Hmmmm bakalım hayırlısı olsun varsaCanım U Ufukta_bebek inki testte cıktı çünkü bu ay o erken yumurtladı hesabına fore yine normal tarihinde cıktı yani 10 günü geçtikten sonra
Günaydınnn... inşallah bu ay netice alırsınız. Peki fitil olarak ne verdi drHastaneye gitmedim canim bilçek radyoloji görüntüleme merkezine gittim kabul etmediler bağcılara medilife geçtim benim ağrı eşigim çok düşük zaten bence çekilmez bi ağrı değil bence ama ben tabi nerdeyse bayılacaktım fiyatda çok iyi 380 ama tanıdık diye 280 indirdiler anestezili 480 randevu gerekiyor diye yaptıramadim doktorla görüştüm herseyin cok guzel yumurtalıklarda biraz tembellik var dedi antibiyotik verdi tek kullanimlik bitane hap verdi bide fitil verdi en kıymetlisi o dedi bu ay adet olursan üçüncü günü gel dedi supriz bi şekilde hamile.kalma sansın yüksek dedi eşinede bakılması lazım dedi
İnşallah olur canım bizde bir çocuk sevindirdikAyyy inşallahh yaaaa inşallahhh hem bana hem eşime çok güzel bir hediye ve moral olurolırsa hepimizin hayrına binaya tatlı dagıtacam söz size
Günaydın canım idrarda çıktı 12.gün silik çıktı hatta inanmadım 13.gün sabah tekrar yaptım yine çıktı kan verdim 31,1 çıktıTestte mi çıktı yoksa kandamı baktırdın
Nasıl çekildin peki anestezili mi?Teşekkür ederim canım
Doktor kontrolündeyim canım doktor yumurtan çatlamaya başladı dedi geçen ayda catlamıştı ama pozitif sonuç alamadık inşallah bu aya olurHoş geldindoktor kontrolünde misin yoksa ovu testleriyle mi takip ediyorsun
İnşallahhh bu ay olurDoktor kontrolündeyim canım doktor yumurtan çatlamaya başladı dedi geçen ayda catlamıştı ama pozitif sonuç alamadık inşallah bu aya olur
Amin canım inşallahÇok sağol canım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Negatif li bir günden merhaba kızlar bugün valla yumurtlamayı bilmediğimden ya 10 ya 11. Gün3 gün kala çıkması lazımdı galiba bu ay olmadı nasip hayırlısı bakalım
Oyyy maşallahh aman çıksında 10 test yaprım benİnşallah olur canım bizde bir çocuk sevindirdik
Günaydın canım idrarda çıktı 12.gün silik çıktı hatta inanmadım 13.gün sabah tekrar yaptım yine çıktı kan verdim 31,1 çıktıyalnız sabah ilk idrarla yaptıklarım daha silikti yemeklerden yarım saat sonra yaptıklarım daha belirgin çıktı yaklaşık 6 test yaptım bu sonuca net olarak ulaştım
Evet var gibi inşallah canım gün gün yapıp koyuluğu takip et inşallahGünaydın hanımlar, geçen hafta perşembe yumurtlama olmuştu üzerinden tam 10 gün geçti bugün testi yaptım çok silik çizgi çıktı görür müsünüz bilmiyorum ama
Tabi regl gelene kadar Rabbim den hep ümidimiz var canımRabbim öncelikle hayırlı zamanda nasip etsin
Ve herkesin bünyesi farklı kiminin erken çıkıyor ama mesela buradaRed Phoenix taze annemizin geciktikten sonra bile çıkmamıştı birkaç gün sonra silik çizgi gördü.
O yüzden ümidimizi kaybetmicez ama kör kütük de bağlanmıcaz
Sabırla bekleyelim❤
Evet var gibi inşallah canım gün gün yapıp koyuluğu takip et inşallah ❤
Evet görebiliyorum hayırlısı olsun inşallah koyulaşırGünaydın hanımlar, geçen hafta perşembe yumurtlama olmuştu üzerinden tam 10 gün geçti bugün testi yaptım çok silik çizgi çıktı görür müsünüz bilmiyorum ama
YAaaa sonundaaa geldiiiGünaydın hanımlar, geçen hafta perşembe yumurtlama olmuştu üzerinden tam 10 gün geçti bugün testi yaptım çok silik çizgi çıktı görür müsünüz bilmiyorum ama
YAaaa sonundaaa geldiii ♥♥♥♥
Hayırlı olaun canım inşallah sağlıkla sıhhatle devam ederİnşaAllahh canım ya hayırlısıyla olur heyecandan duramıyorum
İnşaAllahh canım ya hayırlısıyla olur heyecandan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?