Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma elçin vallahi kabak gibi duruyordu çizgi

Kızlar bu labo nun testlerinde farkettim bekleyine hep silik bi çzigi var o yüzdeb nar gibi çizgiyi görmeden ümit etmeyelim benimde geçen ay bildiğin çizgi çıktı ama foss

Herşey nasip Rabbim ennn hayırlı vakitte nasio etsin hepimize üzülmek can sıkmak yok dua etmek ve tevekkül var

Kızlar öğlen hsg çekildi kanamam olmadı ama lekelenmem var az az az önce afedersiniz kanlı pıhtı mı et gibimi ne desem bilemedim o tarz bise geldi normal mi bilen varmı?
Normal canım benden de olduğum gün kahve leke geldi biraz sancım oldu. Kanaması olanlar da oluyormuş devam ederse doktoruna sorarsın ama bir süre olması normal

Bende medicana ve reyapta birer doktora gittim ama reyaptaki daha iyi geldi

Canım yanında olmasa bile siz bugünü degerlendirince spermler yaşar catlayinca inşallah tutar canımihmal etmeyin inşallah bugünü

İyi akşamlar kızlar benim 8 nisanda pik oldu şu anda silikleşti

Yalnız iki gündür göğüs uçlarım çok hassaslaştı

Bugün de çok afedersiniz altımı ıslatmış gibi beyaz krem kıvamında akıntı oldu

Neden olabilir bi fikriniz var mı kızlar

İnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Beyaz akıntı bende hala ara ara oluyor bu arada, inşallah belirtidir, hayırlara vesile olur

İnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Beyaz akıntı bende hala ara ara oluyor bu arada, inşallah belirtidir, hayırlara vesile olur❤
Ayyy canım benim yaaa inşallah belirtidir ama daha çok erken değil mi ki bilemedim

hemen da kendimi kaptırmak istemiyorum hayırlısı olur inşallah Aminnn

Merhaba kızlar yeni üyeyim bende çocuk istiyorum yumurtam catlamış bakalım artık nasip dualarınızı istiyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Hoş geldin doktor kontrolünde misin yoksa ovu testleriyle mi takip ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…