aa ne güzell. bana doğuma kadar devam dedi bebek büyüdükçe senin değerlerini düşürür dediben hiç vitamin hapı kullanmadım
ben suan kan surubu harici bisey kullanmıyorum genel olarak yiyecek yoluyla almaya çalışıyorum vitamini sükür iyi durumdayız d vitamini damlası kullanıyorum oda zaten hep düsüktü bende farkeden bisey olmadı.aa ne güzell. bana doğuma kadar devam dedi bebek büyüdükçe senin değerlerini düşürür dedi
ay ne güzel ya ben hep ek vitaminle devam edicem sanırımben suan kan surubu harici bisey kullanmıyorum genel olarak yiyecek yoluyla almaya çalışıyorum vitamini sükür iyi durumdayız d vitamini damlası kullanıyorum oda zaten hep düsüktü bende farkeden bisey olmadı.
ya ben kafa karıştırmak gibi olmayım da desteklemiyorum şu vitaminleri ne bileyim onca kullanan var yine çocuklarında türlü türlü vitamin eksikliği çıkıyo boşuna midemi eczane etmeyim zaten ağır mide hastasıyımay ne güzel ya ben hep ek vitaminle devam edicem sanırımd vitamini hepimizde düşük çıkıyor sanırım kıştan çıktığımız için. devit damlam var demir ilacım var bir de vitaminim
yok kuzum bende ek ilacları sevmiyorum sonuçta doğal yoldan yiyeceklerle almak varken neden kimyasal ilaçlar kullanayım. ama benim değerlerim hakkaten düşük vejetaryen olduğum için.ya ben kafa karıştırmak gibi olmayım da desteklemiyorum şu vitaminleri ne bileyim onca kullanan var yine çocuklarında türlü türlü vitamin eksikliği çıkıyo boşuna midemi eczane etmeyim zaten ağır mide hastasıyım
Regli oldum kuzum yeni bat ım 3 mayısbalbocegi35 canım en son reglım geçti demiştin test falan yaptın mı ?
Kuzm MaşaAllah var gbi miniğin yeni regle ne kadr varEki Görüntüle 2258702 Kkızlar sabah yeniledim testi
Kuzummm iyiyim çok şükür cumartesi gördüm bebişimiiRed Phoenix 'ımmmm napıonnn güzelm
Ya ben bu sabah biraz uyuyakalmışım kahvaltılık alamadan çıktım evden, açlıktan ölüyorumNerdesiniz kızlarr yaaa herkes uyuyomuuuuu
ee cevrede yokmu kuzummm simit yada sandvic tarzı bişeyler satan yer :)Ya ben bu sabah biraz uyuyakalmışım kahvaltılık alamadan çıktım evden, açlıktan ölüyorum
Mahrumiyet bölgesinde çalışıyorum bebeğim bi tane pastane varda bizimkiler yollamaz şimdiee cevrede yokmu kuzummm simit yada sandvic tarzı bişeyler satan yer :)
kuzum yemeksepetinden falan söyle yada bişeyMahrumiyet bölgesinde çalışıyorum bebeğim bi tane pastane varda bizimkiler yollamaz şimdiNasıl böyle bir hata yaptım ya kız resmen ağlicam çok fena oldum tövbe tövbe
test yapmadınızmı çıkardıki :)Kızlar benim bugün regl günüm henüz olmadım. Bu ay farklı birkaç belirtim oldu. Acaba mı dedim... Ama şu an aşırı derece de sancım var oldum olacak gibiyim ama midem bulanıyor normalde adete iki gün kala geçen göğüs ağrım geçmedi ve bu ay farklı olacak göğüslerim in sadece uçları ağrıyor ve belirginleşti sağ kasığım batıyor. Bunları neye yormalıyım. Böyle yaşayıp adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?