Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Viking i izliyorum henüz bitmedi

GOT ta bazı izlemem gereken yerler vardı onaltı izliyorum
Sen izledin mi ?
GOT u 5.sezonda terk eyledim ben, ne bileyim kız başlasam yeniden başlarım aslında Vikingte rollo bebeğim yeterince görünmüyor hiç gözüm gönlüm açılmıyor yaram o benim

Yok canim ben buyulcekmecede oturuyorum ablamlarin doktoru vardı o yönlendirdi beni ama demedi ilişki olmasın diye o yüzden yapmadılar iyiki yapmamışlar daha iyi bi doktora denk geldim daha uyguna yaptırdım hem ever doktor dedi ilişki yaşayın 3 gün perhiz olsun öyle yaptirsin dedi ama işte biz daha konuşmadık yaptırır ama ne amana bilmiyorum gerçi üç gun ilişki yasak olmadi kendi halletsin pazartesi gitsin

Canim sen hangi hastane hangi doktora gittin bende beylikduzundeyim cok yakinmisiz

Canim sen hangi hastane hangi doktora gittin bende beylikduzundeyim cok yakinmisiz

Canım bağcılarda medilefe gittim binnur hanıma beylikduzunde de var medilefe orası bağcılara göre daha pahalı burda muayne 40 tl orda 75 tl sorduk nurdakiler semtten farkediyor vede burda çok özel hastane olduğu için mecbur duusuk oranda dediler ama zaten annemler burda oturuyor bu doktora devam ederim büyük ihtimal yada hesabıma uyarsa beylikduzunde medilife gidicem beylikduzunde medicanaya baktım ama çok kotu yorumlar görünce vazgeçtim gitmekten

Hatırladım biz bu konuyu konusmustuk kimyasal olunca spermlerden şüpheleniyorlar bence baktirsin canim bi ay daha zaman kaybetme yada dediğin gibi yumurtlama dönemi bitince yaptirsin sen en azindan hamile kalabildigini biliyorsun buda çok güzel inşallah eşlerimizde büyük sıkıntı çıkmazda bir an önce sağlıklı gebelikler yaşarız canim

Kızlar şuan da yumurtluyor muyum yoksa yumurtam mı oluştu

Yani çatlayınca mı yumurtlamış olacam

Eklentiler

• 20190412_180640.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar şuan da yumurtluyor muyum yoksa yumurtam mı oluştu

Yani çatlayınca mı yumurtlamış olacam
Şu an lh hormonu vücudunda en yüksek seviyeye gelmiş oluyor canım, bu da yumurtlamayı sağlayacak, yumurtlamanın hemen öncesinde pik oluyor lh hormonu. Teste ve değerlendirmeye devam et sen, silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşmiş kabul ediliyor. Yumurtlama olduktan sonra da yumurta en fazla 24 saat canlı kalıyor, o zamana kadar da değerlendirmekte fayda var yine. Ondan sonrası keyfinize kalmış artık, önemi azalıyor yavaş yavaş.

aynen canım bide onlar baktırsın bakalım ne cıkacak.
inşalalh kötü birşey çıkmazzz hemencikkkk bebişler gelir

Yumurtluyorsun kuzum silinince yumurtan çatlamış ya da çatlıyor olacak ama bugünler önemli

Çok sağolun kızlar yaa valla cansınız

Galiba yarın en önemli gün olacak ama eşim yanımda olmayacak Rabbim can sağlığı versin inşallah

Kızlar iki saattir mesajları okuyorum çok keyifli tatlı bi muhabbetiniz var bu stresli süreçlerde bu enerji ve motivasyonunuz için teşekkür ederim kendi adıma ❤❤❤ 2019 2020 analar ve ana olma adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…