Kız böyle böyle gebe kalıcan sen heyok yavrum olmadım yumurtladım ben yiine11 12 sinde 2 gün boyunca 13 ü öğleni çatladı
hahahah
yaa inşallah olmazsın kuzummm inşallah yumurtlaman geç olmuştur ve tutturabilmişsindir.
olmadıgın sürece birazda olsa umut var bakalımmm
Aslında 28 inde ben yine pik olmuştum ve bekledigim regl gününde yine yumurtlama olduKız böyle böyle gebe kalıcan sen he
cok enteresan valla attıklarını bende gördüm baya bayaa t cizgisi kopkoyu.Aslında 28 inde ben yine pik olmuştum ve bekledigim regl gününde yine yumurtlama olduama bu sefer ki bariz belli etti kendini bakalım ne olacak
Sağ ol canım haklısın tabi eve gidene kadar olmazsam yapayım bende yoksa en azından vücudum rahatlasınbende işte başıma ne gelceğini önden bilmek için hep erken yapıyorum.
mesela geçen ay ilk defa 2 gün geç geldi test yapmasam hamile sancaktım belkide kendimi
sonra daha cok üzülcektimm
ama bazn erken test yapmak herkese yaramıyor kim nasıl rahat edcekse öyle yapmalı
valla artık kendisi bilir ben bir anne olarak elimden geleni yaptımcok enteresan valla attıklarını bende gördüm baya bayaa t cizgisi kopkoyu.
inşalalhhh bebiş olur sonuç :)
kız annelikte cok zor heee yazdımya haftasonu köye gittik diyevalla artık kendisi bilir ben bir anne olarak elimden geleni yaptımhatta benim çarşamba günü doktora gidip ilaç başlamam lazım önce sökülme sonra klomen ona bile gitmiycem içmiycem o söktürücüyü 25 ine kadar zamanı var oldu oldu olmadııı kırmızlar içinde süzülür gider
ya o aşamaları gözümde canlandırınca ben hemen vazgeçiyorum yaakız annelikte cok zor heee yazdımya haftasonu köye gittik diye
kuzenimde bizimleydi 1 yaşında oğlu var
anammmm aynı odada yattıkkk çocuk uyumuyo kuzenim bütün gece ayağında salladı
yerine yadırgıyo küçücük şey
valla cok zor kuzum emin olupp bi tarafımızaya o aşamaları gözümde canlandırınca ben hemen vazgeçiyorum yaa
aminnn inşallah canımcanlarım günaydınnnn iyi haftalar olsunnnn bol çift çzigili güzel haberlerle dolu bi hafta olsunnn
haftasonu bu arkadassınızın başşına gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir
cuma akşamından haftasonu cok gezmicem dinlencem diye plan yaptım.
cumartesi sabah 8.30 kızkardeşim aradı annemin lüleburgazda arkdası vardı kanserdi vefat etmiş
gidcez gelcekmisin diye. çıktık yola cenazeye gittik eşim çalışıyodu gelemedi. ben ailemle gittim.
lüleburgaza kdr gitmişken memlekete gidip bi gece kalalım dedik gittik kırklareline :)
kocişimden ayrı yattım ilk defa 1.5 senedir cokzor geldi
alalhtanki cuma akşamını değerlendirmiştim bebiş açısından
dün sabah kahvaltıdan sonra çıkarız yola dedik. 12.30 gibi çıktık. ve istanbula varış saatimiz akşam 21.00
yani 2 saatlik yolu 8.5 saatte geldikkardeşimin arabasının aküsü bitti çekici ile tamirciye gittik akü değişti araba yolda hararet yaptı derken dur kalk dur kalk mahvolduk. ama çok şükür gelebildik :)
haliyle cumartesi - pazar ovu testi yapamadım ilişkide olmadı gece geldğimde pertim çıkmıştı.
ama bu sabahı değerlendirdikkkk kocamıda özlemiştim zati
ilişkiden sonra uzayan akıntı geldiğini farkettim ama gün içinde gelcekmi yada bugunki ovu testim nası çıkcak bakıcaz artıkkk.
şimdi gelelim size 20 küsür sayfayı anca okudum
Red Phoenix hastanız için geçmiş olsun canım. Allah yardımcısı olsun.
bebişi ve keseyi gördüğün içinde gözün aydn çok sevindim
@leonunannesi çok sevindim testlerinize. batımız aynı inşallah bende görebilirim o çift çizgileri :)
inşalalh sağlıklıdır sağ salim kucagınıza alın
Minik_ceylo adetin gelmesi iyi oldu kuzummm rahatlamışsındır inşalalh son adetin olur
dvtb inşallah bütün belirtilerinn sonucu bebiş çıkarrrr
@Gonulmeyvesi sen piki yakaladın darısı başımainşalalh bebiş yolu bulmuş tutunmaya çalışıyodur
H E inşallah randevun çok güzel geçer güzel haberlerle gelirsinnnn
1609ece davıgımmm sen hala adet olmadınmı kız
gılgamış destanı gibi olduuu özür dilerim ama size anlatmak istedim
onu zaten başta söyledim ilk o istedi çocugumuz olsun diye ben dedim ben uğraşamam oturur bakarsın o zaman diye bakarım dedivalla cok zor kuzum emin olupp bi tarafımızagüveniyosak yapmamız lazm D: D: D
aman sen ne düşünüyon onuda kocaya yptırırsın sallar adam koca gece
benimkide bakarım diyo sen hamile kalsan ben evide temizlerim camda silerim diyoonu zaten başta söyledim ilk o istedi çocugumuz olsun diye ben dedim ben uğraşamam oturur bakarsın o zaman diye bakarım dedi
sigarayı bırakmaz herhalde eşimin abisi de eşine aynı şeyi demişti eltim 2. yi dıguruyor peşpeşe abim hala sigara içiyorbenimkide bakarım diyo sen hamile kalsan ben evide temizlerim camda silerim diyo
sigarayı bırakıcam diyo
du bakalmmm kalınca hangi birini yapcak
Ben de diyorum dün neden birden guzellesti şehir,meğer hemşerim gelmişcanlarım günaydınnnn iyi haftalar olsunnnn bol çift çzigili güzel haberlerle dolu bi hafta olsunnn
haftasonu bu arkadassınızın başşına gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir
cuma akşamından haftasonu cok gezmicem dinlencem diye plan yaptım.
cumartesi sabah 8.30 kızkardeşim aradı annemin lüleburgazda arkdası vardı kanserdi vefat etmiş
gidcez gelcekmisin diye. çıktık yola cenazeye gittik eşim çalışıyodu gelemedi. ben ailemle gittim.
lüleburgaza kdr gitmişken memlekete gidip bi gece kalalım dedik gittik kırklareline :)
kocişimden ayrı yattım ilk defa 1.5 senedir cokzor geldi
alalhtanki cuma akşamını değerlendirmiştim bebiş açısından
dün sabah kahvaltıdan sonra çıkarız yola dedik. 12.30 gibi çıktık. ve istanbula varış saatimiz akşam 21.00
yani 2 saatlik yolu 8.5 saatte geldikkardeşimin arabasının aküsü bitti çekici ile tamirciye gittik akü değişti araba yolda hararet yaptı derken dur kalk dur kalk mahvolduk. ama çok şükür gelebildik :)
haliyle cumartesi - pazar ovu testi yapamadım ilişkide olmadı gece geldğimde pertim çıkmıştı.
ama bu sabahı değerlendirdikkkk kocamıda özlemiştim zati
ilişkiden sonra uzayan akıntı geldiğini farkettim ama gün içinde gelcekmi yada bugunki ovu testim nası çıkcak bakıcaz artıkkk.
şimdi gelelim size 20 küsür sayfayı anca okudum
Red Phoenix hastanız için geçmiş olsun canım. Allah yardımcısı olsun.
bebişi ve keseyi gördüğün içinde gözün aydn çok sevindim
@leonunannesi çok sevindim testlerinize. batımız aynı inşallah bende görebilirim o çift çizgileri :)
inşalalh sağlıklıdır sağ salim kucagınıza alın
Minik_ceylo adetin gelmesi iyi oldu kuzummm rahatlamışsındır inşalalh son adetin olur
dvtb inşallah bütün belirtilerinn sonucu bebiş çıkarrrr
@Gonulmeyvesi sen piki yakaladın darısı başımainşalalh bebiş yolu bulmuş tutunmaya çalışıyodur
H E inşallah randevun çok güzel geçer güzel haberlerle gelirsinnnn
1609ece davıgımmm sen hala adet olmadınmı kız
gılgamış destanı gibi olduuu özür dilerim ama size anlatmak istedim
elçinn şuan kıyafet alışverişi yapıyordur sonucu ögrenmiştirrr
yaaaa ben yerim seniBen de diyorum dün neden birden guzellesti şehir,meğer hemşerim gelmiş
bekleyip görcez bakalımsigarayı bırakmaz herhalde eşimin abisi de eşine aynı şeyi demişti eltim 2. yi dıguruyor peşpeşe abim hala sigara içiyor
Azcik kilometreye o kadar saatyaaaa ben yerim seni
hemşerim geldimde bi bana sor nası geldim nası döndüm
kafayı yicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?