Hayırlı olsun canım yeni mi kaç yıllık evlisinEvet canım ben hamileyim
Allah razı olsun canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım yeni mi kaç yıllık evlisin
Hala için acil şifalar dilerimKızlar dua edenlerden Allah razı olsun, halamızın durumu kötü bekliyoruz artık..
Hastaneden geldik şimdi gördük bebişimizi hamd olsun, tek kese tek bebek ama ikiz ihtimalini size savıyorum artıkhaftaya nasipse kalp atışı için gidicez
Allah razı olsun kuzumHala için acil şifalar dilerim
Bebek için de gözünuz aydınne mutlu size
Güzel canım benim sevindim inşallah gelecek ay hiç gerek kalmaz
Amann ben bildiğin muhabbet etmiştim doktorla
Önyargıyla yaptırıyorsan ondan olabilir canım şartlandırıyorsundur kendini. Bende hayatta dikiş attıramam kendime aklıma gelince bile ödüm kopuyorSenin ağrı eşiğin yüksek heralde anlamıyorum normalde çok şeye dayanırım arkadaşım bile der sen cok gülüsün diye iş yerinde çalışırken parmağımi ortadan yardim gikim bile cikmadi sadcee tirnagimi cektiler ikiye bilundugu icin ozaman acıdı ama kadınsal şeylerde dayanamıyorum korkumu oluyor anlamadım
Ben bu kadar sinirli olunca hemen tiroit baktırıyorum geçmişte çekmiştim bu hormondanInşallah keşke yaama bu stresle olurmu bilmem havalardanmidir nedir sürmeli bi sınır hali var üzerimde bi iyim bi anda barut gibi oluyorum
Önyargıyla yaptırıyorsan ondan olabilir canım şartlandırıyorsundur kendini. Bende hayatta dikiş attıramam kendime aklıma gelince bile ödüm kopuyor
Ben bu kadar sinirli olunca hemen tiroit baktırıyorum geçmişte çekmiştim bu hormondan
Amin inşallah bişey soracam tedavi falan oldun muAllah razı olsun canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahben 2 yıllık evliyim
Benim en düşük 2.7 çıkmıştı sanırımYok cnm benim sıkıntı yok allaha şükür ama biraz sabırsız bi yapıya sahibim sürekli eşime patliyorum şu çok sabırlı insanlara çok imreniyorum eşim dahil olmak üzere
Evet canım kısaca özetlersem 5 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu. Testler tahliller 2 başarısız da aşılamam olduAmin inşallah bişey soracam tedavi falan oldun mu
Ama bunda ilaç falan kullanmadım dış gebelik sonrası hsg çekildiğim ay hamile kaldımAmin inşallah bişey soracam tedavi falan oldun mu
Bende hsg çektirdim 4 ay önce bişey olmadı bu ay beklemedeyim eğer olmazsa aşılama yapılacakAma bunda ilaç falan kullanmadım dış gebelik sonrası hsg çekildiğim ay hamile kaldım
Benim en düşük 2.7 çıkmıştı sanırımyapı meselesi canım ya erkeklerin geneli ev yansa karşısına geçip sigara içecek tip
Hayırlısı olsun canım vakti gelince inşallah olurBende hsg çektirdim 4 ay önce bişey olmadı bu ay beklemedeyim eğer olmazsa aşılama yapılacak
Yok yok sende sorun yokBen değerlerden pek anlamıyorum kızlar iyi demişti yüksek mi oluyor senin ki
Aynen öyle valla ben anormal değilim bence
Hoşgeldin şehrimeYalova ya gezmeye geldim kızlar burdan birşey isteyen aseren varsa hemen kargo yapayim
Canım benim de 1.32 çıktı dr. Tam zamanı ve çok iyi dediYok cnm benim sıkıntı yok allaha şükür ama biraz sabırsız bi yapıya sahibim sürekli eşime patliyorum şu çok sabırlı insanlara çok imreniyorum eşim dahil olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?