- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Valla bu işte bi iş var kuzm yaa imkansz yaniT c'yi tokatlamaya başladı
İnşallahhh hayırlara vesile olur kuzumİyi akşamlar kızlar benim 8 nisanda pik oldu şu anda silikleşti
Yalnız iki gündür göğüs uçlarım çok hassaslaştı
Bugün de çok afedersiniz altımı ıslatmış gibi beyaz krem kıvamında akıntı oldu
Neden olabilir bi fikriniz var mı kızlar
Göğüslerim baya şişti eşim bile fark ediyor şiştigini uçları elim deyince bile sızlıyor kasıklarımda ara ara batmalar oluyor uzandıgım zaman daha çok hissediyorum batmalarıİnşallah canım benim hangi belirtiler var şuan
Bende kanda çıktığı gün iki defa nefes almakta zorlayacak kadar batma olmuştu canım hadi inşallah güzel haberler verirsinGöğüslerim baya şişti eşim bile fark ediyor şiştigini uçları elim deyince bile sızlıyor kasıklarımda ara ara batmalar oluyor uzandıgım zaman daha çok hissediyorum batmaları
Ayyy inşallahh yaaaa inşallahhh hem bana hem eşime çok güzel bir hediye ve moral olurBende kanda çıktığı gün iki defa nefes almakta zorlayacak kadar batma olmuştu canım hadi inşallah güzel haberler verirsin
Sen kaç gün kala öğrenmiştin canmBende kanda çıktığı gün iki defa nefes almakta zorlayacak kadar batma olmuştu canım hadi inşallah güzel haberler verirsin
7 gün kala canım. Bak bende ilişki yasağı vardı ya ilk ilişkiden tam 12 gün sonra idrarda pozitif çıktı eğer gün olarak tahminin varsa 12-14 güne çıkarSen kaç gün kala öğrenmiştin canm
Benim ovu testi 13de koyu 14silik oldu adetimde 19nisan7 gün kala canım. Bak bende ilişki yasağı vardı ya ilk ilişkiden tam 12 gün sonra idrarda pozitif çıktı eğer gün olarak tahminin varsa 12-14 güne çıkar
Testte mi çıktı yoksa kandamı baktırdın7 gün kala canım. Bak bende ilişki yasağı vardı ya ilk ilişkiden tam 12 gün sonra idrarda pozitif çıktı eğer gün olarak tahminin varsa 12-14 güne çıkar
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de gidiyorum dr.a dr ümitli ama herşey Allah tan. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallahAynen canım ptesi doktor kontrolüm var yine, ilaç bitti iğne olucam. bu ay oldu oldu olmadı ramazanı geçirip bi tatil yapıp aşılama için gitmeyi düşünüyorumhayırlısı olsun hakkımızda
Aminnn inşallah canım benim inşallahİnşallahhh hayırlara vesile olur kuzum
Canım yanında olmasa bile siz bugünü degerlendirince spermler yaşar catlayinca inşallah tutar canımihmal etmeyin inşallah bugünü
Normal canım hatta bir iki gün bile sürebilir
Normal kuzum ilk hsg çekildiğimde bende de sadece lekelenme oldu ikincisinde kanamam adete döndü
Normal canım benden de olduğum gün kahve leke geldi biraz sancım oldu. Kanaması olanlar da oluyormuş devam ederse doktoruna sorarsın ama bir süre olması normal
Bende medicana ve reyapta birer doktora gittim ama reyaptaki daha iyi geldi
Testte mi çıktı yoksa kandamı baktırdın
Valla bu işte bi iş var kuzm yaa imkansz yani
Tamam kuzum anladım çok saolTestte ama çıkmaz ki çok erken dönemde canım, daha yumurtlama olmadan çekilmedi daha iyi o nedenle, o da adet bitiminden hemen sonra oluyor.
Ay çok sevindim kuzum temiz çıkmış ne güzel. Peki hayden sonra ilişkiyi yasakladılar mi? Ve ağrın kanaman oldu mu ben çok korkuyorumEvet canim ben bugün gittim adetin 8. Gunu ilişki oldu pazartesi günü kabul etmediler böyle biseyi göze alamayız dediler başka yere yaptırdım söylemedim oraya ilişki olduğunu allaha şükür herşeyim temizsende bidaki aya yaptır ama ilişki olmadan git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?