- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
İnşALLAH cnm ay ne güzel sen kaçsın şimdi vala bu ara naptgm belli degil ev isi cocuk bi de su bel ve sırt ağrım delirticek beni yaNe güzel ya inşallah istediğin kiloya düşersin ben 6.takıma gireceğim hafta hamile olduğumu öğrendimbaşka neler yapıyorsun
En son 69,3 tartıldım canım ama bir haftadır tartılmıyorumİnşALLAH cnm ay ne güzel sen kaçsın şimdi vala bu ara naptgm belli degil ev isi cocuk bi de su bel ve sırt ağrım delirticek beni ya
İnşALLAH kontrollu saglikla kilo alirsn yok cnm kizim daha okula başlamadi bu sene baslayacak adete yakin hep böyle oluyor benim malesef ya son zmnlar geçmiyorEn son 69,3 tartıldım canım ama bir haftadır tartılmıyorumüşütüyor musun acaba kızı okula sen mi bırakıyorsun
İnşallahhh canım diyetisyene Bı hafta geri başlayacam açlık şekerim 100 çıktı doktor kontrolünde devam edeyim dedim. Alalala ben senin kızı okula gidiyor diye hatırlıyorum prensesi hemen büyütmüşümİnşALLAH kontrollu saglikla kilo alirsn yok cnm kizim daha okula başlamadi bu sene baslayacak adete yakin hep böyle oluyor benim malesef ya son zmnlar geçmiyor
Himm şekerin biraz yüksek çıkmış hamılelıkte oluyor sanırım insAllah düzene girer kontrol altında olmak iyidir canım bence de iyi edersin yok canım ama hızlı büyüyorlar masAllahİnşallahhh canım diyetisyene Bı hafta geri başlayacam açlık şekerim 100 çıktı doktor kontrolünde devam edeyim dedim. Alalala ben senin kızı okula gidiyor diye hatırlıyorum prensesi hemen büyütmüşümo ağrıyı çok iyi bilirim bide çok sancım olurdu bebek düşünmeden önce ben sıcak su torbasıyla yatıyordum bide fıtık var bende kas gevşetici öyle atlatıyordum olunca da ada çayı ve kekik nane çayına vuruyordum
Darısı kardeşine olsun inşallahHimm şekerin biraz yüksek çıkmış hamılelıkte oluyor sanırım insAllah düzene girer kontrol altında olmak iyidir canım bence de iyi edersin yok canım ama hızlı büyüyorlar masAllah
İnşALLAH canım dikkat ettikten sonra insAllah sorun olmaz canım şeker hastası olup çok güzel hamilelik geçirenlerde varDarısı kardeşine olsun inşallahbizim ailede şeker var kuzum ya bekliyordum böyle olacağını
inşallah canım hepimizinkiler hiç üzmesinMasallah canim insallah hep oyle olur dogunca da seni hic uzmez Rabbim sana bagislasin kizini insallah
Bende femara ile hamile kaldım içinde 30 tane vardı her ay adetin 5. Günü 5 gün sabah akşam kullandım ikinci ayumda hamile kaldım çok şükürAnladım canım ben iki aydır femara diye bi ilaç kullanıyorum şimdi geldik doktordan yumurta baya büyümüş dedi hemen yaptı çatlatma iğnesini salı ve perşembe de ilişki dedi bakalım sonrası beklemece hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallahhh canım yaI
İnşALLAH canım dikkat ettikten sonra insAllah sorun olmaz canım şeker hastası olup çok güzel hamilelik geçirenlerde var
Merhabalar, bugün kan testi de yaptırdım pozitif çıktı, rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen canım ya inşallh gelirler bu ayNisan çıkmadan olsun dimi artıkçok bekledik bekletmesin artık gelsin şu yumurcaklar. Herkes için hayırlısı olsun canım. Dr.bana hiç öyle çatlatma iğnesi falan hiç bişe demedi daha 2 aydır gidiyorum ama bakalım .
Benimde bu 2. Ayım canım inşallh bizde bu ay alırız güzel haberlerBende femara ile hamile kaldım içinde 30 tane vardı her ay adetin 5. Günü 5 gün sabah akşam kullandım ikinci ayumda hamile kaldım çok şükür
Ilk defa böyle test görüyorum entresan bu arada canim hayırlı uğurlu olsun inşallah değerlerin güzelce artar benim macunda yarın geliyor ınsallah banada yarar
İnşaallah gerek kalmaz canım benimAynen canım ya inşallh gelirler bu aykardeşimin perşembe günü doğum olucak nasipse ne güzel olur bizde hamilelik haberi alsak birlikte büyürler ben ilk gittiğimde klomen ve iğne verdi 2 kezdir de femara ve iğne oluyorum bu da olmazsa başka denemicem iğne direk aşılama isticem inş gerek kalmaz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?