Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belki bu ay geç yumurtlıcaksın ki daha bugün 12.günün

Adet döngün kaç gün sürüyor
12. günüm değil kuzum 10. günüm zaten şuan pik olmasını beklemiyorum 14. 15. gün gibi bekliyorum ama bugunkü diğerlerine göre koyu çıkmayınca tuhaf gelmişti sadece sıvı alımı ile alakalıdır belki :)
haftaya pazartesi salı çarsamba falan piki görürüm sanırımm bakalım

Oohhh ohh sohbetiniz bol olsun beni azcık sorun beaaa valla önemsenmediğimi düşünecem eskiden elçinim sorardı oda sormuyor Brrkk sormyorr :)) şaka şakaa neyse kuzlar ben Çatlatma iğnemin 7. Günündeym bugün tam 1 hafta oldu Allahım dilermm bu ay yüzüme gülerr Eminimki Rabbim En güzel zamnda Güneşi Üzerime doğdurcak eski nick'im Vuslat Ne zaman dı yaa Vuslat geldi inşallah yazmak nasip olsnnn

İnşallah canım birden koyulaşıyor onu anladım ben benimde ilk silik silikti

İnşallah en yakın sürede piki görürsünm ve yumurtan çatlar

ceylomm üzülmeee biz aynı zamanda hamile kalcaz zamanı var durrrr :)
biliyorum şuan moralin bozuk bende yaşadım o hissi kaçkere..
amaa birazdan normale dönersinn :)
zamanı var demekki şuan gelmek istemedi bebiş
Alıştım komuyo sanırım artıkın.. bi dumur oldum tabi baştanda stabil duruma döndüm
Minik_ceylo üzülme kuzum hakkında hayırlısı olsun önümüzde bir sürü ay var daha
ayynen öyle bebişim

Ah kuzumm yaaa

Sen nicki değiştirdiğinden beri alışamadım

Merhaba bende grubun ilk açıldığı zaman bat 5 aralık yazmışım şimdi 5 haftalık gebeyim Allah herkese nasip etsin hamile olanlarda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım
Ay maşallaaahhh canım çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalahh

Kızlar öğlen hsg çekildi kanamam olmadı ama lekelenmem var az az az önce afedersiniz kanlı pıhtı mı et gibimi ne desem bilemedim o tarz bise geldi normal mi bilen varmı?

Siliklekten sınra 14 gün. Bat günün .
Geri sayıma başlıcaz sende çok şükür darısı G gamzeli_bebis ’e

İnşallah canımm şimdi de yumurtam ya çatlamazsa tedirginliği var bundan öncede oluşmazsa ya piki hiç gmremezsem tedirginliği vardı

İnşallah gebelik testinde de böyle çift çizgiyi görürümm ve burada bekleyen herks görsün Allahımm amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…