İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin, o zaman P.tesi-Salı gibi daha iyi olur evetPazartesi felan yaparım cuma günüde zaten adet günü oluyor
İnşllahhh canım dua et bol bol lütfenİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin, o zaman P.tesi-Salı gibi daha iyi olur evet
İnşallah sağlıkla devam eder, Allah tamamına erdirsin
Bizim dktrda ümitli hatta bu ay aşılama dedim daha erken dedi ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum :) hatta ilk başlarda herkes 1 sene olmuyo faln dediklerinde hayatta dayanamam 1 sene demiştim büyük konuşmamak lazımmış insan herşeye dayanıyo başına gelince :)Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de gidiyorum dr.a dr ümitli ama herşey Allah tan. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Allah iyiliğini versino kadar ağrıdı mı ki? Sonuç ne çıktı ne dedi doktor
Allah iyiliğini versino kadar ağrıdı mı ki? Sonuç ne çıktı ne dedi doktor
Evet canım ama geçen ay kimyasaldı, bunda daha geçen perşembe yumurtlama oldu üzerinden sadece 10 gün geçti, bir iki gün daha beklicem koyulaşırsa kan testi yaptırcam:)
Ay hadi inşallah vardır canim
Of benim adet ağrım çok fena oluyor ya :/ çok mu çekerim ki diye korkuyorum. Kimisine 10 gün ilişki olmasın diyolarmis
İnşaAllahh canım rabbim hepimize nasip etsin
Çatlamış bence canım, hadi bakalım inşallah tutmuştur
Canımm rabbim yardımcısı olsunKızlar tünaydın eşimin halası kanserdi, ölüm döşeğindeymiş oraya gidiyoruz şimdi akşama doktordan sonra gelirim yanınıza
Kuzzumm iyiyz Allaha şükğr bulantılarım azaldı çok şükürH E bebiş nasıl nasıl gidiyor hamilelik bir selam vereyim dedim
İsteyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Hepimiz aslında öyleyiz bir an önce olsun istiyoruz aslında bu yüzdende üzülüyoruz. Aslında başımıza binbirtürlü şey geliyo biraz üzerinde durduktan sonra unutuyoruz ve bi süre sonra bir bakmışız geçmiş gitmiş. Ben nisan ne zamn gelir diyodum nisan bitecek nerdeyse keşke aklımızdan atabilsekte herşey yoluna girse canımBizim dktrda ümitli hatta bu ay aşılama dedim daha erken dedi ben çok sabırsızım hemen olsun istiyorum :) hatta ilk başlarda herkes 1 sene olmuyo faln dediklerinde hayatta dayanamam 1 sene demiştim büyük konuşmamak lazımmış insan herşeye dayanıyo başına gelince :)
Evet canım ben hamileyimİnşallah ya senin var mı bişey
Güzel canım benim sevindim inşallah gelecek ay hiç gerek kalmazSonuclarim çok iyi cıktı herşeyim temiz tüplerim açık hormon testime baktı yumurtalıklar da tembellik cıktı çok az ama etkilemez dedi 2.günü yaptırmıştim dedi 3. Veya 4 günü çekilse daha iyi olur dedi daha net sonuç alırız dedi eğer hamile kalmazsan bu ay adet olursan gel tekrar hormon testine bakalım dedi eşinede bakılsın ama dedi
Amann ben bildiğin muhabbet etmiştim doktorlaYa benim ağrı eşigim çok düşük bide korktum o yüzden galiba doktor aleti soktu ondan sonrası yok bende malasef en son doktorun çıkarken kızlara yanından ayrılmayın hemen kalmasın dediğini duydum okdragladim kendime geldim
Allah daha iyi etsin inşallah gör bakalım kipirtilariniCanımm rabbim yardımcısı olsun
Kuzzumm iyiyz Allaha şükğr bulantılarım azaldı çok şükür
Pazartesi kontrolümüz var onun heyecanıyla yaşıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?