- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
İnşallah saglıkla devam eder canım maşallahFoto da fazla belli olmuyor ama var canım çok sağol rabbim hepimize nasip etsin
Hayırlı olsuunn inşallah her gün daha da çok kızarır
İnşallah saglıkla devam eder canım maşallah
Çatlamış gibi bence birden siliklesmez
Çatlamış canım değerlendirmeyi unutmayın .
U Ufukta_bebekKızlar bir ovulasyın yapayım dedim fotografta belli olmadı pek ama bakınca çizgi görülüyor ovulasyonu yapamaya başladıgımda ilk tstlerim böyle belli çıkmıyordu bu belli çıktı iyice ama nedense fotolarda belli olmuyor
Çıkar inşallah kuzumOyyy maşallahh aman çıksında 10 test yaprım ben
Esenyurtta canm yeni acildi ben cok.memnun kaldimBem hep medicanaya giderim diyordum ama o yorumları görünce asla kapısından girmem valla reyap bölge ismimi hastanemi hiç duymadım
Ay çok sevindim kuzum temiz çıkmış ne güzel. Peki hayden sonra ilişkiyi yasakladılar mi? Ve ağrın kanaman oldu mu ben çok korkuyorum
İnşallah canmÇıkar inşallah kuzum
Günaydınnn... inşallah bu ay netice alırsınız. Peki fitil olarak ne verdi dr
Nasıl çekildin peki anestezili mi?
Günaydın hanımlar, geçen hafta perşembe yumurtlama olmuştu üzerinden tam 10 gün geçti bugün testi yaptım çok silik çizgi çıktı görür müsünüz bilmiyorum ama
Esenyurtta canm yeni acildi ben cok.memnun kaldim
Allah iyiliğini versinYok ya malasef anestezi için önceden randevu almam gerekiyormus mecbur normal ckeildim çekildikten sonra arkadaşıma seigim tek kelime ben normal doğur mam oldu
bata kaç var? silik gibi ama bilemedim
19nisanda daha bat birwz erken ama dayanamadım yaptımbata kaç var? silik gibi ama bilemedim
C
Canım resmi açmadan görüyorum ama seninki geçen ayda silik çıkmıştı sanki kan testi versen daha iyi olur Bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?