Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Naptı enişte kuzum :)
Bende arada eşime sarıyorum şimdi eşim giidyor Antalya ya : ) Şans eserı annem İstanbula geldi . Bende 5 gun ablamla annemle kalcam ohh gezerız tozarız :)
onun sözüne güvenerek aldığım randevuyu iptal ettirdi canım..3 defa aramış oldum hastaneyi.yazik yani ben utandım,son aradığımda değiştirmeye..
Ama yeme konularına girsek çok iyi ebeveynlik yapar,yok yemiyor etmiyorsun.ki 2 kilo aldım ben valla çok sinir oldum..geçer gider elbette ama utansın hatasına istiyorum.derse girmek üzere moralimi yerle bir etti.

G gamzeli_bebis hemşerim balkan hastanesine gidicem yakında inşallah,oradaki kadın doktorla ilgili güzel yazılar okudum.luleburgaz bilgim sifir,bakalım nasıl olur

ah erkekler
13 haftada 2 kg iyiki ilk 3 ayı almadan bile çıkabilirsin diyo dr lar. :)
boşver takma kafanaa sıkma tatlı canını
ben hiç duymadım dediğin hastaneyi hemşerim inşallah iyidirrrr :)

ah erkekler
13 haftada 2 kg iyiki ilk 3 ayı almadan bile çıkabilirsin diyo dr lar. :)
boşver takma kafanaa sıkma tatlı canını
ben hiç duymadım dediğin hastaneyi hemşerim inşallah iyidirrrr :)
Şuana kadar tıp merkezine gittim,dogumhanesiz.her şekilde iyidir diye dusunuyorum ben hemşerim ama bakalım
Kilo konusu da az takintiliyim bu mevzuda.toplamda 12 kilo hedefim var inşallah tuttururum..
Şuan bende eşim bir yerlere gitsin de ozleyeyim,sinirim yatissin istiyorum sonra sizinki gibi tatlı kavuşma

nedemistimkibenn benim bacım üzülmüş müü kıyamam, sağlık olsun bebeğim benim sıkma canını bebişini görmene az kaldı sen onu düşün erkekler ince düşünemiyor biliyorsun
Canım tatlisimm ince düşünceli değili benim eşime uyarlayıp direkt düşüncesiz dicem ooh iki hafta sonraki randevuya beni unutmaz inşallah o hastane yayine de vakti gelince arayayım ben dimi tatlisim,randevum vardı beni unutmayın demek için

kız senin kilonda bişey yok çok abartmadıgın sürece çok almazsınnn
12 kg da gayt normal yani kocanda 30 kg mı al istiyo anlamadım
bi kaç saate sakinleşir özlersin bişiciğin kalmaz hemşerim

Unuturlar mı hiç bebeğim para alıyorlar bizden sen yine de bir gün önceden teyit al için rahat etsin, ayyy artık cinsiyette söylerler

Aşkım dün kesin pikti stres yapma çatladı mı diye yarın bi daha yaparsın ama bu araları kesin değerlendirin
Çatlamış canım artık güzel güzel değerlendir kolay gelsin
ay ne biliyim çatlamışmı derken ben çatlıcam
dün sabah ilişki olmuştu bu akşamda olur gerisi allahtan artık kısmet

kız senin kilonda bişey yok çok abartmadıgın sürece çok almazsınnn
12 kg da gayt normal yani kocanda 30 kg mı al istiyo anlamadım
bi kaç saate sakinleşir özlersin bişiciğin kalmaz hemşerim
Ay inşallah hemşerim bu akşamı değerlendirin olur muu dün pik sonra catladigina göre de yavaştan gün saymaya da başlarız 14 diye

Ohh yarasın kuzum al tabı :)
Ben de 55 olmusum .
58 den 52 ye düştüm şuan 55

doktorum kilo almıs sayılmıyorsun 58 e kadar dedı

Ohh bu iş hoşuma gıttı

Kızlar acil yardimmmmmmmm

Şimdi ben hsg çekildim bildiğiniz üzere doktor bana beş günlük antibiyotik 6 günlük fitil verdi antibiotik yarin sabah son fitil perşembe sabahı son dün ovi testim yaptım çok hafif belirgindi ama bugün iki kere ev ye gittiğimde uzayan akıntim geldi baya baya şimdi ben ne yapmalıyım eşim perhizde yarın son sabah aç karna sperm testi vercek bana akıl verin akşam ovi testi yapıp ona göremi haraket edeyim fitil felan bitmedi bi zararı olurmu yoksa eşim testi versin yarın akşamki degerlendiriyim ay kafam çok karıştı

çatlamış kuzum . Ama yapmaya devam et çunku t c den koyu olmamış
Buda pik anlamına gelyor ama bır kaç gun daha devam edelım test yapmaya sen değerlendirmeyı saın ıhmal etme
tamam canım dünkünde t c den biraz koyuydu amaaa bilemedimmmm 13. gün olandaa
ilk defa yaptıgım içinnn anlayamıyorum neyse değerlendirmeye devam gersi alalhın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…