- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
bendede aynen 17 si çarsambayı yumurtlama gösteriyor. ama benim bugun pik oldu. gerçi çokta yanılıyo sayılmaz.Bu uygulamalar yanıltıyor gerçekten bugün yumurtlama günüm olarak gösteriyor ama ben cumartesi yumurtladım
yok 1 mayıssHadi hayırlısı bat 24 Nisan mi simdi senin
inşallah canım inşallah hayırlısı ile bebişleri bekliyoruz G gamzeli_bebis ileİnşALLAH hayırlı sonuçlar olur canım
İnşallah olmam canım teşekkür ederimCanım yumurtlamadan 14 gün sonra regl gerçekleşiyor ona göre hesap edebilirsin yani bi 9 güne kadar olmazsan net sonuç alırsın
batamı 10 gün var ?benim de aynen 10 gün var testeama ben bekleyemem sanırım
Himm anladım canım hadi hayırlısı insAllah guzel haberler alırsınyok 1 mayıssbugun ovu pik olmuş arkadaslar öyle dediii o yüzden 14 gün snra adet olmam gerekiyosa 10 gün sonra bta 4 kala test yaparım
evet canım benim bata 10 gün var biz Allah'ın izniyle kavga gürültü çalışmaları bitirdik dinlenmeye geçtikbatamı 10 gün var ?benim bugun pik olduuya + 14 olacagına göre bende 4 kala yani 10 gün sonra yaparım
o zaman siz bi 5 gün sonra fln testlere başlayın bence elinizde test varsaevet canım benim bata 10 gün var biz Allah'ın izniyle kavga gürültü çalışmaları bitirdik dinlenmeye geçtik
ayıp ediyosun olmaz mıo zaman siz bi 5 gün sonra fln testlere başlayın bence elinizde test varsa
o zaman cumartesi falan yapabilirsinizzzzayıp ediyosun olmaz mı50 ovulasyon 50 gebelik almıştım
inşallah olacak olması için biz elimizden geleni yaptık Takdir Rabbimino zaman cumartesi falan yapabilirsinizzzz
inşallah vardır yaaa bende haftaya carsamba persembe falan başlıcam yapmaya zaten baktım silik falan yoksa umutlar mayısa
bendede aynen 17 si çarsambayı yumurtlama gösteriyor. ama benim bugun pik oldu. gerçi çokta yanılıyo sayılmaz.
pikten 12-36 saat sonra yumurtlama olur diyolar yarında yumurtladam mesela 1 gün şaşmış oluyor oda cok değil. :)
he canısıaa çok geçmiş olsun o yüzden ilaçlar etkiler tabi ki seni. doğal yollardan almaya devam❤
Hayyy masAllah kiz bayıp ediyosun olmaz mı50 ovulasyon 50 gebelik almıştım
4 kala öğreniliyor mumecbur dayanıcam ben bugun yumurtlama olarak sayıyorum pik oldugu için
14 gün snra adet olcaksam bata 4 kala yani 10 gün sonra yaparım diye hesapladım
imkanın var uyu gitsin
benimde pek işim yok malum pazartesi sendromu akşam olsada gitsek modundayım.
daha gidip temizlik yapıcam evdeee haftasonu hiçbişi yapamadım :)
Gittim canım adetin 3. Günü 5 günlük bi ilaç verdi ayın 17sinde tekrar gidicem bakalımCanım sen ne yaptın gittin mi doktora bu ay ?
tamam sen 7 gun snra bnde 10 gun snra yaparız4 kala öğreniliyor muo halde benim de 6 7 gün falan beklemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?