Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor ikili test için yarın çağırmıştı ama yaptırmayacagim diye inşallah cumartesi doktora gidince bende öğrenirim canım cinsiyeti
Valla iyi dayandin masallah ben 10. Haftada dr cinsiyeti sormaya baslamistim Rabbim gonlundekini nasip etsin kuzum bana da haber ver cok merak ediyorum

Evet sirayla gidiyoruz bakalim tekmaden sonra sirada ne olucak hep bir bekleyis var
Ayrıntılı ultrason belki
Valla iyi dayandin masallah ben 10. Haftada dr cinsiyeti sormaya baslamistim Rabbim gonlundekini nasip etsin kuzum bana da haber ver cok merak ediyorum
canımm çok sağol ,haber ederim tabi ki ben de kendime şaşırıyorum dayanma konusunda,bir ay üzerine görmüş olucam bakalım nasıl büyüdü

cuma günü klinikte 2 de bir uyumuşum akşam 7 de eşim aradı çıkmıyormusun hala diye onun telefonuna uyanmıştım şimdi yine uykum geldi geceyi burda geçirmekten korkuyorum uyursam G gamzeli_bebis

Bu uygulamalar yanıltıyor gerçekten bugün yumurtlama günüm olarak gösteriyor ama ben cumartesi yumurtladım

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-15-16-39-55-1.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 28
sen 10 gün dayanamazsın
cuma günü klinikte 2 de bir uyumuşum akşam 7 de eşim aradı çıkmıyormusun hala diye onun telefonuna uyanmıştım şimdi yine uykum geldi geceyi burda geçirmekten korkuyorum uyursam G gamzeli_bebis
mecbur dayanıcam ben bugun yumurtlama olarak sayıyorum pik oldugu için
14 gün snra adet olcaksam bata 4 kala yani 10 gün sonra yaparım diye hesapladım
imkanın var uyu gitsin
benimde pek işim yok malum pazartesi sendromu akşam olsada gitsek modundayım.
daha gidip temizlik yapıcam evdeee haftasonu hiçbişi yapamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…