Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canim ben erkek hissetmistim sağlıkla gelsin kuzucuk Mis kokulu

Maşallah... senin içine doğmuştu kız olacağı

Gözün aydın canım benim içimden erkek geçmişti ama tutmadı bu sene kız senesi sanırım

Kızlar ben hayalet çizgilere alıştım ama bu hayalet değil sanki ya labo testin markasi tabiki gene umutlanmak istemiyorum o yüzden

Eklentiler

• Screenshot_20190416-000038.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20190415-235923.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 37
Yaa ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inş bize de nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu
Ağzından bal damlıyor canım ama negatif galiba çünkü adet sancilarim var ben pkoluoldugumdan bu silik çizgi hep çıkıyor ama genede amin inşallah zamani gelince hepimize yaşatsın yaradan o duyguyu

Benimde bu 2. Ayım canım inşallh bizde bu ay alırız güzel haberler iğne ile mi çatlatıyordun yumurtanı sende yoksa kendiliğinden mi oluyordu ?
İlk ay kendiliğine bıraktık çatlamadı. İkinci ayda yine takipteydik eğer çatlamasaydıiğne olacaktım ama çok şükür doğal yoldan kendi çatladı. İnşallah en yakın zamanda bebiş haberlerini alırsınız

Yarin gidebiliyorsan hemen git bende heyecan yaptim
Şu ara hamileliği sürdürmek istediğim,doğum dahil doktor arayışındayim canım Bu haftaya kadar gittiğim yer tıp merkeziydi,doğumhane filan yoktu Şimdi güzel gönlüme göre bir doktor buldum gibi,ama uzakta.yarın hastaneyi arıcam,en yakında haftasonu oluyor randevu için eşim sabrettirir zaten o günde ogrenirsem hemen ileticem güzel haberimi cook sağol benimle heyecanlandigin için

Test kendinden açık gibi duruyor hemşerim geceyi değerlendirmediyseniz bu sabah ya da akşamı kaçırma olur muu
Demek sabahki koyuluga göre çatlama olmuş

Darkgod ben çizgi gördüm canım,inşallah gözler yaniltmiyordur

Gunaydiin kızlar

Kızlar bende çok heyecanlandım ama işte dediğim gibi bunlar hep çıkıyor lakin sabah kayboluyor di bu kaybolmamis
Valla canım baya baya var gibi çizgi bakalım yarın ilk idrarla yap nasıl çıkacak
Ayyyy inşllh vardır canmm bizde şöyle hayaletinden de olsa çizgi görsek inşallah Allahım hayırlı haberler alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…