Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aa ne güzell. bana doğuma kadar devam dedi bebek büyüdükçe senin değerlerini düşürür dedi
ben suan kan surubu harici bisey kullanmıyorum genel olarak yiyecek yoluyla almaya çalışıyorum vitamini sükür iyi durumdayız d vitamini damlası kullanıyorum oda zaten hep düsüktü bende farkeden bisey olmadı.

ben suan kan surubu harici bisey kullanmıyorum genel olarak yiyecek yoluyla almaya çalışıyorum vitamini sükür iyi durumdayız d vitamini damlası kullanıyorum oda zaten hep düsüktü bende farkeden bisey olmadı.
ay ne güzel ya ben hep ek vitaminle devam edicem sanırım d vitamini hepimizde düşük çıkıyor sanırım kıştan çıktığımız için. devit damlam var demir ilacım var bir de vitaminim

canlarım günaydınnnn iyi haftalar olsunnnn bol çift çzigili güzel haberlerle dolu bi hafta olsunnn
haftasonu bu arkadassınızın başşına gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir
cuma akşamından haftasonu cok gezmicem dinlencem diye plan yaptım.
cumartesi sabah 8.30 kızkardeşim aradı annemin lüleburgazda arkdası vardı kanserdi vefat etmiş
gidcez gelcekmisin diye. çıktık yola cenazeye gittik eşim çalışıyodu gelemedi. ben ailemle gittim.
lüleburgaza kdr gitmişken memlekete gidip bi gece kalalım dedik gittik kırklareline :)
kocişimden ayrı yattım ilk defa 1.5 senedir cokzor geldi
alalhtanki cuma akşamını değerlendirmiştim bebiş açısından
dün sabah kahvaltıdan sonra çıkarız yola dedik. 12.30 gibi çıktık. ve istanbula varış saatimiz akşam 21.00
yani 2 saatlik yolu 8.5 saatte geldik kardeşimin arabasının aküsü bitti çekici ile tamirciye gittik akü değişti araba yolda hararet yaptı derken dur kalk dur kalk mahvolduk. ama çok şükür gelebildik :)
haliyle cumartesi - pazar ovu testi yapamadım ilişkide olmadı gece geldğimde pertim çıkmıştı.
ama bu sabahı değerlendirdikkkk kocamıda özlemiştim zati
ilişkiden sonra uzayan akıntı geldiğini farkettim ama gün içinde gelcekmi yada bugunki ovu testim nası çıkcak bakıcaz artıkkk.
şimdi gelelim size 20 küsür sayfayı anca okudum
Red Phoenix hastanız için geçmiş olsun canım. Allah yardımcısı olsun.
bebişi ve keseyi gördüğün içinde gözün aydn çok sevindim
leonunannesi çok sevindim testlerinize. batımız aynı inşallah bende görebilirim o çift çizgileri :)
inşalalh sağlıklıdır sağ salim kucagınıza alın
Minik_ceylo adetin gelmesi iyi oldu kuzummm rahatlamışsındır inşalalh son adetin olur
dvtb inşallah bütün belirtilerinn sonucu bebiş çıkarrrr
Gonulmeyvesi sen piki yakaladın darısı başıma inşalalh bebiş yolu bulmuş tutunmaya çalışıyodur
H E inşallah randevun çok güzel geçer güzel haberlerle gelirsinnnn
1609ece davıgımmm sen hala adet olmadınmı kız
gılgamış destanı gibi olduuu özür dilerim ama size anlatmak istedim

ay ne güzel ya ben hep ek vitaminle devam edicem sanırım d vitamini hepimizde düşük çıkıyor sanırım kıştan çıktığımız için. devit damlam var demir ilacım var bir de vitaminim
ya ben kafa karıştırmak gibi olmayım da desteklemiyorum şu vitaminleri ne bileyim onca kullanan var yine çocuklarında türlü türlü vitamin eksikliği çıkıyo boşuna midemi eczane etmeyim zaten ağır mide hastasıyım

yok kuzum bende ek ilacları sevmiyorum sonuçta doğal yoldan yiyeceklerle almak varken neden kimyasal ilaçlar kullanayım. ama benim değerlerim hakkaten düşük vejetaryen olduğum için.

ee cevrede yokmu kuzummm simit yada sandvic tarzı bişeyler satan yer :)
Mahrumiyet bölgesinde çalışıyorum bebeğim bi tane pastane varda bizimkiler yollamaz şimdi Nasıl böyle bir hata yaptım ya kız resmen ağlicam çok fena oldum tövbe tövbe

Kızlar benim bugün regl günüm henüz olmadım. Bu ay farklı birkaç belirtim oldu. Acaba mı dedim... Ama şu an aşırı derece de sancım var oldum olacak gibiyim ama midem bulanıyor normalde adete iki gün kala geçen göğüs ağrım geçmedi ve bu ay farklı olacak göğüslerim in sadece uçları ağrıyor ve belirginleşti sağ kasığım batıyor. Bunları neye yormalıyım. Böyle yaşayıp adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı

test yapmadınızmı çıkardıki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…