- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
İnşaallah bu defa olur canım vakti değildir belki de dediğin gibi
arkadaşlar adetime 3 gün var daha hayalet çizgiyi gören bir ben miyim acaba
Yarın tekrarlayayım bari canım testi ☹Ben gördüm canim inşallah vardır
Ben de gördüm inşallah yükselsin sağlıkla gelsinnYarın tekrarlayayım bari canım testi ☹
Eki Görüntüle 2258584
Yarın tekrarlayayım bari canım testi ☹
Eki Görüntüle 2258584
Hayırlı olsun darısı başımıza olur inşallah AminnnİnşaAllahh canım ya hayırlısıyla olur heyecandan duramıyorum
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah AminnnKızlar dua edenlerden Allah razı olsun, halamızın durumu kötü bekliyoruz artık..
Hastaneden geldik şimdi gördük bebişimizi hamd olsun, tek kese tek bebek ama ikiz ihtimalini size savıyorum artıkhaftaya nasipse kalp atışı için gidicez
MaşallahMerhaba hanımlar, dün attığım teste göre daha koyu değil mi bu test
Canım tubamm, bütün dualarım seninle.. Amin inşallahhMaşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Ben de gördüm inşallah seninledir bebişarkadaşlar adetime 3 gün var daha hayalet çizgiyi gören bir ben miyim acaba
Allah razı olsun canım benimCanım tubamm, bütün dualarım seninle.. Amin inşallahh ❤
Canim cizgi var gordum insallah gercekten vardir. Bu erken gebelik testi degil dimi?arkadaşlar adetime 3 gün var daha hayalet çizgiyi gören bir ben miyim acaba
Hayır canım normal testCanim cizgi var gordum insallah gercekten vardir. Bu erken gebelik testi degil dimi?
Ben de gördüm hayırlısı olsun inşallahYarın tekrarlayayım bari canım testi ☹
Eki Görüntüle 2258584
Canim seni umutlandirmiyayim ama benim de adette 3 gun kala testte cift cizgiyi gordum normal test yaptigim da bu kadar koyu degildi. Insallah Rabbim yuzunu guldururHayır canım normal test
yaaaa inan birini daha etiketleyecektim diye düsünüp durdum mesajı yazınca sorry babymorcivertkedi hani etiketleyecektin
Allah'tan kendisi dedi etiketlerim ben desem unuttum diyecek kesin
ben hiç vitamin hapı kullanmadımyaaaa inan birini daha etiketleyecektim diye düsünüp durdum mesajı yazınca sorry baby
20 cm 300gr olmusuz. herşey yolunda çok şükürben kilo almamısım bidaha her ay 1-2 kilo al da gel dedi tetanoz aşılarımı olucam bu ay tahlillerim var vitaminlere devam. sende devam ediyor musun vitaminlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?