Yaa sen büyüdün de anne mi oldunMerhaba hanımlar, dün attığım teste göre daha koyu değil mi bu test
Gözünüz aydın inşallah hayırlısıyla devamı gelsinMerhaba hanımlar, dün attığım teste göre daha koyu değil mi bu test
Yaa sen büyüdün de anne mi oldunhayırlı olsun:)
Gözünüz aydın inşallah hayırlısıyla devamı gelsin
Canım 5 aydır uğraşıyordum, iki kere ovülasyon testiyle denedim hiç yumurtlama yakalayamadım, geçen ay kimyasal geçirdim.
En son, İnstagramda Bi sayfadan macun aldım Allah onlardan razı olsun macunu daha 1 hafta kullanmadan yumurtlama gördüm değerlendirdik, İnşaAllah tutar
Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin, ben de ovülasyon testinde koyu çizgiyi görünce bile heyecanlanmıştım
Amiin inşallah ❤ benimde bu ay ilk ovulasyon denemem dua ett
İnşallah hamileliğin sağlıkla ilerler canım
Maşallah evet daha koyu hayırlı olsunMerhaba hanımlar, dün attığım teste göre daha koyu değil mi bu test
Maşallah evet daha koyu hayırlı olsun
Ben de bu ay ovulasyon testine başlıcam. Birde inofolic combi ye başladım yumurtalar için . Hayırlısı bakalım. Gece reglim başladı bitsin teste başlıcam hemen. İnşallah bu ay tutar. Ve sizlerin de.Amiin inşallah ❤ benimde bu ay ilk ovulasyon denemem dua ett
İnşallah hamileliğin sağlıkla ilerler canım
@HE benim bat 13 Mayıs ekleyebilir misin? Liste uğur getirir inşallah
Banada yazar mısın canım özelden ismini maşallah testin daha da koyulaşmış Rabbim sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsinÖzelden yazdım canım
@HE benim bat 13 Mayıs ekleyebilir misin? Liste uğur getirir inşallah
Banada yazar mısın canım özelden ismini maşallah testin daha da koyulaşmış Rabbim sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤
Amin insallah canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz insallahAmin kuzum son zamanlarını yaşıyor dualarınızı eksik etmeyin..
Amin, inşallah bebeklerimizi sağ salim alalım kucaklarımıza ❤
Insallah umutlarin bosuna degildir kuzum Rabbim tez zaman da nasip etsin insallahAy canim benim cook teşekkür ederim inşallah ya içind e bir unut var bakalım hayırlısı
Amin sağol canım, rabbim sizlere de sağlıkla nasip etsin, her namazdan sonra dua ediyorum canım hepinize
Ben de bu ay ovulasyon testine başlıcam. Birde inofolic combi ye başladım yumurtalar için . Hayırlısı bakalım. Gece reglim başladı bitsin teste başlıcam hemen. İnşallah bu ay tutar. Ve sizlerin de.
Hayırlı olsun :)Yaaöyle oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?