Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyyy benim minik kuzum sağlıkla gelsin duru prenses kurban olurum ben ona

Ahh canımm neler gelmiş başına geçmiş olsun araba için falan, bide başınız sağolsun

İnsan eşini özlüyor tabi ama aileyle vakit g3çirmek de güzel oluyor arada

Bu hafta sonu bizde ayrıydık canım dün geldi eşim ve sabah erkenden işe gitti hasret gideremedik.

Sabah 8 30 da azıcık uyuyayım 10 30 gibi kalkarım dedim ama şimdi uyandım nasıl bu kadar uyudum anlamadım

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben de bildiiimm

saol kuzum allah razı olsun.
senin testin silikleştimi benimki galiba bugun pik oldu arkadaslar öyle dedi

Ya cok sevindim kuzum banada tahmin eder mi ya Rabbim bizede nasip etsin ya hayırlısıyla inşallah bende bu gitmem de desin ya ya of çok heyecanlıyım

Masallah canim saglikla buyumeye devam etsin insallah. Tekme atmaya basladi mi minnak

Çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin Duru hanım

Maşallah canım gözün aydın Rabbim sağlıklı bi şekilde Duru hanımı kucağına almayı nasip etsin darısı da başımıza olsun inşallah aminnn dua et bizlere de kuzum

saol kuzum allah razı olsun.
senin testin silikleştimi benimki galiba bugun pik oldu arkadaslar öyle dedi

Canım benim dün silikleşmeye başladı bugün daha yapmadım şimdi yapıcam

Seninki pik olmuş canım ama ben böyle koyu çıktığı gün akşam 6 gibi bi daha yaptım emin olmak için t çizgisi bi tık daha koyu çıkmıştı 4 altın güne girmiş bulunuyırsun tatlım değerlendiriinnnn

Biz cumartesi ve pazarı değerlendiremedik sadece cumayı bugünde altın günde son gün sanırım artık nasip

Red Phoenix canım başınız sağılsun Allah rahmey eylesin.

H E canım gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende mi kız demiştim acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…