- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Olabilir canım 9 nisanda adet oldum mayısa kaldık yineAa görmedim görüp unutmuşta olabilirim
Benim viking'im geldi izledim. Stranger Things'imi bekliyom şimdi de. Benim adam çıldırıyo seninkineGOT 14 Nisanda başlıyor hazırmııyyııızzzzzz
Viking i izliyorum henüz bitmediBenim viking'im geldi izledim. Stranger Things'imi bekliyom şimdi de. Benim adam çıldırıyo seninkine
GOT u 5.sezonda terk eyledim ben, ne bileyim kız başlasam yeniden başlarım aslındaViking i izliyorum henüz bitmedi
GOT ta bazı izlemem gereken yerler vardı onaltı izliyorum
Sen izledin mi ?
3 kimyasalım var kuzumdoktor bana hsg falan demedi hiç. eşinde bi sperm testi yaptırsın beraber tekrar gelin dedisende sıkıntı görünmüyor dedi.
eşim önümüzdeki hafta içi sperm testi yaptırcak ama şu ovu pik olssunda öyle yaptırsın diyorum.
bu ay çöpe gitmesin3-4 perhiz gerekiyorya testten önce :)
sen goptamı oturuyorsun. eşin nerde yaptırcak spermiogram ?
kızlar bugunki testim bi tuhaf cıktı yaaaa koyulaşmasını beklerkennnn
Canim sen hangi hastane hangi doktora gittin bende beylikduzundeyim cok yakinmisizEvet seni takipteyim senin kimyasal var bi tane sadce dimi ama aslında sende baktırsan tüplere cok iyi doktora denk geldim güzelce anlattı herşeyi bu rahim filminin en güzel ozelligi çekildiği aylarda bi sorun yoksa olumlu sonuçlar alıyoruz bi nebi temizlik gibi bişey oluyor dedi mesela hormon tahlililr baktı 2. Gunu yaptırdım ben dedi bu ay adet olursan 4. 5. Gunu gel yapalım daha iyi sonuç alırız dedi o arada eşinede bakılsın dedi bende dedim piskolojisini bozmak istemedim Bend e sorun vardır diye düşündüm dedim oda dedi olurmu öyle şey onada bakılacak kendini rahatlat sen kendini akladin dedi sıra onda
Kac gun var bata belki erkendir daha0,100 ..
4 gün geçti canım.Kac gun var bata belki erkendir daha
Canim sen hangi hastane hangi doktora gittin bende beylikduzundeyim cok yakinmisiz
3 kimyasalım var kuzumdoktor bana hsg falan demedi hiç. eşinde bi sperm testi yaptırsın beraber tekrar gelin dedisende sıkıntı görünmüyor dedi.
eşim önümüzdeki hafta içi sperm testi yaptırcak ama şu ovu pik olssunda öyle yaptırsın diyorum.
bu ay çöpe gitmesin3-4 perhiz gerekiyorya testten önce :)
sen goptamı oturuyorsun. eşin nerde yaptırcak spermiogram ?
Şu an lh hormonu vücudunda en yüksek seviyeye gelmiş oluyor canım, bu da yumurtlamayı sağlayacak, yumurtlamanın hemen öncesinde pik oluyor lh hormonu. Teste ve değerlendirmeye devam et sen, silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşmiş kabul ediliyor. Yumurtlama olduktan sonra da yumurta en fazla 24 saat canlı kalıyor, o zamana kadar da değerlendirmekte fayda var yine. Ondan sonrası keyfinize kalmış artık, önemi azalıyor yavaş yavaş.Kızlar şuan da yumurtluyor muyum yoksa yumurtam mı oluştu
Yani çatlayınca mı yumurtlamış olacam
Yumurtluyorsun kuzum silinince yumurtan çatlamış ya da çatlıyor olacak ama bugünler önemliKızlar şuan da yumurtluyor muyum yoksa yumurtam mı oluştu
Yani çatlayınca mı yumurtlamış olacam
Yok canim ben buyulcekmecede oturuyorum ablamlarin doktoru vardı o yönlendirdi beni ama demedi ilişki olmasın diye o yüzden yapmadılar iyiki yapmamışlar daha iyi bi doktora denk geldim daha uyguna yaptırdım hem ever doktor dedi ilişki yaşayın 3 gün perhiz olsun öyle yaptirsin dedi ama işte biz daha konuşmadık yaptırır ama ne amana bilmiyorum gerçi üç gun ilişki yasak olmadi kendi halletsinpazartesi gitsin
aynen canım bide onlar baktırsın bakalım ne cıkacak.Hatırladım biz bu konuyu konusmustuk kimyasal olunca spermlerden şüpheleniyorlar bence baktirsin canim bi ay daha zaman kaybetme yada dediğin gibi yumurtlama dönemi bitince yaptirsin sen en azindan hamile kalabildigini biliyorsun buda çok güzelinşallah eşlerimizde büyük sıkıntı çıkmazda bir an önce sağlıklı gebelikler yaşarız canim
ceylomm üzülmeee biz aynı zamanda hamile kalcaz zamanı var durrrr :)0,100 ..
Şu an lh hormonu vücudunda en yüksek seviyeye gelmiş oluyor canım, bu da yumurtlamayı sağlayacak, yumurtlamanın hemen öncesinde pik oluyor lh hormonu. Teste ve değerlendirmeye devam et sen, silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşmiş kabul ediliyor. Yumurtlama olduktan sonra da yumurta en fazla 24 saat canlı kalıyor, o zamana kadar da değerlendirmekte fayda var yine. Ondan sonrası keyfinize kalmış artık, önemi azalıyor yavaş yavaş.
Yumurtluyorsun kuzum silinince yumurtan çatlamış ya da çatlıyor olacak ama bugünler önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?