bilmiyorumki silikleşme olunca bıraksak olur heralde
Bence çatlamış canım zaten canım daha yapmana gerek yok ki
bilmiyorumki silikleşme olunca bıraksak olur heralde
atabiliyosam tabiki at canım ben attım mı sürünüyorum yerlerde günlerceyok kuzum bende ek ilacları sevmiyorum sonuçta doğal yoldan yiyeceklerle almak varken neden kimyasal ilaçlar kullanayım. ama benim değerlerim hakkaten düşük vejetaryen olduğum için.
yeter bencecuma yaptım cumartesi-pazar yapamadım bide bu sabah oldubi kaç gün daha sıkı bi çalışma yapim ben
sonra eşim spermiogram yaptırması gerekiyor 3-4 gün gircek araya
inşallah canım bekleyip görcezyeter benceolur bu iş
ilaca o kadar tepki veriyor yani vücutatabiliyosam tabiki at canım ben attım mı sürünüyorum yerlerde günlerce
boru değil oniki parmak bağırsağı ülseri var cicimilaca o kadar tepki veriyor yani vücutyok atabiliyorum bi yan etkisi olmadı cok sükür :)
Çatladıktan sonra artık yapmıyorsun canımO zaman bırakayım birkaç gün
aa çok geçmiş olsun o yüzden ilaçlar etkiler tabi ki seni. doğal yollardan almaya devamboru değil oniki parmak bağırsağı ülseri var cicim
vuhuuu kaçması mümkün değil gibi duruyor kuzumm maşallahhKızlar bunlar benim ovulasyon testi ve noktalı günler değerlendirdiğimiz günler ümit vaat ediyor mu sizce yani zamanlama doğru muH E morcivertkedi can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl Eki Görüntüle 2258793 Eki Görüntüle 2258794
Doktorların önerdiği gibi gün aşırı olmuş canımKızlar bunlar benim ovulasyon testi ve noktalı günler değerlendirdiğimiz günler ümit vaat ediyor mu sizce yani zamanlama doğru muH E morcivertkedi can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl Eki Görüntüle 2258793 Eki Görüntüle 2258794
ayyy canım ağzından bal damlıyor inşallahvuhuuu kaçması mümkün değil gibi duruyor kuzumm maşallahh
inşallah canım benim bakalım biz elimizden geleni yaptık takdir RabbiminDoktorların önerdiği gibi gün aşırı olmuş canıminşallah güzel haberini bu ay duyaliimm
valla rutin şeyler canım ekstra daha önce de bahsetmiştim ya bi macundan o vardı eşim de her sabah aç karnına keçi boynuzu pekmezi akşam arı sütü bal polen ginseng karşımı var ondan yedi bi de erkek macunu vardı ilişkiden bi saat önce onu yedi öylehayır ne yiyonuz adama ne yediriyonbu gücü nasıl buluyonuzz
kuzu maşallah sizee yaa.. umarım emekler karşılığını bulsun kuzumm artan hcg testini de görmek nasip olsun.valla rutin şeyler canım ekstra daha önce de bahsetmiştim ya bi macundan o vardı eşim de her sabah aç karnına keçi boynuzu pekmezi akşam arı sütü bal polen ginseng karşımı var ondan yedi bi de erkek macunu vardı ilişkiden bi saat önce onu yedi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?