- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
İnşallah canım hadi bakalımGünaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkesebugün doktor kontrolüm var yumurtalarım büyüdüyse iğnemi olucam sonrası nasip Bu ay oldu oldu olmadı ara vericem 1 2 ay inş tutunur bu ay bebişler
oyyy benim minik kuzumKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Cinsiyetimizde belli oldu
Doktorumuz %100 kız dedi ♥
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür ♥
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa ☺
Hokka gibi burnu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu ☺
yaaa Allah rahmet eylesin, cennetinde kavustursun insallahKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
başın sağolsun kuzum. Allah mekanını cennet etsinKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
canlarım günaydınnnn iyi haftalar olsunnnn bol çift çzigili güzel haberlerle dolu bi hafta olsunnn
haftasonu bu arkadassınızın başşına gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir
cuma akşamından haftasonu cok gezmicem dinlencem diye plan yaptım.
cumartesi sabah 8.30 kızkardeşim aradı annemin lüleburgazda arkdası vardı kanserdi vefat etmiş
gidcez gelcekmisin diye. çıktık yola cenazeye gittik eşim çalışıyodu gelemedi. ben ailemle gittim.
lüleburgaza kdr gitmişken memlekete gidip bi gece kalalım dedik gittik kırklareline :)
kocişimden ayrı yattım ilk defa 1.5 senedir cokzor geldi
alalhtanki cuma akşamını değerlendirmiştim bebiş açısından
dün sabah kahvaltıdan sonra çıkarız yola dedik. 12.30 gibi çıktık. ve istanbula varış saatimiz akşam 21.00
yani 2 saatlik yolu 8.5 saatte geldikkardeşimin arabasının aküsü bitti çekici ile tamirciye gittik akü değişti araba yolda hararet yaptı derken dur kalk dur kalk mahvolduk. ama çok şükür gelebildik :)
haliyle cumartesi - pazar ovu testi yapamadım ilişkide olmadı gece geldğimde pertim çıkmıştı.
ama bu sabahı değerlendirdikkkk kocamıda özlemiştim zati
ilişkiden sonra uzayan akıntı geldiğini farkettim ama gün içinde gelcekmi yada bugunki ovu testim nası çıkcak bakıcaz artıkkk.
şimdi gelelim size 20 küsür sayfayı anca okudum
Red Phoenix hastanız için geçmiş olsun canım. Allah yardımcısı olsun.
bebişi ve keseyi gördüğün içinde gözün aydn çok sevindim
@leonunannesi çok sevindim testlerinize. batımız aynı inşallah bende görebilirim o çift çizgileri :)
inşalalh sağlıklıdır sağ salim kucagınıza alın
@Minik_ceylo adetin gelmesi iyi oldu kuzummm rahatlamışsındır inşalalh son adetin olur
dvtb inşallah bütün belirtilerinn sonucu bebiş çıkarrrr
Gonulmeyvesi sen piki yakaladın darısı başıma inşalalh bebiş yolu bulmuş tutunmaya çalışıyodur
H E inşallah randevun çok güzel geçer güzel haberlerle gelirsinnnn
@1609ece davıgımmm sen hala adet olmadınmı kız
gılgamış destanı gibi olduuu özür dilerim ama size anlatmak istedim
aynı sayfada bebek ve cenaze haberi.yaaa Allah rahmet eylesin, cennetinde kavustursun insallah
işte hayat böyle.
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben de bildiiimmKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
aynen öyleaynı sayfada bebek ve cenaze haberi.
işte hayat tam oalrak böyle kuzumm
saol kuzum allah razı olsun.Ahh canımm neler gelmiş başına geçmiş olsun araba için falan, bide başınız sağolsun
İnsan eşini özlüyor tabi ama aileyle vakit g3çirmek de güzel oluyor arada
Bu hafta sonu bizde ayrıydık canım dün geldi eşim ve sabah erkenden işe gitti hasret gideremedik.
Sabah 8 30 da azıcık uyuyayım 10 30 gibi kalkarım dedim ama şimdi uyandım nasıl bu kadar uyudum anlamadım
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canımKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
Ya cok sevindim kuzum banada tahmin eder mi ya Rabbim bizede nasip etsin ya hayırlısıyla inşallah bende bu gitmem de desin ya ya of çok heyecanlıyımKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
Masallah canim saglikla buyumeye devam etsin insallah. Tekme atmaya basladi mi minnakyaaaa inan birini daha etiketleyecektim diye düsünüp durdum mesajı yazınca sorry baby
20 cm 300gr olmusuz. herşey yolunda çok şükürben kilo almamısım bidaha her ay 1-2 kilo al da gel dedi tetanoz aşılarımı olucam bu ay tahlillerim var vitaminlere devam. sende devam ediyor musun vitaminlere?
Çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin Duru hanımKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
MaşallahKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
saol kuzum allah razı olsun.
senin testin silikleştimi benimki galiba bugun pik oldu arkadaslar öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?