Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel ya inşallah istediğin kiloya düşersin ben 6.takıma gireceğim hafta hamile olduğumu öğrendim başka neler yapıyorsun
İnşALLAH cnm ay ne güzel sen kaçsın şimdi vala bu ara naptgm belli degil ev isi cocuk bi de su bel ve sırt ağrım delirticek beni ya

En son 69,3 tartıldım canım ama bir haftadır tartılmıyorum üşütüyor musun acaba kızı okula sen mi bırakıyorsun
İnşALLAH kontrollu saglikla kilo alirsn yok cnm kizim daha okula başlamadi bu sene baslayacak adete yakin hep böyle oluyor benim malesef ya son zmnlar geçmiyor

İnşALLAH kontrollu saglikla kilo alirsn yok cnm kizim daha okula başlamadi bu sene baslayacak adete yakin hep böyle oluyor benim malesef ya son zmnlar geçmiyor
İnşallahhh canım diyetisyene Bı hafta geri başlayacam açlık şekerim 100 çıktı doktor kontrolünde devam edeyim dedim. Alalala ben senin kızı okula gidiyor diye hatırlıyorum prensesi hemen büyütmüşüm o ağrıyı çok iyi bilirim bide çok sancım olurdu bebek düşünmeden önce ben sıcak su torbasıyla yatıyordum bide fıtık var bende kas gevşetici öyle atlatıyordum olunca da ada çayı ve kekik nane çayına vuruyordum

Himm şekerin biraz yüksek çıkmış hamılelıkte oluyor sanırım insAllah düzene girer kontrol altında olmak iyidir canım bence de iyi edersin yok canım ama hızlı büyüyorlar masAllah

Himm şekerin biraz yüksek çıkmış hamılelıkte oluyor sanırım insAllah düzene girer kontrol altında olmak iyidir canım bence de iyi edersin yok canım ama hızlı büyüyorlar masAllah
Darısı kardeşine olsun inşallah bizim ailede şeker var kuzum ya bekliyordum böyle olacağını

Bende femara ile hamile kaldım içinde 30 tane vardı her ay adetin 5. Günü 5 gün sabah akşam kullandım ikinci ayumda hamile kaldım çok şükür

Memislerde hassasiyet ,şişkinlik ,gaz,birkac irinli sivilce...reglim geliyor galiba
Az önce de sarımtırak ,kıvamlı akintim geldi
Bu ay da olmadı tam tahmin ettiğim gibi...

Eklentiler

• 4CF5A147-7635-48A3-9A47-D3BE9EC93B6A.webp
    10 KB · Görüntüleme: 52
Aynen canım ya inşallh gelirler bu ay kardeşimin perşembe günü doğum olucak nasipse ne güzel olur bizde hamilelik haberi alsak birlikte büyürler ben ilk gittiğimde klomen ve iğne verdi 2 kezdir de femara ve iğne oluyorum bu da olmazsa başka denemicem iğne direk aşılama isticem inş gerek kalmaz tabi

Bende femara ile hamile kaldım içinde 30 tane vardı her ay adetin 5. Günü 5 gün sabah akşam kullandım ikinci ayumda hamile kaldım çok şükür
Benimde bu 2. Ayım canım inşallh bizde bu ay alırız güzel haberler iğne ile mi çatlatıyordun yumurtanı sende yoksa kendiliğinden mi oluyordu ?

Ilk defa böyle test görüyorum entresan bu arada canim hayırlı uğurlu olsun inşallah değerlerin güzelce artar benim macunda yarın geliyor ınsallah banada yarar

Evet ben de görünce adama dedim değer yazmıyor mu
Sağol canım, İnşaAllah sizlere de sağlıkla nasip olur, düzenli kullan canım faydasını görürsün İnşaAllah

İnşaallah gerek kalmaz canım benim Ha bu arada bizim bebiş bugün doğdu çok tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…