- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Sorma elçin vallahi kabak gibi duruyordu çizgiArtık silik çizgilere inanmıyoruz
Sorma elçin vallahi kabak gibi duruyordu çizgi
Aynen canım ptesi doktor kontrolüm var yine, ilaç bitti iğne olucam. bu ay oldu oldu olmadı ramazanı geçirip bi tatil yapıp aşılama için gitmeyi düşünüyorumOlabilir canım 9 nisanda adet oldum mayısa kaldık yine
Normal canım hatta bir iki gün bile sürebilirKızlar öğlen hsg çekildi kanamam olmadı ama lekelenmem var az az az önce afedersiniz kanlı pıhtı mı et gibimi ne desem bilemedim o tarz bise geldi normal mi bilen varmı?
Benim göğsüme vurdu canım birkaç gün sonra oturduğum yerden kalkarken kasıklarımda ağrı olduKızlar hamilelikte yasadıgınız ilk belirtileri ne oldu test yapmadan önce sizi şüphelendiren belirtilerH E @Brrk U Ufukta_bebek @morcivertkedi dombili_xl ve diger hamile olan kızlar
Normal kuzum ilk hsg çekildiğimde bende de sadece lekelenme oldu ikincisinde kanamam adete döndüKızlar öğlen hsg çekildi kanamam olmadı ama lekelenmem var az az az önce afedersiniz kanlı pıhtı mı et gibimi ne desem bilemedim o tarz bise geldi normal mi bilen varmı?
Normal canım benden de olduğum gün kahve leke geldi biraz sancım oldu. Kanaması olanlar da oluyormuş devam ederse doktoruna sorarsın ama bir süre olması normalKızlar öğlen hsg çekildi kanamam olmadı ama lekelenmem var az az az önce afedersiniz kanlı pıhtı mı et gibimi ne desem bilemedim o tarz bise geldi normal mi bilen varmı?
Bende medicana ve reyapta birer doktora gittim ama reyaptaki daha iyi geldiCanım bağcılarda medilefe gittim binnur hanıma beylikduzunde de var medilefe orası bağcılara göre daha pahalı burda muayne 40 tl orda 75 tl sorduk nurdakiler semtten farkediyor vede burda çok özel hastane olduğu için mecbur duusuk oranda dediler ama zaten annemler burda oturuyor bu doktora devam ederim büyük ihtimal yada hesabıma uyarsa beylikduzunde medilife gidicem beylikduzunde medicanaya baktım ama çok kotu yorumlar görünce vazgeçtim gitmekten
Canım yanında olmasa bile siz bugünü degerlendirince spermler yaşar catlayinca inşallah tutar canımÇok sağolun kızlar yaa valla cansınız
Galiba yarın en önemli gün olacak ama eşim yanımda olmayacak Rabbim can sağlığı versin inşallah
Kızlar iki saattir mesajları okuyorum çok keyifli tatlı bi muhabbetiniz var bu stresli süreçlerde bu enerji ve motivasyonunuz için teşekkür ederim kendi adıma❤❤❤ 2019 2020 analar ve ana olma adayları
Teşekkür edrim darısı isteyen herkese inşallahHayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin
Senin kıymetli kalbini yerimAh kuzumm yaaa
Sen nicki değiştirdiğinden beri alışamadım
İnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Beyaz akıntı bende hala ara ara oluyor bu arada, inşallah belirtidir, hayırlara vesile olurİyi akşamlar kızlar benim 8 nisanda pik oldu şu anda silikleşti
Yalnız iki gündür göğüs uçlarım çok hassaslaştı
Bugün de çok afedersiniz altımı ıslatmış gibi beyaz krem kıvamında akıntı oldu
Neden olabilir bi fikriniz var mı kızlar
Ayyy canım benim yaaaİnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Beyaz akıntı bende hala ara ara oluyor bu arada, inşallah belirtidir, hayırlara vesile olur❤
Ayyy inşallah benimde bu ay olmuşturBenim göğsüme vurdu canım birkaç gün sonra oturduğum yerden kalkarken kasıklarımda ağrı oldu
İnşallah canım benim hangi belirtiler var şuanAyyy inşallah benimde bu ay olmuştur
Hoş geldinMerhaba kızlar yeni üyeyim bende çocuk istiyorum yumurtam catlamış bakalım artık nasip dualarınızı istiyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?