Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnn... inşallah bu ay netice alırsınız. Peki fitil olarak ne verdi dr

Ayyy inşallahh yaaaa inşallahhh hem bana hem eşime çok güzel bir hediye ve moral olur olırsa hepimizin hayrına binaya tatlı dagıtacam söz size
İnşallah olur canım bizde bir çocuk sevindirdik
Testte mi çıktı yoksa kandamı baktırdın
Günaydın canım idrarda çıktı 12.gün silik çıktı hatta inanmadım 13.gün sabah tekrar yaptım yine çıktı kan verdim 31,1 çıktı yalnız sabah ilk idrarla yaptıklarım daha silikti yemeklerden yarım saat sonra yaptıklarım daha belirgin çıktı yaklaşık 6 test yaptım bu sonuca net olarak ulaştım

Negatif li bir günden merhaba kızlar bugün valla yumurtlamayı bilmediğimden ya 10 ya 11. Gün 3 gün kala çıkması lazımdı galiba bu ay olmadınasip hayırlısı bakalım

Eklentiler

• IMG_20190413_104315.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 86
Negatif li bir günden merhaba kızlar bugün valla yumurtlamayı bilmediğimden ya 10 ya 11. Gün 3 gün kala çıkması lazımdı galiba bu ay olmadınasip hayırlısı bakalım

Rabbim öncelikle hayırlı zamanda nasip etsin

Ve herkesin bünyesi farklı kiminin erken çıkıyor ama mesela burada Red Phoenix taze annemizin geciktikten sonra bile çıkmamıştı birkaç gün sonra silik çizgi gördü.

O yüzden ümidimizi kaybetmicez ama kör kütük de bağlanmıcaz

Sabırla bekleyelim

Oyyy maşallahh aman çıksında 10 test yaprım ben

Günaydın hanımlar, geçen hafta perşembe yumurtlama olmuştu üzerinden tam 10 gün geçti bugün testi yaptım çok silik çizgi çıktı görür müsünüz bilmiyorum ama
Evet var gibi inşallah canım gün gün yapıp koyuluğu takip et inşallah

Tabi regl gelene kadar Rabbim den hep ümidimiz var canım Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıkli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…