Valla iyi dayandin masallah ben 10. Haftada dr cinsiyeti sormaya baslamistimDoktor ikili test için yarın çağırmıştı ama yaptırmayacagim diye inşallah cumartesi doktora gidince bende öğrenirim canım cinsiyeti
4 nisanda gittim canim. Demeki senin kizin sana cok suskun olucak kiyamiyordur sanatekmelesin hiç acımasıngüzel haberlerle gelirsin insallah 3 hafta var daha. en son ne zaman gitmistin?
Evet sirayla gidiyoruz bakalim tekmaden sonra sirada ne olucak hep bir bekleyis varCinsiyetten sonra sırada beklenen minnoslardan ilk tekme demek ki,öğrendiğim iyi oldu
Ayrıntılı ultrason belkiEvet sirayla gidiyoruz bakalim tekmaden sonra sirada ne olucak hep bir bekleyis var
canımm çok sağol ,haber ederim tabi kiValla iyi dayandin masallah ben 10. Haftada dr cinsiyeti sormaya baslamistimRabbim gonlundekini nasip etsin kuzum bana da haber ver cok merak ediyorum
Bir minnoş kız daha geliyoorKizlarH E den haberi olan var mi? Bugun dontora gidicekti ne yapti acaba?
yaaa insallah4 nisanda gittim canim. Demeki senin kizin sana cok suskun olucak kiyamiyordur sana
sen 10 gün dayanamazsıntest yapmaya son 10 gün
aminnn canım benim inşallahTamda olmasi gerektigi gibi olmus insallah guzel haberlerle gelirsin bu ay. Dikkatimi cekti masallah pik doneminde testlerin baya koyu cikmis insallah gebelik testinde de bu koyulugu goruruz canim
test yapmaya son 10 gün
Hadi hayırlısı bat 24 Nisan mi simdi senintest yapmaya son 10 gün
Kızlar adetim beş gün geçti negatif değil mi test ? Ben anlamıyorum. Yumurtlamam adetten bir hafta önce olmuştur.
Peki öyle olunca ne zaman belli oluyor canım biliyor musun kaç gün geçmesi gerekiyor acaba ?Evet canım şuan negatif görünüyor ama belki geç döllenme olur geç yumurtalmışsın çünkü
benim de aynen 10 gün var testetest yapmaya son 10 gün
sen 10 gün dayanamazsın
mecbur dayanıcam ben bugun yumurtlama olarak sayıyorum pik oldugu içincuma günü klinikte 2 de bir uyumuşum akşam 7 de eşim aradı çıkmıyormusun hala diye onun telefonuna uyanmıştımşimdi yine uykum geldi geceyi burda geçirmekten korkuyorum uyursam G gamzeli_bebis
Peki öyle olunca ne zaman belli oluyor canım biliyor musun kaç gün geçmesi gerekiyor acaba ?
benim de aynen 10 gün var testeama ben bekleyemem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?