- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Yok yok sende sorun yokdaha önce yükselmişti canım şuan normal sınırlar içinde ama ilaç verdi doktorum hamilelikte biraz daha düşük olması daha iyiymiş tabi düşük öykümüz de olunca
Canım benim de 1.32 çıktı dr. Tam zamanı ve çok iyi dedi
Gözün aydın canım halanizada acil şifalar inşallahKızlar dua edenlerden Allah razı olsun, halamızın durumu kötü bekliyoruz artık..
Hastaneden geldik şimdi gördük bebişimizi hamd olsun, tek kese tek bebek ama ikiz ihtimalini size savıyorum artıkhaftaya nasipse kalp atışı için gidicez
Cok sukur canim insallah bu ay hamile kalirsinSonuclarim çok iyi cıktı herşeyim temiz tüplerim açık hormon testime baktı yumurtalıklar da tembellik cıktı çok az ama etkilemez dedi 2.günü yaptırmıştim dedi 3. Veya 4 günü çekilse daha iyi olur dedi daha net sonuç alırız dedi eğer hamile kalmazsan bu ay adet olursan gel tekrar hormon testine bakalım dedi eşinede bakılsın ama dedi
Allah yardimcisi olsun canim halaniz hakkinda hayirli olanini nasip etsin.Kızlar dua edenlerden Allah razı olsun, halamızın durumu kötü bekliyoruz artık..
Hastaneden geldik şimdi gördük bebişimizi hamd olsun, tek kese tek bebek ama ikiz ihtimalini size savıyorum artıkhaftaya nasipse kalp atışı için gidicez
Amin inşallah rabbim bütün isteyenlerin kucağını doldursunHerkese hayırlı pazarlaar
İstanbulda çok şiddetli yağış var gök gürültüsüne uyandım
Yağmur anında dualar kabul olurmuş kızlarAllahımız hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hamile annelerimizi de en sağlıklı hayırlı şekilde evlatlarına kavuştırsun
Allah razı olsun kuzum benimGözün aydın canım halanizada acil şifalar inşallah
Amin kuzum son zamanlarını yaşıyor dualarınızı eksik etmeyin..Allah yardimcisi olsun canim halaniz hakkinda hayirli olanini nasip etsin.
Masallah bebegini gordun insallah hep saglikli buyusun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah
Merhaba hanımlar, dün attığım teste göre daha koyu değil mi bu test
Maşallah tabii ki baya kızarmışş hayırlı olunn
Ağzından bal damlıyor ya
Yaa şuan ki hislerini hayal edebiliyorumm o iki çizgiyi.görmek
Valla ben lh testinde bile iki çizgi görünce mutlu oluyorum sebepsizce
Ne kadar süredir bekliyordun
Cok sukur canim insallah bu ay hamile kalirsin
Merhaba hanımlar, dün attığım teste göre daha koyu değil mi bu test
Canım 5 aydır uğraşıyordum, iki kere ovülasyon testiyle denedim hiç yumurtlama yakalayamadım, geçen ay kimyasal geçirdim.
En son, İnstagramda Bi sayfadan macun aldım Allah onlardan razı olsun macunu daha 1 hafta kullanmadan yumurtlama gördüm değerlendirdik, İnşaAllah tutar
Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin, ben de ovülasyon testinde koyu çizgiyi görünce bile heyecanlanmıştım
Oh maşallah maşallah inşallah git gide koyulaşır canim
Canım macunun ismini verebilirmisin benim yumurtamda da tembellik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?