Yok canım kayınbaba ameliyat olacak ordayız hastane de ka.n vereyim dedim yok öyle almıyoruz kadın doğuma gidin dediTestin yokmu tekrarlasana bi bakalım
Adette kac gun kaldi basbaya cizgi var hayalet falanda degil insallah vardir canimKızlar ben hayalet çizgilere alıştım ama bu hayalet değil sanki ya labo testin markasi tabiki gene umutlanmak istemiyorum o yüzden
Bende yeni bir doktor ayarladim insallah ikimiz icin de bu sureci guzel gecirecegimiz doktorlar olurlar. Bizde haftasonunu bekliyecez artik☺ saglikli olsunda cinsiyeti gec ogrensekte olurŞu ara hamileliği sürdürmek istediğim,doğum dahil doktor arayışındayim canımBu haftaya kadar gittiğim yer tıp merkeziydi,doğumhane filan yoktu Şimdi güzel gönlüme göre bir doktor buldum gibi,ama uzakta.yarın hastaneyi arıcam,en yakında haftasonu oluyor randevu için eşim sabrettirir zaten o günde ogrenirsem hemen ileticem güzel haberimi cook sağol benimle heyecanlandigin için
Olmam gerekiyor canım adet söktürücü kullandım benim düzensiz 4 gün geçti olmadım dahaAdette kac gun kaldi basbaya cizgi var hayalet falanda degil insallah vardir canim
Canim bu ay artik adet sokturucu kullanma insallah vardir testte yapamamissin galiba eczane yok mu? Zaman buldugun da git al bir gebelik testiniOlmam gerekiyor canım adet söktürücü kullandım benim düzensiz 4 gün geçti olmadım daha
Gebelikte de hatta 3.aya kadar her adet donemin de adet sancisi cektim galiba hemen hemen herkes yasiyor bunuKızlar bir test markası da önerin bana da bugün de onu bulmaya çalışıyim adet sancilarim da var baya ama bilmiyorumki
Yeni doktorlar hayırlı olsun bize,hayırla gelsin bebeklerimizeBende yeni bir doktor ayarladim insallah ikimiz icin de bu sureci guzel gecirecegimiz doktorlar olurlar. Bizde haftasonunu bekliyecez artik☺ saglikli olsunda cinsiyeti gec ogrensekte olur
Evet. Yapmadım şimdi yapacağım aliyimda uzak hastane ye eczane şuan canim buda şimdi çektim beklemiş halı test labo sabah çektimCanim bu ay artik adet sokturucu kullanma insallah vardir testte yapamamissin galiba eczane yok mu? Zaman buldugun da git al bir gebelik testini
Merhaba herkese :)
H E gözünüz aydın canım :) duru geliyor demek.cok sevindim
@leonunannesi tekrar gözün aydın sağlıkla gelsin bebiş
Gonulmeyvesi bu ay güzel haber verirsin inşallah
Red Phoenix kalp atışları var sanırım sırada :)
akşam olmadı bişey sabahta olamadı babamı doktora götürdü eşim :)Test kendinden açık gibi duruyor hemşerimgeceyi değerlendirmediyseniz bu sabah ya da akşamı kaçırma olur muu
Demek sabahki koyuluga göre çatlama olmuş
Darkgod ben çizgi gördüm canım,inşallah gözler yaniltmiyordur
Gunaydiin kızlar
bakalım bu sabahki testim nası cıkcak canımm o zmn anlarız çatlamışmı patlamışmıCanım benimde gündüz pikti sekiz saat sonra yaptım silikleşti çatladı yani seninde öyle olmuş sanırım
bende gördüm çizgiyi çok net :)Kızlar ben hayalet çizgilere alıştım ama bu hayalet değil sanki ya labo testin markasi tabiki gene umutlanmak istemiyorum o yüzden
Acaba mevsimden mi ya benim de dün olmam gerekiyordu olmadım bekliyorum. Ama göğüslerimin ağrısının 2 gün kala geçmesi gerekiyordu geçmedi deGünaydin kizlar 2 gun gecikmeli olarak bugun adet oldum
Hayirlisi insallah mayisa kaldik
Hem çatlamış hemde patlamıştırbakalım bu sabahki testim nası cıkcak canımm o zmn anlarız çatlamışmı patlamışmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?