Gozun aydin canim saglikla devam etsin insallahAynen canım Allaha şükür sonunda girebilcem listeye
En son 2 gün önce bu testi yapmıştım canım
Cinsiyeti belkide bu cumartesi eski doktor söyler bize tatlisim,ama kesinliği diğer kadından alırımUnuturlar mı hiç bebeğim para alıyorlar bizdensen yine de bir gün önceden teyit al için rahat etsin, ayyy artık cinsiyette söylerler
Ayyyy heyecandan ölücem kaçta senin randevun???Cinsiyeti belkide bu cumartesi eski doktor söyler bize tatlisim,ama kesinliği diğer kadından alırım
O zaman bir gün önceden mutlaka arıcamayy bu cumartesi ikimizde kontrole gidiyoruz, ne kadar da ortak ozelligimiz var
Çok ozeniyordum verenlere yaaOhh yarasın kuzum al tabı :)
Ben de 55 olmusum .
58 den 52 ye düştüm şuan 55
doktorum kilo almıs sayılmıyorsun 58 e kadar dedı
Ohh bu iş hoşuma gıttı
tamam bugun kaçırmıcamAy inşallah hemşerimbu akşamı değerlendirin olur muu dün pik sonra catladigina göre de yavaştan gün saymaya da başlarız 14 diye
Bu günleri değerlendirin güzelce sonra dinlenmeye ve beklemeye gecin canım inşallah Rabbim nasip eder bu seferay ne biliyim çatlamışmı derken ben çatlıcam
dün sabah ilişki olmuştu bu akşamda olur gerisi allahtan artık kısmet
Cok sukur saglikliymis cok sukur 3.prensesimiz geliyor Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahEvet canım çok şükür
Sağlıkla kucaımıza almayı nasip etsın rabbım
Siz 10da burda olun dendiAyyyy heyecandan ölücem kaçta senin randevun???
aynen şuan bulntlarım sadece sabah oluyo :)Çok ozeniyordum verenlere yaaşuan rahat üç kilo hakkin yine var canim
Ay inşallah bebeğim eşim bu cumartesi çalışıyor, benim doktor bu sefer 1’de hastanede olacakmış ama mecbur eşimi beklicem akşamaSiz 10da burda olun dendibizim buradaki doktor öyle boş ki,gitsem sırasız girerim aman bir tanıdık bildik görmesin önce ben sonra senden haberler gelicek inşallah tatlısiim
Sen yedikce onlar mutlu oluyor,icerde Duru senden besleniyoraynen şuan bulntlarım sadece sabah oluyo :)
5 gun annem artık bana 5 kilo aldırır
Ne bulsa yedırmeye çalışıyo
Masallah saglikla dogum resimlerini de yoklemek nasip olur insallah. Darisi butun listeye insallah15. gebemızıde ekledik çok şükür
Sen eşini,biz seniAy inşallah bebeğim eşim bu cumartesi çalışıyor, benim doktor bu sefer 1’de hastanede olacakmış ama mecbur eşimi beklicem akşama ❤❤
Ay Duru'mSen yedikce onlar mutlu oluyor,icerde Duru senden besleniyorharika bir motive kaynağı
Şu pıt pıt kalbi bi duysammSen eşini,biz senitatlis bekleyişler,her anına gerçekten değer
Aminn kuzumm aminnnMasallah saglikla dogum resimlerini de yoklemek nasip olur insallah. Darisi butun listeye insallah
Masallah iyi kilo almissin ben ilk 3 ayda hic kilo almadim insallah bundan sonraki donmelerde de dikkatli alirimonun sözüne güvenerek aldığım randevuyu iptal ettirdi canım..3 defa aramış oldum hastaneyi.yazik yani ben utandım,son aradığımda değiştirmeye..
Ama yeme konularına girsek çok iyi ebeveynlik yapar,yok yemiyor etmiyorsun.ki 2 kilo aldım benvalla çok sinir oldum..geçer gider elbette ama utansın hatasına istiyorum.derse girmek üzere moralimi yerle bir etti.
G gamzeli_bebis hemşerim balkan hastanesine gidicem yakında inşallah,oradaki kadın doktorla ilgili güzel yazılar okudum.luleburgaz bilgim sifir,bakalım nasıl olur
Çatlamış canım değerlendirmutlaka
Sa abırtek şunu söylım kuzum kalp atışını duycaksınız inşallah sonra 12. haftalardakı kontrolde eşin okdr değişecekki inanamayacaksın .Şu pıt pıt kalbi bi duysamm
Ay evet yaa nasıl denk geldı maşallahCok sukur saglikliymis cok sukur 3.prensesimiz geliyor Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?