- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Allahım mutluluğunu bozmasın balım Daha Hissetme heycanın herseyin başındasn en güzel yerindesnn keyfini çıkarrr inşallah bizde yaşarız birliktee bu heycanıKuzummm iyiyim çok şükür cumartesi gördüm bebişimiiŞimdi yine cumartesiye gün sayıyorum kalp atışı için Sen nasılsın keyifler nasıl??
sorma hemşerim sen iyi bilirsin istnbl kırklareli arasını iki gıdım yolAzcik kilometreye o kadar saatvalla haklısın,bir de eve dönüşler hep çok hızlı olsun isterim.minik minik ozlemler tatlı olur sanırım.ama bende alışkın degilim,birkaç ay sonra 3 günlüğüne ayrilicaz eşimle,kavusmamiz sizin gibi tatlis olsuun canim tebessümle okudum o ilk mesajını,kalpler fiyuv fiyuuuv
E pik gibi bu,t c den koyuKızlr 11. Ve 12. Günde test yapamadım nasıldı bilmiyorum test :)
Bu pik değl daha galiba dimi ?
nedemistimkibenn H E @morcivertkedi @1609ece @Minik_ceylo Red Phoenix
Ay ne guzeel,sensiz yatağı çok görmüş kendinesorma hemşerim sen iyi bilirsin istnbl kırklareli arasını iki gıdım yol
8.5 saatte geldik.
ilk defa böyle bişey yaşadım evet tuhf geldi eşimde yatakta bile yatamamıl koltukta uyumuş
bidaha seni hiç bi yere yollamam geliyom gidiyom ev boş diyo gülüyo
sizinnnki dahada tatlış olur hemşerim anne bebek baba buluşması
şuan bakıyorum elimde evet t daha koyu ama dünkü hali nasıldı yapamadıgım için hiç bilmiyorum.E pik gibi bu,t c den koyuakşam bir daha tekrarlama şansın var mı canım? Açılma olucak mi acaba.
Normalde bu akşam değerlendirin derdim ama sabah değerlendirilmisben bir pik günü sabah, bir de ertesi akşam değerlendirmistim hemşerim,öyle biliyorum.
Rengin açılması yani catlamayi gösteren açık renk çizgi de bir gün surmusty
Eki Görüntüle 2258702 Kkızlar sabah yeniledim testi
Yarın sabah ya da yarın akşam olması cook faydalı olur hemşerimşuan bakıyorum elimde evet t daha koyu ama dünkü hali nasıldı yapamadıgım için hiç bilmiyorum.
akşama bidaha test yaparım hemşeriim bakalım o nası cıkcak.
sabahı değerlendirdim evet ama cok yatamadım işe gelcem diye 10 dk uzandım instgrma bakarak
olmazsa testin durumuna göre yarın sabahı yada yarın akşamıda değerlendiririm bakalım.
Bu akşam derseniz bu akşamda olur o iş bendeYarın sabah ya da yarın akşam olması cook faydalı olur hemşerimben bu akşam dememek için kendimi tutuyorum eşim iyi kurtulmuş benden yaa
selam iyiyiz sen nasılsın :)selam kızlar nasılsınız
bugün pik gibi görünüyor akşama tekrarla canım pikse daha da koyulaşırKızlr 11. Ve 12. Günde test yapamadım nasıldı bilmiyorum test :)
nedemistimkibenn H E @morcivertkedi @1609ece @Minik_ceylo Red Phoenix kızlarrr testler çantada geziyo kaç gündür tozlanmış kusura bakmayın ya
Tamam tesekkürler tekrarlıcam muhakkakbugün pik gibi görünüyor akşama tekrarla canım pikse daha da koyulaşır
Kız pik buKızlr 11. Ve 12. Günde test yapamadım nasıldı bilmiyorum test :)
nedemistimkibenn H E @morcivertkedi @1609ece @Minik_ceylo Red Phoenix kızlarrr testler çantada geziyo kaç gündür tozlanmış kusura bakmayın ya
Kurban olurummmmKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Cinsiyetimizde belli oldu
Doktorumuz %100 kız dedi ♥
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür ♥
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa ☺
Hokka gibi burnu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu ☺
gitmeyin eltinize pasta yapmaya mecbur değilsinizki iyileşince pasta yapıversin çocuklarınaAllahım mutluluğunu bozmasın balım Daha Hissetme heycanın herseyin başındasn en güzel yerindesnn keyfini çıkarrr inşallah bizde yaşarız birliktee bu heycanı
Bendede sinir bozucu şeyler var bende bir elti bi görümce var düşman başına bugün kaynanama Misafr geliyor Kv aradı gelip pasta yapablrmisn diye yaparm tabi dedim çnkü Kv bana misafrmde yardmcı olmş Yani eltim olacak .... Neyse o beni aramş ben rahatszm gel cocuklarm pasta istyor yap emir ediyor hanımefendi bıktm artık bu kadının işlerini yapmaktan o gelir yer içer kalkar elini sürmez biz orda yaparız yeriz yıkarız bizim evmii gbi B3n apıcamı şaşrdmmm artık
Aminn kuzum benim inşallah rabbim tez zamanda size de nasip etsin, kalp atışını duyana kadar hep diken üstündeyim inşallah cumartesi duyurur rabbim bana da yavrumuAllahım mutluluğunu bozmasın balım Daha Hissetme heycanın herseyin başındasn en güzel yerindesnn keyfini çıkarrr inşallah bizde yaşarız birliktee bu heycanı
Bendede sinir bozucu şeyler var bende bir elti bi görümce var düşman başına bugün kaynanama Misafr geliyor Kv aradı gelip pasta yapablrmisn diye yaparm tabi dedim çnkü Kv bana misafrmde yardmcı olmş Yani eltim olacak .... Neyse o beni aramş ben rahatszm gel cocuklarm pasta istyor yap emir ediyor hanımefendi bıktm artık bu kadının işlerini yapmaktan o gelir yer içer kalkar elini sürmez biz orda yaparız yeriz yıkarız bizim evmii gbi B3n apıcamı şaşrdmmm artık
ayyyy yerim onu elçin yaa o kadar sevindimki ben erkek hissediyodum ama senin gönlünden geçen kızmışyaaa şuan senin için çok çok mutlu oldummm doğdugunuuda görelimmm inşallah sağ salim prenses geliyorrrr darısı bizeKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin kızın inşallahKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?