Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala için acil şifalar dilerim
Bebek için de gözünuz aydın ne mutlu size

Amann ben bildiğin muhabbet etmiştim doktorla

Senin ağrı eşiğin yüksek heralde anlamıyorum normalde çok şeye dayanırım arkadaşım bile der sen cok gülüsün diye iş yerinde çalışırken parmağımi ortadan yardim gikim bile cikmadi sadcee tirnagimi cektiler ikiye bilundugu icin ozaman acıdı ama kadınsal şeylerde dayanamıyorum korkumu oluyor anlamadım

Önyargıyla yaptırıyorsan ondan olabilir canım şartlandırıyorsundur kendini. Bende hayatta dikiş attıramam kendime aklıma gelince bile ödüm kopuyor

Ben bu kadar sinirli olunca hemen tiroit baktırıyorum geçmişte çekmiştim bu hormondan

Yok cnm benim sıkıntı yok allaha şükür ama biraz sabırsız bi yapıya sahibim sürekli eşime patliyorum şu çok sabırlı insanlara çok imreniyorum eşim dahil olmak üzere

Eklentiler

• Screenshot_20190413-221222.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 35
Yok cnm benim sıkıntı yok allaha şükür ama biraz sabırsız bi yapıya sahibim sürekli eşime patliyorum şu çok sabırlı insanlara çok imreniyorum eşim dahil olmak üzere
Benim en düşük 2.7 çıkmıştı sanırım yapı meselesi canım ya erkeklerin geneli ev yansa karşısına geçip sigara içecek tip

Ben değerlerden pek anlamıyorum kızlar iyi demişti yüksek mi oluyor senin ki
Aynen öyle valla ben anormal değilim bence
Yok yok sende sorun yok daha önce yükselmişti canım şuan normal sınırlar içinde ama ilaç verdi doktorum hamilelikte biraz daha düşük olması daha iyiymiş tabi düşük öykümüz de olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…