Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yeni bir doktor ayarladim insallah ikimiz icin de bu sureci guzel gecirecegimiz doktorlar olurlar. Bizde haftasonunu bekliyecez artik☺ saglikli olsunda cinsiyeti gec ogrensekte olur

Bende yeni bir doktor ayarladim insallah ikimiz icin de bu sureci guzel gecirecegimiz doktorlar olurlar. Bizde haftasonunu bekliyecez artik☺ saglikli olsunda cinsiyeti gec ogrensekte olur
Yeni doktorlar hayırlı olsun bize,hayırla gelsin bebeklerimize cook sağol caniim

Canim bu ay artik adet sokturucu kullanma insallah vardir testte yapamamissin galiba eczane yok mu? Zaman buldugun da git al bir gebelik testini
Evet. Yapmadım şimdi yapacağım aliyimda uzak hastane ye eczane şuan canim buda şimdi çektim beklemiş halı test labo sabah çektim

Eklentiler

• Screenshot_20190416-083336.webp
    26 KB · Görüntüleme: 45

Merhabalar canım inşallah senden de bekliyoruz bu ay güzel haberler bata kaç günün kaldı ?

benim bu ay ümidim yok malesef o kadar yumurta takibi yaptım tam yumurtam çatladı eşim şehir dışına gitti ve değerlendiremedik malesef artık Rabbim ne zaman takdir ederse

Günaydın kızlar, taziyeleriniz için Allah razı olsun hepinizden. Son görevimizi yaptık geldik, akşam eşim üzgün olduğu için onunla ilgilendim yazılanları yeni okudum..

Lollapollosaa evet kuzum rabbim nasip ederse cumartesi akşam kalp atışı için gidicez

akşam olmadı bişey sabahta olamadı babamı doktora götürdü eşim :)
anca bu akşam saol cevap için hemşerim :)
bakalım bugunki testim nası cıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…