Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür canım ya bazı yazılara baktım 7gün kala felan ögrenenler olmuş ama acaba belirtileri için erken mi die düşünüyorum umutlanmamk için
Benim labo marka normal testte 3 gün kala çıkmıştı canım, istersen biraz daha bekle sonra test yaparsın

bizimmde 10 ay olduu valla kuzum 27 ysndayım bndeee :)

Evet seni takipteyim senin kimyasal var bi tane sadce dimi ama aslında sende baktırsan tüplere cok iyi doktora denk geldim güzelce anlattı herşeyi bu rahim filminin en güzel ozelligi çekildiği aylarda bi sorun yoksa olumlu sonuçlar alıyoruz bi nebi temizlik gibi bişey oluyor dedi mesela hormon tahlililr baktı 2. Gunu yaptırdım ben dedi bu ay adet olursan 4. 5. Gunu gel yapalım daha iyi sonuç alırız dedi o arada eşinede bakılsın dedi bende dedim piskolojisini bozmak istemedim Bend e sorun vardır diye düşündüm dedim oda dedi olurmu öyle şey onada bakılacak kendini rahatlat sen kendini akladin dedi sıra onda

3 kimyasalım var kuzum doktor bana hsg falan demedi hiç. eşinde bi sperm testi yaptırsın beraber tekrar gelin dedisende sıkıntı görünmüyor dedi.
eşim önümüzdeki hafta içi sperm testi yaptırcak ama şu ovu pik olssunda öyle yaptırsın diyorum.
bu ay çöpe gitmesin 3-4 perhiz gerekiyorya testten önce :)
sen goptamı oturuyorsun. eşin nerde yaptırcak spermiogram ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…