- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
noldu hemşerim kim sinirlendirdi seni hayırdırrrrrCumartesi ilk randevu,diğeri iki hafta sonra cumartesi başka doktora olmak üzere iki görüşme kavuşmayı ayarladım minikle.kazasiz belasız sıkıntısız su günler geçip gitsin inşallah.bunu buraya yazıyorum çünkü sinirliyim,okudukça sinir olayım..
Sat 11 mart tahmini doğum tarihim 17.12.2019 canimHasretim42 Canım en son yptıgın gebelik testını atarmısın listeye eklıyelım .
Sat tarıhın ve tahmını doğum tarıhıde rica edıorum
canım yaa ilk sayfada kı beyaz standart testlerden yok mu ?Sa
Sat 11 mart tahmini doğum tarihim 17.12.2019 canim
Yok canım maalesef ekstra ondan aradım ama yok Burda ben yurdişindayimcanım yaa ilk sayfada kı beyaz standart testlerden yok mu ?
Farklı farklı olmasın kuzum ?
CANIM sankı ilk attıkların beyazdı yanlış mı hatırlıyorum ?Yok canım maalesef ekstra ondan aradım ama yok Burda ben yurdişindayim
Yok onlarda çubuk testiCANIM sankı ilk attıkların beyazdı yanlış mı hatırlıyorum ?
İlk yaptıklarıma bundandı canimCANIM sankı ilk attıkların beyazdı yanlış mı hatırlıyorum ?
en son gönderdıgını ekledım canım senınkıde farklı olsunİlk yaptıklarıma bundandı canim
Tamam canım kusura bakma lütfenen son gönderdıgını ekledım canım senınkıde farklı olsun
Ne kusuru ccanım olur mu öyle şeyTamam canım kusura bakma lütfen
aynen öyle kesinlikle.2019 yılıda bereketli geçiyor yahu ünlüler hamile sırasına girmişler gibi
Eşime bozugum hemşerim..noldu hemşerim kim sinirlendirdi seni hayırdırrrrr
Berfu da hmıleymıs2019 yılıda bereketli geçiyor yahu ünlüler hamile sırasına girmişler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?