Ben bile cizgi gordum insallah vardir canim Rabbim daha koyularini nasip eder insallahGünaydın hanımlar, geçen hafta perşembe yumurtlama olmuştu üzerinden tam 10 gün geçti bugün testi yaptım çok silik çizgi çıktı görür müsünüz bilmiyorum ama
Ben bile cizgi gordum insallah vardir canim Rabbim daha koyularini nasip eder insallah
Of benim adet ağrım çok fena oluyor ya :/ çok mu çekerim ki diye korkuyorum. Kimisine 10 gün ilişki olmasın diyolarmisCanım doktor iki üç gün ilişki olmasın çünkü enfeksiyon kapabilirsin dedi zaten antibiyotik fitil ve tek kullanimlik bi hap verdi en kıymetlisi fitil dedi seninde benim. Gibi ağrı eşiğin düşük ben dayandım mecbur anestezi istesem randevu almam gerekiyordu çünkü ama sen bu ay gidip randevu alıp anestisiyle yatırabilirsin dün lekelenmem oldu az bugünde oldu şuan bise yok ama iki üç gün normalmiş canım korkma bana dediler ağrı eşiğin nasl düşük ama eşşek gibi dayanıcam dedi doktor zaten sürekli konuştu benle bi çok şeyi hatırlamıyorum bilr korktum için o an beynim cevrimdisi oldu ama aynı adet sancısı gibi bi anda giriyor ağrı sonra hafifliyor
Insallah canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmazsin. Masallah nisan cok bereketli geldi senden de guzel haberler bekliyoruz canim bebegin insallah seninledir ona gore dikkat et kendine☺Amin Allah razı olsun, daha test için bile erken öylesine yapmıştım çok ince çıktı çizgi hergün yapıcam İnşaAllah koyulaşır
Ay çok sevindim aramızdan bir hamiş daha cıktı :)) Rabbim hepimize tattirsin insalllahh. Çizgi gayet belli canım bende görüyorum hayırlı olsun insalllah :*Amin Allah razı olsun, daha test için bile erken öylesine yapmıştım çok ince çıktı çizgi hergün yapıcam İnşaAllah koyulaşır
Çatlamış gibi bence birden siliklesmez
Ayy gördüm benGünaydın hanımlar, geçen hafta perşembe yumurtlama olmuştu üzerinden tam 10 gün geçti bugün testi yaptım çok silik çizgi çıktı görür müsünüz bilmiyorum ama
Çatlamış canım değerlendirmeyi unutmayın .
Insallah canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmazsin. Masallah nisan cok bereketli geldi senden de guzel haberler bekliyoruz canim bebegin insallah seninledir ona gore dikkat et kendine☺
İnşallah ya senin var mı bişeyİnşallahhh bu ay olur
Ay çok sevindim aramızdan bir hamiş daha cıktı :)) Rabbim hepimize tattirsin insalllahh. Çizgi gayet belli canım bende görüyorum hayırlı olsun insalllah :*
İnşaAllahh canım, rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin
Kızlar tünaydın eşimin halası kanserdi, ölüm döşeğindeymiş oraya gidiyoruz şimdi akşama doktordan sonra gelirim yanınıza
Selam canım, daha erken olduğu için birşey diyemedim, önümüzdeki hafta tekrarlarsın olmazsaKızlar bir ovulasyın yapayım dedim fotografta belli olmadı pek ama bakınca çizgi görülüyor ovulasyonu yapamaya başladıgımda ilk tstlerim böyle belli çıkmıyordu bu belli çıktı iyice ama nedense fotolarda belli olmuyor
Çatlamış bence canım, hadi bakalım inşallah tutmuştur
İnşallah sağlıkla devam eder, Allah tamamına erdirsinEvet canım ama geçen ay kimyasaldı, bunda daha geçen perşembe yumurtlama oldu üzerinden sadece 10 gün geçti, bir iki gün daha beklicem koyulaşırsa kan testi yaptırcam:)
Pazartesi felan yaparım cuma günüde zaten adet günü oluyorSelam canım, daha erken olduğu için birşey diyemedim, önümüzdeki hafta tekrarlarsın olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?