allah kısmet ettiyse olur canım bekleyip görcez bu ay olmazsa başka ay olur :)Canım benim dün silikleşmeye başladı bugün daha yapmadım şimdi yapıcam
Seninki pik olmuş canım ama ben böyle koyu çıktığı gün akşam 6 gibi bi daha yaptım emin olmak için t çizgisi bi tık daha koyu çıkmıştı 4 altın güne girmiş bulunuyırsun tatlım değerlendiriinnnn
Biz cumartesi ve pazarı değerlendiremedik sadece cumayı bugünde altın günde son gün sanırımartık nasip
Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun inşallah kuzum başınız sağolsunKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
Pik olmuş ya kızzKızlr 11. Ve 12. Günde test yapamadım nasıldı bilmiyorum test :)
Bu pik değl daha galiba dimi ?
@nedemistimkibennH E morcivertkedi 1609ece Minik_ceylo @Brrk kızlarrr testler çantada geziyo kaç gündür tozlanmış kusura bakmayın ya
evet yıımrta pik olmuş teyzesiPik olmuş ya kızz
allah kısmet ettiyse olur canım bekleyip görcez bu ay olmazsa başka ay olur :)
inşallah şu çift çizgileri hcg testindede görelim
Gözün aydın canımKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Cinsiyetimizde belli oldu
Doktorumuz %100 kız dedi ♥
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür ♥
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa ☺
Hokka gibi burnu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu ☺
Başın sağolsun kuzumKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
Hadii inşallahevet yıımrta pik olmuş teyzesi
inşallah spermlede buluşursa bu iş tamamdır
inşalalh canım hepimize allah hayırlısını sağlıklısını versin en yakın zamandaHadii inşallaholucak inanıyorum ☺
çok şükür bende iyiyim pazartesinin stresini yenmeye çalışıyorumselam iyiyiz sen nasılsın :)
Pik olmuş yavru 3 gündür birşeyler yaptıysanız iyi olur yapmadıysanız da bugün yarın yapKızlr 11. Ve 12. Günde test yapamadım nasıldı bilmiyorum test :)
Bu pik değl daha galiba dimi ?
@nedemistimkibennH E morcivertkedi 1609ece Minik_ceylo @Brrk kızlarrr testler çantada geziyo kaç gündür tozlanmış kusura bakmayın ya
Kızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Doktorumuz %100 kız dedi ♥
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür ♥
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa ☺
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu ☺
cuma yaptım cumartesi-pazar yapamadım bide bu sabah olduPik olmuş yavru 3 gündür birşeyler yaptıysanız iyi olur yapmadıysanız da bugün yarın yap
Bu ilk değil birde kuzmm yaa herzamn böyle başka seylerde yaptırtyor karı Eşim de gitme diyor ama işte yüzsüz anlamıyorgitmeyin eltinize pasta yapmaya mecbur değilsinizki iyileşince pasta yapıversin çocuklarına
amiin canım. tekme yok hala pıtpıtlarla yetiniyoruzMasallah canim saglikla buyumeye devam etsin insallah. Tekme atmaya basladi mi minnak
Aminnn kuzumAminn kuzum benim inşallah rabbim tez zamanda size de nasip etsin, kalp atışını duyana kadar hep diken üstündeyim inşallah cumartesi duyurur rabbim bana da yavrumu,
Ben olsam yapmam pasta masta, rica ayrı bak rica etsin 10 çeşit yapayım hem de içimden gelir ama emir duyunca yapacağım varsa da yapmıyorum hiçbir şeyi huyum böyle
Ayyyyy canım benim yaKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık
Doktorumuz %100 kız dedi
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?