Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaşaAllah sanaa güzelmmm Allah mutlukupnu daim etsnn dua et bizde kuzmm

Kızlar adetim beş gün geçti sabah kan testi verdim negatif değil mi bu Araf’a yumurtlamam geç olmuştu hatırlarsanız.

Eklentiler

• 21B60F87-5407-40F0-B922-1DEF255B7ADB.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar adetim beş gün geçti negatif değil mi test ? Ben anlamıyorum. Yumurtlamam adetten bir hafta önce olmuştur.

Eklentiler

• F3F4F019-08FB-4316-9C8D-FC5399D851BF.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 32
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla

Ay ne guzeel,sensiz yatağı çok görmüş kendine maşallah size
Canim senin bebeginin cinsiyeti belli olmadi mi?
amiin canım. tekme yok hala pıtpıtlarla yetiniyoruz 24den sonra net hissederim gibime geliyor. biraz da benim belirtisizliğim ya siz daha erken hissedin
siz napıyorsunuz iyi misiniz?
Aslinda bir yandan iyi demekki kizin baya uslu cok yaramaz degil bardagin dolu tarafindan bakalim bizde Bizde iyiyiz cok sukur bende 6 mayista kontorole gidicem heyecanla gun sayiyoruz insallah bizde guzel haberler aliriz o gun bizim evlilik yil donumumuz belki kizimiz da bize supriz yapip tekme atar

Doktor ikili test için yarın çağırmıştı ama yaptırmayacagim diye inşallah cumartesi doktora gidince bende öğrenirim canım cinsiyeti

allah kucagına almayı nasip etsin tatlım

tekmelesin hiç acımasın güzel haberlerle gelirsin insallah 3 hafta var daha. en son ne zaman gitmistin?

Cinsiyetten sonra sırada beklenen minnoslardan ilk tekme demek ki,öğrendiğim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…