Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahahah
yaa inşallah olmazsın kuzummm inşallah yumurtlaman geç olmuştur ve tutturabilmişsindir.
olmadıgın sürece birazda olsa umut var bakalımmm
Kız böyle böyle gebe kalıcan sen he
Aslında 28 inde ben yine pik olmuştum ve bekledigim regl gününde yine yumurtlama oldu ama bu sefer ki bariz belli etti kendini bakalım ne olacak

Sağ ol canım haklısın tabi eve gidene kadar olmazsam yapayım bende yoksa en azından vücudum rahatlasın

cok enteresan valla attıklarını bende gördüm baya bayaa t cizgisi kopkoyu.
inşalalhhh bebiş olur sonuç :)
valla artık kendisi bilir ben bir anne olarak elimden geleni yaptım hatta benim çarşamba günü doktora gidip ilaç başlamam lazım önce sökülme sonra klomen ona bile gitmiycem içmiycem o söktürücüyü 25 ine kadar zamanı var oldu oldu olmadııı kırmızlar içinde süzülür gider

kız annelikte cok zor heee yazdımya haftasonu köye gittik diye
kuzenimde bizimleydi 1 yaşında oğlu var
anammmm aynı odada yattıkkk çocuk uyumuyo kuzenim bütün gece ayağında salladı
yerine yadırgıyo küçücük şey

ya o aşamaları gözümde canlandırınca ben hemen vazgeçiyorum yaa

aminnn inşallah canım

onu zaten başta söyledim ilk o istedi çocugumuz olsun diye ben dedim ben uğraşamam oturur bakarsın o zaman diye bakarım dedi
benimkide bakarım diyo sen hamile kalsan ben evide temizlerim camda silerim diyo
sigarayı bırakıcam diyo
du bakalmmm kalınca hangi birini yapcak

Ben de diyorum dün neden birden guzellesti şehir,meğer hemşerim gelmiş

yaaaa ben yerim seni
hemşerim geldimde bi bana sor nası geldim nası döndüm
kafayı yicektim
Azcik kilometreye o kadar saat valla haklısın,bir de eve dönüşler hep çok hızlı olsun isterim.minik minik ozlemler tatlı olur sanırım.ama bende alışkın degilim,birkaç ay sonra 3 günlüğüne ayrilicaz eşimle,kavusmamiz sizin gibi tatlis olsuun canim tebessümle okudum o ilk mesajını,kalpler fiyuv fiyuuuv

Eklentiler

• 44D3161A-3590-4B60-8409-133D68B78019.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…