aminnn inşallah kuzum inşallahkuzu maşallah sizee yaa.. umarım emekler karşılığını bulsun kuzumm artan hcg testini de görmek nasip olsun.
9 nisanda çatlamış gibi sizde 8le 10u değerlendirmissiniz insallah tutmusturKızlar bunlar benim ovulasyon testi ve noktalı günler değerlendirdiğimiz günler ümit vaat ediyor mu sizce yani zamanlama doğru muH E morcivertkedi @can09e @Brrk nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl
Eki Görüntüle 2258793 Eki Görüntüle 2258794
inşallah kuzum bakalım nasibimizi bekliyoruz9 nisanda çatlamış gibi sizde 8le 10u değerlendirmissiniz insallah tutmustur
Başın sağolsnnn canım benmKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
MaşaAllah sanaa güzelmmm Allah mutlukupnu daim etsnn dua et bizde kuzmmKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Cinsiyetimizde belli oldu
Doktorumuz %100 kız dedi ♥
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür ♥
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa ☺
Hokka gibi burnu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu ☺
Canım sen ne yaptın gittin mi doktora bu ay ?İnşallah canım hadi bakalım
Tabi ki canım, hem pik olduğu hem silikleştiği gün değerlendirmişsin ne güzelKızlar bunlar benim ovulasyon testi ve noktalı günler değerlendirdiğimiz günler ümit vaat ediyor mu sizce yani zamanlama doğru muH E morcivertkedi @can09e @Brrk nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl
inşallah canım inşallah dua edin bizlere hamişlerimizTabi ki canım, hem pik olduğu hem silikleştiği gün değerlendirmişsin ne güzelİnşallah tutmuştur sağlıkla
Çok sevindim canımKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Doktorumuz %100 kız dedi
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu
Başınız sağ olsun canımKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
Canim senin bebeginin cinsiyeti belli olmadi mi?Ay ne guzeel,sensiz yatağı çok görmüş kendinemaşallah size
Aslinda bir yandan iyi demekki kizin baya uslu cok yaramaz degil bardagin dolu tarafindan bakalim bizdeamiin canım. tekme yok hala pıtpıtlarla yetiniyoruz24den sonra net hissederim gibime geliyor. biraz da benim belirtisizliğim ya siz daha erken hissedin
siz napıyorsunuz iyi misiniz?
Tamda olmasi gerektigi gibi olmus insallah guzel haberlerle gelirsin bu ay. Dikkatimi cekti masallah pik doneminde testlerin baya koyu cikmis insallah gebelik testinde de bu koyulugu goruruz canimKızlar bunlar benim ovulasyon testi ve noktalı günler değerlendirdiğimiz günler ümit vaat ediyor mu sizce yani zamanlama doğru muH E morcivertkedi @can09e @Brrk nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl
başın sağolsun tatlımm allah tahsilatını affetsinKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
Doktor ikili test için yarın çağırmıştı ama yaptırmayacagim diye inşallah cumartesi doktora gidince bende öğrenirim canım cinsiyetiCanim senin bebeginin cinsiyeti belli olmadi mi?
Aslinda bir yandan iyi demekki kizin baya uslu cok yaramaz degil bardagin dolu tarafindan bakalim bizdeBizde iyiyiz cok sukur bende 6 mayista kontorole gidicem heyecanla gun sayiyoruz insallah bizde guzel haberler aliriz o gun bizim evlilik yil donumumuz belki kizimiz da bize supriz yapip tekme atar
Kızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Doktorumuz %100 kız dedi ♥
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür ♥
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa ☺
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu ☺
tekmelesin hiç acımasınCanim senin bebeginin cinsiyeti belli olmadi mi?
Aslinda bir yandan iyi demekki kizin baya uslu cok yaramaz degil bardagin dolu tarafindan bakalim bizdeBizde iyiyiz cok sukur bende 6 mayista kontorole gidicem heyecanla gun sayiyoruz insallah bizde guzel haberler aliriz o gun bizim evlilik yil donumumuz belki kizimiz da bize supriz yapip tekme atar
Cinsiyetten sonra sırada beklenen minnoslardan ilk tekme demek ki,öğrendiğim iyi olduCanim senin bebeginin cinsiyeti belli olmadi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?