Test yapmıyorum son ana kadar:) Negatif alerjim vartest yapmadınızmı çıkardıki :)
Gunu gecmis zaten yapabilirsin artikTest yapmıyorum son ana kadar:) Negatif alerjim var
1 saat daha sabredip yemeğe çıkıcam aşkısı, yemek yiyecek yer de yok burda evden getiriyordum yemeğimi ama bugün geç kalkınca getiremedim pastanede börek yerim ne edem bugünlükkuzum yemeksepetinden falan söyle yada bişey
aç kalmaaa bebişşin var
Akşama kadar olmazsam okul çıkışı direk kan vereyimGunu gecmis zaten yapabilirsin artik
bence kandan önce idrar yapın boşuna kan vermeyin ama siz bilirsiiniz yinede inşallah vardırrrrrrTest yapmıyorum son ana kadar:) Negatif alerjim var
aman aç kalmaa kuzum.1 saat daha sabredip yemeğe çıkıcam aşkısı, yemek yiyecek yer de yok burda evden getiriyordum yemeğimi ama bugün geç kalkınca getiremedim pastanede börek yerim ne edem bugünlük
Öyle mi yapsam en iyisi 1 gün daha bekleyeyim olurum belkibence kandan önce idrar yapın boşuna kan vermeyin ama siz bilirsiiniz yinede inşallah vardırrrrrr
leonunannesi leonunannesi çok sevindim testlerinize. batımız aynı inşallah bende görebilirim o çift çizgileri :)
Aynen bende kahvaltılığımla yemeğimi evden getiriyorum, dışarı sadece çay içmeye hava almaya çıkıyorum. Pis Pazartesi ya hafta sonu alışıyorum geç yatıp geç kalkmaya işe zor yetişiyorum sonraaman aç kalmaa kuzum.
bugun bende geç kaldım işeee valla
yoksa bende evden alıyorum yanıma kahvaltılıgımııı daha iyi oluyorrrr :)
naasıl rahat edceksenizzz öyle yapın :)Öyle mi yapsam en iyisi 1 gün daha bekleyeyim olurum belki
bende haftasonu hiç dinlenemedimm bugunde hem pazartesi hem yorgunlukkk nasıl bidcek bakalım gün :)Aynen bende kahvaltılığımla yemeğimi evden getiriyorum, dışarı sadece çay içmeye hava almaya çıkıyorum. Pis Pazartesi ya hafta sonu alışıyorum geç yatıp geç kalkmaya işe zor yetişiyorum sonra
İnşallah akşam olacak bebeğimm, hemen git yat eve uzanbende haftasonu hiç dinlenemedimm bugunde hem pazartesi hem yorgunlukkk nasıl bidcek bakalım gün :)
naasıl rahat edceksenizzz öyle yapın :)
ama bn olsam idrar testini 50 kere yapmıştım
yani tutupta sabahın köründe bana bu destanı okuttun ya helal olsuncanlarım günaydınnnn iyi haftalar olsunnnn bol çift çzigili güzel haberlerle dolu bi hafta olsunnn
haftasonu bu arkadassınızın başşına gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir
cuma akşamından haftasonu cok gezmicem dinlencem diye plan yaptım.
cumartesi sabah 8.30 kızkardeşim aradı annemin lüleburgazda arkdası vardı kanserdi vefat etmiş
gidcez gelcekmisin diye. çıktık yola cenazeye gittik eşim çalışıyodu gelemedi. ben ailemle gittim.
lüleburgaza kdr gitmişken memlekete gidip bi gece kalalım dedik gittik kırklareline :)
kocişimden ayrı yattım ilk defa 1.5 senedir cokzor geldi
alalhtanki cuma akşamını değerlendirmiştim bebiş açısından
dün sabah kahvaltıdan sonra çıkarız yola dedik. 12.30 gibi çıktık. ve istanbula varış saatimiz akşam 21.00
yani 2 saatlik yolu 8.5 saatte geldikkardeşimin arabasının aküsü bitti çekici ile tamirciye gittik akü değişti araba yolda hararet yaptı derken dur kalk dur kalk mahvolduk. ama çok şükür gelebildik :)
haliyle cumartesi - pazar ovu testi yapamadım ilişkide olmadı gece geldğimde pertim çıkmıştı.
ama bu sabahı değerlendirdikkkk kocamıda özlemiştim zati
ilişkiden sonra uzayan akıntı geldiğini farkettim ama gün içinde gelcekmi yada bugunki ovu testim nası çıkcak bakıcaz artıkkk.
şimdi gelelim size 20 küsür sayfayı anca okudum
Red Phoenix hastanız için geçmiş olsun canım. Allah yardımcısı olsun.
bebişi ve keseyi gördüğün içinde gözün aydn çok sevindim
leonunannesi çok sevindim testlerinize. batımız aynı inşallah bende görebilirim o çift çizgileri :)
inşalalh sağlıklıdır sağ salim kucagınıza alın
Minik_ceylo adetin gelmesi iyi oldu kuzummm rahatlamışsındır inşalalh son adetin olur
@dvtb inşallah bütün belirtilerinn sonucu bebiş çıkarrrr
@Gonulmeyvesi sen piki yakaladın darısı başımainşalalh bebiş yolu bulmuş tutunmaya çalışıyodur
H E inşallah randevun çok güzel geçer güzel haberlerle gelirsinnnn
1609ece davıgımmm sen hala adet olmadınmı kız
gılgamış destanı gibi olduuu özür dilerim ama size anlatmak istedim
Bacım adet oldun mu sen?
yok yavrum olmadım yumurtladım ben yiineBacım adet oldun mu sen?
bende işte başıma ne gelceğini önden bilmek için hep erken yapıyorum.Evet aslında yapmak lazım son günü umutla beklemektense bir an önce ümit kesmek en iyisi
hahahahyani tutupta sabahın köründe bana bu destanı okuttun ya helal olsunyok yavruım kırmızıyı görmedim henüz ama 11 i 12 sinde süper bir yumurtlama yaşadım galiba 25 ine kadar süre veriyorum yine kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?