Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Unuturlar mı hiç bebeğim para alıyorlar bizden sen yine de bir gün önceden teyit al için rahat etsin, ayyy artık cinsiyette söylerler
Cinsiyeti belkide bu cumartesi eski doktor söyler bize tatlisim,ama kesinliği diğer kadından alırım
O zaman bir gün önceden mutlaka arıcamayy bu cumartesi ikimizde kontrole gidiyoruz, ne kadar da ortak ozelligimiz var

Cinsiyeti belkide bu cumartesi eski doktor söyler bize tatlisim,ama kesinliği diğer kadından alırım
O zaman bir gün önceden mutlaka arıcamayy bu cumartesi ikimizde kontrole gidiyoruz, ne kadar da ortak ozelligimiz var
Ayyyy heyecandan ölücem kaçta senin randevun???

Siz 10da burda olun dendi bizim buradaki doktor öyle boş ki,gitsem sırasız girerimaman bir tanıdık bildik görmesin önce ben sonra senden haberler gelicek inşallah tatlısiim
Ay inşallah bebeğim eşim bu cumartesi çalışıyor, benim doktor bu sefer 1’de hastanede olacakmış ama mecbur eşimi beklicem akşama

Masallah iyi kilo almissin ben ilk 3 ayda hic kilo almadim insallah bundan sonraki donmelerde de dikkatli alirim

Şu pıt pıt kalbi bi duysamm
Sa abırtek şunu söylım kuzum kalp atışını duycaksınız inşallah sonra 12. haftalardakı kontrolde eşin okdr değişecekki inanamayacaksın .
Eşimle bugune kadar bebek konusunda hep çekinerek konustuk .
Ne bılım ekranda da hep grip garip şeyler gördk
Ne kadar etkılensemde bu muayene degördugum Allahım apayrı . Görünce şoka girdim eşime baktım inanamadı aslında okdr vıdeo izledik herşeyının oluştugunu bılıyorduk . Eşim şaşkınlıkla hocaammm parmakları bile var Allaahımm dye dıye bı hal oldu :)

Her kontrol apayrı bır heyecan

İnşallah sizinkilerde benım kızım gıbı mınımınnak pozlar verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…