Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yımırtam çatlamış mıııı kızlaarr

Acaba daha mı açık çıkması lazımdı H E

Pik olan dünkü

Eklentiler

• 20190413_111141.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 20190412_180640.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bir ovulasyın yapayım dedim fotografta belli olmadı pek ama bakınca çizgi görülüyor ovulasyonu yapamaya başladıgımda ilk tstlerim böyle belli çıkmıyordu bu belli çıktı iyice ama nedense fotolarda belli olmuyor

Eklentiler

• Screenshot_20190413-113018_Gallery.webp
    14 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20190413-113134_Gallery.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 30
Ay çok sevindim kuzum temiz çıkmış ne güzel. Peki hayden sonra ilişkiyi yasakladılar mi? Ve ağrın kanaman oldu mu ben çok korkuyorum

Canım doktor iki üç gün ilişki olmasın çünkü enfeksiyon kapabilirsin dedi zaten antibiyotik fitil ve tek kullanimlik bi hap verdi en kıymetlisi fitil dedi seninde benim. Gibi ağrı eşiğin düşük ben dayandım mecbur anestezi istesem randevu almam gerekiyordu çünkü ama sen bu ay gidip randevu alıp anestisiyle yatırabilirsin dün lekelenmem oldu az bugünde oldu şuan bise yok ama iki üç gün normalmiş canım korkma bana dediler ağrı eşiğin nasl düşük ama eşşek gibi dayanıcam dedi doktor zaten sürekli konuştu benle bi çok şeyi hatırlamıyorum bilr korktum için o an beynim cevrimdisi oldu ama aynı adet sancısı gibi bi anda giriyor ağrı sonra hafifliyor

Günaydınnn... inşallah bu ay netice alırsınız. Peki fitil olarak ne verdi dr

Bunları verdi cnm fitili bi kere yazmış ama dedi sanal akşam at fitili biraz zor kaygan değil hap gibi aynı inşallah bende öyle ümit ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190413-123215.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 25
C
Günaydın hanımlar, geçen hafta perşembe yumurtlama olmuştu üzerinden tam 10 gün geçti bugün testi yaptım çok silik çizgi çıktı görür müsünüz bilmiyorum ama

Canım resmi açmadan görüyorum ama seninki geçen ayda silik çıkmıştı sanki kan testi versen daha iyi olur Bence

C

Canım resmi açmadan görüyorum ama seninki geçen ayda silik çıkmıştı sanki kan testi versen daha iyi olur Bence

Evet canım ama geçen ay kimyasaldı, bunda daha geçen perşembe yumurtlama oldu üzerinden sadece 10 gün geçti, bir iki gün daha beklicem koyulaşırsa kan testi yaptırcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…