12. günüm değil kuzum 10. günüm zaten şuan pik olmasını beklemiyorum 14. 15. gün gibi bekliyorum ama bugunkü diğerlerine göre koyu çıkmayınca tuhaf gelmişti sadeceCanım belki bu ay geç yumurtlıcaksın ki daha bugün 12.günün
Adet döngün kaç gün sürüyor
12. günüm değil kuzum 10. günüm zaten şuan pik olmasını beklemiyorum 14. 15. gün gibi bekliyorum ama bugunkü diğerlerine göre koyu çıkmayınca tuhaf gelmişti sadecesıvı alımı ile alakalıdır belki :)
haftaya pazartesi salı çarsamba falan piki görürüm sanırımm bakalım
Benimde 6 günüm var canım6 var daha canm
Alıştım komuyo sanırım artıkın.. bi dumur oldum tabi baştanda stabil duruma döndümceylomm üzülmeee biz aynı zamanda hamile kalcaz zamanı var durrrr :)
biliyorum şuan moralin bozuk bende yaşadım o hissi kaçkere..
amaa birazdan normale dönersinn :)
zamanı var demekki şuan gelmek istemedi bebiş
ayynen öyle bebişimMinik_ceylo üzülme kuzum hakkında hayırlısı olsun önümüzde bir sürü ay var daha
0,100 ..
Şuan yumurtan tam olgunlaştı .Kızlar şuan da yumurtluyor muyum yoksa yumurtam mı oluştu
Yani çatlayınca mı yumurtlamış olacam
Ah kuzumm yaaaOohhh ohh sohbetiniz bol olsun beni azcık sorun beaaavalla önemsenmediğimi düşünecem eskiden elçinim sorardı oda sormuyor Brrkk sormyorr :)) şaka şakaa neyse kuzlar ben Çatlatma iğnemin 7. Günündeym bugün tam 1 hafta oldu Allahım dilermm bu ay yüzüme gülerr Eminimki Rabbim En güzel zamnda Güneşi Üzerime doğdurcak eski nick'im Vuslat Ne zaman dı yaa Vuslat geldi inşallah yazmak nasip olsnnn
Pazartesi inşallaaaahh minnakımın insiyetiyle gelirimballarım ben kaçtımmmmm malum hafta bitti
pazartesi günü yeni heyecanlardaaaa çigt çizgilerrrr falan görüşmek üzereeee
girebilirsem haftasonu girerimmm
Ay maşallaaahhh canım çok sevindimMerhaba bende grubun ilk açıldığı zaman bat 5 aralık yazmışım şimdi 5 haftalık gebeyim Allah herkese nasip etsin hamile olanlarda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım
Şuan yumurtan tam olgunlaştı .
Bugun ve önümüzdeki 3 gün çok değerli sabah birlikteliklerine özen gösterin hade ras gelsin ☺
Siliklekten sınra 14 gün. Bat günün .İnşallah canım sağolasın
Kızlar şuan da yumurtluyor muyum yoksa yumurtam mı oluştu
Yani çatlayınca mı yumurtlamış olacam
aynen canım bide onlar baktırsın bakalım ne cıkacak.
inşalalh kötü birşey çıkmazzz hemencikkkk bebişler gelir
Siliklekten sınra 14 gün. Bat günün .
Geri sayıma başlıcaz sende çok şükür darısı G gamzeli_bebis ’e
Pik olmuş gi degerlendir bugün yarın sonraki gün yarin silinirse anlaki çatlamış hadi bele kuvvet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?