- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Evet ben de görünce adama dedim değer yazmıyor mu
Sağol canım, İnşaAllah sizlere de sağlıkla nasip olur, düzenli kullan canım faydasını görürsün İnşaAllah
Gözün aydın canim ben erkek hissetmistimKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Cinsiyetimizde belli oldu
Doktorumuz %100 kız dedi ♥
Allahım gönlümden geçeni nasip etti çok şükür ♥
Kızlarrr hala inanamıyorum el salladı bize yavrum yaa ☺
Hokka gibi burnu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allahımm herkese tatttırsın bu duyguyu ☺
Maşallah... senin içine doğmuştu kız olacağıKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Bebeğim kocaman olmuss ilk günlerde geriden geliyodu şimdi Allaha şükür önde gidiyor
Başınız sağolsun...Kızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
Yarin gidebiliyorsan hemen git bende heyecan yaptimİnşallah canım benimçok sabirsizlandim şuan
Basiniz sagolsun canim Rabbim sizlere sabrini versinKızlar halamız vefat etmiş dualarınızı esirgemeyin
Canım benimde gündüz pikti sekiz saat sonra yaptım silikleşti çatladı yani seninde öyle olmuş sanırımKızlar üstteki sabahki testim alttakini şimdi yaptım yine 2 saat sıvı almadan hatta 2,5 saat.
Niye silik çıktı çatladımı acabaa yoksa geç saatte yaptım diyemiki
nedemistimkibenn dvtb H E @morcivertkedi @Brrk @1609ece @Minik_ceylo @Gonulmeyvesi
Gözün aydın canım benim içimden erkek geçmişti ama tutmadıKızlarrrrr elhamdüllillah randevudan çıktık ♥
Çatlamış canım 2-3 gün değerlendir mutlakaKızlar üstteki sabahki testim alttakini şimdi yaptım yine 2 saat sıvı almadan hatta 2,5 saat.
nedemistimkibenn dvtb H E @morcivertkedi @Brrk @1609ece @Minik_ceylo @Gonulmeyvesi
Yaa ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşİnşaallah gerek kalmaz canım benimHa bu arada bizim bebiş bugün doğdu çok tatlı maşallah
Ağzından bal damlıyor canım ama negatif galiba çünkü adet sancilarim var ben pkoluoldugumdan bu silik çizgi hep çıkıyor ama genede amin inşallah zamani gelince hepimize yaşatsın yaradan o duyguyuYaa ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşbize de nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu
Valla canım baya baya var gibi çizgi bakalım yarın ilk idrarla yap nasıl çıkacakKızlar ben hayalet çizgilere alıştım ama bu hayalet değil sanki ya labo testin markasi tabiki gene umutlanmak istemiyorum o yüzden
Ayyyy inşllh vardır canmm bizde şöyle hayaletinden de olsa çizgi görsek inşallah Allahım hayırlı haberler alsakKızlar ben hayalet çizgilere alıştım ama bu hayalet değil sanki ya labo testin markasi tabiki gene umutlanmak istemiyorum o yüzden
İlk ay kendiliğine bıraktık çatlamadı. İkinci ayda yine takipteydik eğer çatlamasaydıiğne olacaktım ama çok şükür doğal yoldan kendi çatladı. İnşallah en yakın zamanda bebiş haberlerini alırsınızBenimde bu 2. Ayım canım inşallh bizde bu ay alırız güzel haberleriğne ile mi çatlatıyordun yumurtanı sende yoksa kendiliğinden mi oluyordu ?
Şu ara hamileliği sürdürmek istediğim,doğum dahil doktor arayışındayim canımYarin gidebiliyorsan hemen git bende heyecan yaptim
Test kendinden açık gibi duruyor hemşerimKızlar üstteki sabahki testim alttakini şimdi yaptım yine 2 saat sıvı almadan hatta 2,5 saat.
Valla canım baya baya var gibi çizgi bakalım yarın ilk idrarla yap nasıl çıkacak
Ayyyy inşllh vardır canmm bizde şöyle hayaletinden de olsa çizgi görsek inşallah Allahım hayırlı haberler alsak
Test kendinden açık gibi duruyor hemşerimgeceyi değerlendirmediyseniz bu sabah ya da akşamı kaçırma olur muu
Demek sabahki koyuluga göre çatlama olmuş
Darkgod ben çizgi gördüm canım,inşallah gözler yaniltmiyordur
Gunaydiin kızlar
Kızlar bende çok heyecanlandım ama işte dediğim gibi bunlar hep çıkıyor lakin sabah kayboluyor di bu kaybolmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?