldim güzelce anlattı herşeyi bu rahim filminin en güzel ozelligi çekildiği aylarda bi sorun yoksa olumlu sonuçlar alıyoruz bi nebi temizlik gibi bişey oluyor dedi mesela hormon tahlililr baktı 2. Gunu yaptırdım ben dedi bu ay adet olursan 4. 5. Gunu gel yapalım daha iyi sonuç alırız dedi o arada eşinede bakılsın dedi bende dedim piskolojisini bozmak istemedim Bend e sorun vardır diye düşündüm dedim oda dedi olurmu öyle şey onada bakılacak kendini rahatlat sen kendini akladin dedi sıra onda
Maşallah Rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah dogal yolla oldu degil mi
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinBenimde ilk testim buydu ve 4 haftalık hamileyim şuan
Çok şükürr canmEvet hamdolsun
Tam ben eve giriyorum senin sonucun çıkıyor, güzel haber ver de az neşeleneyimVerdim bacılar kanımı6 da çıkcakmış
sadece ağız kuruluğuKızlar hamilelikte yasadıgınız ilk belirtileri ne oldu test yapmadan önce sizi şüphelendiren belirtilerH E Red Phoenix @Ufukta_bebek morcivertkedi dombili_xl ve diger hamile olan kızlar
sadece ağız kuruluğu
Geldi canım yazdım ama sen görmedin galiba 2 gün gecikmeli geldi malesef ☺Cansinsenn canımm senin adetin gelmedi mi hala ?
Aa görmedim görüp unutmuşta olabilirimGeldi canım yazdım ama sen görmedin galiba 2 gün gecikmeli geldi malesef ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?