İnşaAllahh canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım katlanarak artsın
Olabilir cnm belki bilmiorum hayrlı olsun cnm Rabbim saglikla kucagina aldrsn insAllahEvet canım ben de görünce şaşırdım, özelde diye böyle verdiler sanırsam
Bazı özel hastanelerin online sonuç sayfaları var orda görüntüleyebilirsin belki ben hep öyle yapıyorumİnşaAllahh canım Allah razı olsun
Olabilir cnm belki bilmiorum hayrlı olsun cnm Rabbim saglikla kucagina aldrsn insAllah
Bazı özel hastanelerin online sonuç sayfaları var orda görüntüleyebilirsin belki ben hep öyle yapıyorum
İyiyim kuzum seni unutmak mümkün müU Ufukta_bebek canım nasılsın hatrladn mi beni
İyiyim kuzum seni unutmak mümkün mü
İyi gidiyor valla şuan ağır bir şikayetimiz yokSvndm Nasl gidiyor hamilelik
Git simdi kocaman olmustur tekmeler atiyordurAyrıntılı ultrason belki
canımm çok sağol ,haber ederim tabi kiben de kendime şaşırıyorum dayanma konusunda,bir ay üzerine görmüş olucam bakalım nasıl büyüdü
Aaaa gercekten mi 3.kizimiz da geliyor sira siz varsiniz❤Bir minnoş kız daha geliyoor
Nisan çıkmadan olsun dimi artıkAnladım canım ben iki aydır femara diye bi ilaç kullanıyorum şimdi geldik doktordan yumurta baya büyümüş dedi hemen yaptı çatlatma iğnesini salı ve perşembe de ilişki dedi bakalım sonrası beklemece hayırlısı olsun hakkımızda
Ne güzel sorunsuz ilerlesin insAllah evet cnm diyet yapiorum ya ondanİyi gidiyor valla şuan ağır bir şikayetimiz yokseni en son 9.cuma yarışmasında gördüm
Masallah canim insallah hep oyle olur dogunca da seni hic uzmez Rabbim sana bagislasin kizini insallahyaaa insallahyavrum zaten hiçbir külfeti yok bana sessiz sakin duruyor yerinde. maşallah hiç üzmedi ❤❤
Hayırlı olsun olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı biz bekleyenlerin başına.Merhabalar, bugün kan testi de yaptırdım pozitif çıktı, rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı biz bekleyenlerin başına.
Amin canım inş.Amin sağol canım, İnşaAllahh sizlere de nasip eder rabbim en kısa zamanda
İnşallah canım benimAaaa gercekten mi 3.kizimiz da geliyor sira siz varsiniz❤
Ne güzel ya inşallah istediğin kiloya düşersin ben 6.takıma gireceğim hafta hamile olduğumu öğrendimNe güzel sorunsuz ilerlesin insAllah evet cnm diyet yapiorum ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?