- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Ay olurmu ki acba ya
Allah iki iyilikten birini versin kuzum halan için üzüldümKızlar dua edenlerden Allah razı olsun, halamızın durumu kötü bekliyoruz artık..
Hastaneden geldik şimdi gördük bebişimizi hamd olsun, tek kese tek bebek ama ikiz ihtimalini size savıyorum artıkhaftaya nasipse kalp atışı için gidicez
Bata son 6
Geçen ay çok umutluydum
Bu ay değilim
3 ya da 4 gunu degerlendirdik sanırım
Aminnİnşallah canımm Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ❤
Aynı zamanda yemişizYedim sonunda yeni bat 12 mayıs bacım H E müsait olduğunda tazelersin
İyi pazarlar bu arada..
@Brrk sağlıcakla ilerlesin kuzum geçmiş olsun..
Insallah umutlarin bosuna degildir kuzum Rabbim tez zaman da nasip etsin insallah
Yedim sonunda yeni bat 12 mayıs bacım H E müsait olduğunda tazelersin
İyi pazarlar bu arada..
Kuzum hayirli olsun konun..hepimize ugur getirsin...
Selam listeye benide ekleyin lutfen
Bat 29 nisan benide eklermisin canımH E bat 13 mayıs ekleyebilir misin
Slm nekadardir bebek istiyorsunuzTatil diye kimseciklerin sesi çıkmıyor
İnşaallah bu defa olur canım vakti değildir belki de dediğin gibiValla degerlendiriok ama tutmuyor bisiler ters mi gidiyor vaktimi değil bilmiyorum bakalım eşim bu hafta belki verir sperm testi inşallah
İnşallah tüm bekleyenlere canım :)"Sen Allah'a güven
Hiç beklemediğin anda
Çiçek açar umutlar.."
Diye bi söz vardır çok severim Rabbim hayırlıysa bu ay nasip etsin inşallah ❤
Benim yaklaşık 20 ay olduSlm nekadardir bebek istiyorsunuz
Sorma kuzum yokken bekletmesi can sıkıcı .. önümüdeki aylara bakıcas artıkınKuzu yoksa zaten bekletmesi kötü oluyor en azindan bidaki aya yine denersin diğer türlü daha can sıkıcı neyse gözün aydın diğer aylar umut olur inşallah
Aynen öyleAynı zamanda yemişiz.. umutlar mayısa artıkın benim bat ta 13 mayıs
Canımm inşallah rabbim halamıza imanlı kolay ölüm versinAllah iki iyilikten birini versin kuzum halan için üzüldüm
Çok şükürr görmüşsün minnoşuinşallah gümbür gümbür kalbini de duyarsın canım
Son adetin olsun kuzum benim önümüzdeki ay bebeğin seninle olsun.. Amin canımm inşallahYedim sonunda yeni bat 12 mayıs bacım H E müsait olduğunda tazelersin
İyi pazarlar bu arada..
Oluruna bıraktık kuzum..Son adetin olsun kuzum benim önümüzdeki ay bebeğin seninle olsun.. Amin canımm inşallah
Hakkında hayırlısı olsun kuzum benim düşünmeyi bırakınca geliyor bebişler biliyorsun stres çok önemliOluruna bıraktık kuzum..
Eşimle öyle karar aldık.. doktora da gitmeyeceğim ilaçlar iğneler mahvetti psikolojik olarakta çok yoruldum.. Hatta belki korunabiliriz bile birkaç ay .. hayattan soğuduk resmen arabayla gezerken bile aman bişi olurmu diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?