pko hastası olunca hcg testinde hayalet çizgiler çıkar mıBen biraz pko olduğumdan hayalet çizgilere alıştığım için sorayım dedim
Amin canım benim amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallahYaa ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşbize de nasip etsin rabbim bu güzel duyguyu
İğne etkisinde 36 saatte çatlıyo ama normal bilmiyorum ki kuzum ben deKızlar üstteki sabahki testim alttakini şimdi yaptım yine 2 saat sıvı almadan hatta 2,5 saat.
Niye silik çıktı çatladımı acabaa yoksa geç saatte yaptım diyemiki
@nedemistimkibenn @dvtbH E @morcivertkedi @Brrk 1609ece Minik_ceylo @Gonulmeyvesi
Baya var gibi kan versene hastanedeykenEvet. Yapmadım şimdi yapacağım aliyimda uzak hastane ye eczane şuan canim buda şimdi çektim beklemiş halı test labo sabah çektim
Çıkıyor canımpko hastası olunca hcg testinde hayalet çizgiler çıkar mı
Gebelik olduğunu düşünmüyorum ki canım daha test yapmaya korkuyorum hiç çizgi çıkmayacak diyebende gördüm çizgiyi çok net :)
inşallah sağlıklı bi gebeliktirrrr sağ salim kucagınıza alırsınız :)
Kadın doğum a sıra al diyorlar canım ona da çok bekletoyorBaya var gibi kan versene hastanedeyken
Yapacak birsey yok o zaman canim test alinca yaparsinKadın doğum a sıra al diyorlar canım ona da çok bekletoyor
Şimdi gidiyorum beklemiş halıYapacak birsey yok o zaman canim test alinca yaparsin
leonunannesi canımm kan testıyle onaylamıssın çok şükür
Listemıze senıde eklıyelım bana düzgünce çekilmiş bir gebelik testını atarmısın ?
4 gün kaldı ama biz de çok degerlendiremedik .bakalım hayırlısı..Merhabalar canım inşallah senden de bekliyoruz bu ay güzel haberler bata kaç günün kaldı ?
benim bu ay ümidim yok malesef o kadar yumurta takibi yaptım tam yumurtam çatladı eşim şehir dışına gitti ve değerlendiremedik malesef artık Rabbim ne zaman takdir ederse
canım sat ve tahmını doğum trıhıde alabılırmıyım ?Aynen canım Allaha şükür sonunda girebilcem listeye
En son 2 gün önce bu testi yapmıştım canım
Kızlar hala abladayım eve geçicem bu akşam :)
Tebrikleriniz için hepinizi öpüyorum Rabbım hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet canım çok şükürkızın olacak galiba demi hayirlisi ben demistim kız diye Allah kucaginizada almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?