Naptı enişte kuzum :)Eşime bozugum hemşerim..
Sen nasılsiın
oy olur öyle karı koca arasındaaa sıkma canınıEşime bozugum hemşerim..
Sen nasılsiın
onun sözüne güvenerek aldığım randevuyu iptal ettirdi canım..3 defa aramış oldum hastaneyi.yazik yani ben utandım,son aradığımda değiştirmeye..Naptı enişte kuzum :)
Bende arada eşime sarıyorum şimdi eşim giidyor Antalya ya : ) Şans eserı annem İstanbula geldi . Bende 5 gun ablamla annemle kalcam ohh gezerız tozarız :)
ah erkekleronun sözüne güvenerek aldığım randevuyu iptal ettirdi canım..3 defa aramış oldum hastaneyi.yazik yani ben utandım,son aradığımda değiştirmeye..
Ama yeme konularına girsek çok iyi ebeveynlik yapar,yok yemiyor etmiyorsun.ki 2 kilo aldım benvalla çok sinir oldum..geçer gider elbette ama utansın hatasına istiyorum.derse girmek üzere moralimi yerle bir etti.
G gamzeli_bebis hemşerim balkan hastanesine gidicem yakında inşallah,oradaki kadın doktorla ilgili güzel yazılar okudum.luleburgaz bilgim sifir,bakalım nasıl olur
Şuana kadar tıp merkezine gittim,dogumhanesiz.her şekilde iyidir diye dusunuyorum ben hemşerim ama bakalımah erkekler
13 haftada 2 kg iyiki ilk 3 ayı almadan bile çıkabilirsin diyo dr lar. :)
boşver takma kafanaa sıkma tatlı canını
ben hiç duymadım dediğin hastaneyi hemşerim inşallah iyidirrrr :)
Çatlamış canım artık güzel güzel değerlendir kolay gelsin
Aşkım dün kesin pikti stres yapma çatladı mı diye yarın bi daha yaparsın ama bu araları kesin değerlendirin
Canım tatlisimmnedemistimkibenn benim bacım üzülmüş müü kıyamam, sağlık olsun bebeğim benim sıkma canını bebişini görmene az kaldı sen onu düşün erkekler ince düşünemiyor biliyorsun
kız senin kilonda bişey yok çok abartmadıgın sürece çok almazsınnnŞuana kadar tıp merkezine gittim,dogumhanesiz.her şekilde iyidir diye dusunuyorum ben hemşerim ama bakalım
Kilo konusu da az takintiliyim bu mevzuda.toplamda 12 kilo hedefim varinşallah tuttururum..
Şuan bende eşim bir yerlere gitsin de ozleyeyim,sinirim yatissin istiyorumsonra sizinki gibi tatlı kavuşma
çatlamış kuzum . Ama yapmaya devam et çunku t c den koyu olmamış
Unuturlar mı hiç bebeğim para alıyorlar bizdenCanım tatlisimmince düşünceli değili benim eşime uyarlayıp direkt düşüncesiz dicem ooh iki hafta sonraki randevuya beni unutmaz inşallah o hastane ya yine de vakti gelince arayayım ben dimi tatlisim,randevum vardı beni unutmayın demek için
Aşkım dün kesin pikti stres yapma çatladı mı diye yarın bi daha yaparsın ama bu araları kesin değerlendirin
ay ne biliyim çatlamışmı derken ben çatlıcamÇatlamış canım artık güzel güzel değerlendir kolay gelsin
Ay inşallah hemşerimkız senin kilonda bişey yok çok abartmadıgın sürece çok almazsınnn
12 kg da gayt normal yani kocanda 30 kg mı al istiyo anlamadım
bi kaç saate sakinleşir özlersin bişiciğin kalmaz hemşerim
Ohh yarasın kuzum al tabı :)Şuana kadar tıp merkezine gittim,dogumhanesiz.her şekilde iyidir diye dusunuyorum ben hemşerim ama bakalım
Kilo konusu da az takintiliyim bu mevzuda.toplamda 12 kilo hedefim varinşallah tuttururum..
Şuan bende eşim bir yerlere gitsin de ozleyeyim,sinirim yatissin istiyorumsonra sizinki gibi tatlı kavuşma
Valla ben hiç bakmıyodum çatladı mı çatlamadı mı adamın iliğini kuruttuydumay ne biliyim çatlamışmı derken ben çatlıcam
dün sabah ilişki olmuştu bu akşamda olur gerisi allahtan artık kısmet
Yok canım kayınbaba ameliyat olacak ordayız hastane de ka.n vereyim dedim yok öyle almıyoruz kadın doğuma gidin dedi
tamam canım dünkünde t c den biraz koyuydu amaaa bilemedimmmm 13. gün olandaaçatlamış kuzum . Ama yapmaya devam et çunku t c den koyu olmamış
Buda pik anlamına gelyor ama bır kaç gun daha devam edelım test yapmaya sen değerlendirmeyı saın ıhmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?