- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Cinsiyetimizde belli oldu
Doktorumuz %100 kız dedi ♥
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür ♥
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa ☺
Hokka gibi burnu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu ☺
ya benim koltukaltımda büyük bir sıkıntım var artık kist mi yağ bezesimi kıl dönmesimi bilmiyorum ama kolumu kaldıramıyorum ağrıyor acıyorrtamam sen 7 gun snra bnde 10 gun snra yaparız
Oy masAllah cnm Rabbim saglikla kucagina aldrsn insAllah çok çok sevindim gönlünüzden geçen cinsiyet olmuş cokk şükür bundan sonra da boylr güzel ilerlesin insAllahKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Cinsiyetimizde belli oldu
Doktorumuz %100 kız dedi ♥
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür ♥
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa ☺
Hokka gibi burnu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu ☺
ne oldugunu bilmeden bence yapma öyle bişey.ya benim koltukaltımda büyük bir sıkıntım var artık kist mi yağ bezesimi kıl dönmesimi bilmiyorum ama kolumu kaldıramıyorum ağrıyor acıyorrneşterle kesip boşaltsam mı içini
Anladım canım ben iki aydır femara diye bi ilaç kullanıyorum şimdi geldik doktordan yumurta baya büyümüş dedi hemen yaptı çatlatma iğnesini salı ve perşembe de ilişki dedi bakalım sonrası beklemece hayırlısı olsun hakkımızdaGittim canım adetin 3. Günü 5 günlük bi ilaç verdi ayın 17sinde tekrar gidicem bakalım
genel cerrahiye gitmem lazım sanırsamne oldugunu bilmeden bence yapma öyle bişey.
e bi doktora görünsen ?
Bu beta hcg testi mi canım hiç böyle sonuç görmemiştimMerhabalar, bugün kan testi de yaptırdım pozitif çıktı, rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gebekik tahlil sonucumu cnm bu ilk defa boyle sonuc gördümMerhabalar, bugün kan testi de yaptırdım pozitif çıktı, rabbim isteyen herkese nasip etsin
Pozitif iyi güzelde değer neymişMerhabalar, bugün kan testi de yaptırdım pozitif çıktı, rabbim isteyen herkese nasip etsin
Doktora görünmeden bişi yapma benceya benim koltukaltımda büyük bir sıkıntım var artık kist mi yağ bezesimi kıl dönmesimi bilmiyorum ama kolumu kaldıramıyorum ağrıyor acıyorrneşterle kesip boşaltsam mı içini
o zaman adet olunca git kuzum ihml etmegenel cerrahiye gitmem lazım sanırsamya illa ki işlem yapılacak ve işlem yaparken anestezi yaparlar lokal de olsa yapılır yani durum malum riske atmakta istemiyorum
çarşamba günü gideyim bariiDoktora görünmeden bişi yapma bence
yok ya olur mu öyle şey o zaman a kadar nasıl dayanayım hadi birde adet olmadım gebe oldum farzet 9 ay bekleyecekmiyimo zaman adet olunca git kuzum ihml etme
: )evet canım benim bata 10 gün var biz Allah'ın izniyle kavga gürültü çalışmaları bitirdik dinlenmeye geçtik
Bu beta hcg testi mi canım hiç böyle sonuç görmemiştim
Gebekik tahlil sonucumu cnm bu ilk defa boyle sonuc gördüm
Pozitif iyi güzelde değer neymiş
Hayırlı olsun canım katlanarak artsınEvet canım özelde tahlil yaptırdım böyle verdiler, değeri sordum doktora gitmeniz lazım dedi onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?