Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum yemeksepetinden falan söyle yada bişey
aç kalmaaa bebişşin var
1 saat daha sabredip yemeğe çıkıcam aşkısı, yemek yiyecek yer de yok burda evden getiriyordum yemeğimi ama bugün geç kalkınca getiremedim pastanede börek yerim ne edem bugünlük

1 saat daha sabredip yemeğe çıkıcam aşkısı, yemek yiyecek yer de yok burda evden getiriyordum yemeğimi ama bugün geç kalkınca getiremedim pastanede börek yerim ne edem bugünlük
aman aç kalmaa kuzum.
bugun bende geç kaldım işeee valla
yoksa bende evden alıyorum yanıma kahvaltılıgımııı daha iyi oluyorrrr :)

aman aç kalmaa kuzum.
bugun bende geç kaldım işeee valla
yoksa bende evden alıyorum yanıma kahvaltılıgımııı daha iyi oluyorrrr :)
Aynen bende kahvaltılığımla yemeğimi evden getiriyorum, dışarı sadece çay içmeye hava almaya çıkıyorum. Pis Pazartesi ya hafta sonu alışıyorum geç yatıp geç kalkmaya işe zor yetişiyorum sonra

bende haftasonu hiç dinlenemedimm bugunde hem pazartesi hem yorgunlukkk nasıl bidcek bakalım gün :)

yani tutupta sabahın köründe bana bu destanı okuttun ya helal olsun yok yavruım kırmızıyı görmedim henüz ama 11 i 12 sinde süper bir yumurtlama yaşadım galiba 25 ine kadar süre veriyorum yine kendime

Evet aslında yapmak lazım son günü umutla beklemektense bir an önce ümit kesmek en iyisi
bende işte başıma ne gelceğini önden bilmek için hep erken yapıyorum.
mesela geçen ay ilk defa 2 gün geç geldi test yapmasam hamile sancaktım belkide kendimi
sonra daha cok üzülcektimm
ama bazn erken test yapmak herkese yaramıyor kim nasıl rahat edcekse öyle yapmalı

yani tutupta sabahın köründe bana bu destanı okuttun ya helal olsun yok yavruım kırmızıyı görmedim henüz ama 11 i 12 sinde süper bir yumurtlama yaşadım galiba 25 ine kadar süre veriyorum yine kendime
hahahah
yaa inşallah olmazsın kuzummm inşallah yumurtlaman geç olmuştur ve tutturabilmişsindir.
olmadıgın sürece birazda olsa umut var bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…