- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Zaten benimki şimdi bi şey anlamıyor, ekrana bakıp bakıp hocam şu nokta mı diye soruyorSa abırtek şunu söylım kuzum kalp atışını duycaksınız inşallah sonra 12. haftalardakı kontrolde eşin okdr değişecekki inanamayacaksın .
Eşimle bugune kadar bebek konusunda hep çekinerek konustuk .
Ne bılım ekranda da hep grip garip şeyler gördk
Ne kadar etkılensemde bu muayene degördugum Allahım apayrı . Görünce şoka girdim eşime baktım inanamadı aslında okdr vıdeo izledik herşeyının oluştugunu bılıyorduk . Eşim şaşkınlıkla hocaammm parmakları bile var Allaahımm dye dıye bı hal oldu :)
Her kontrol apayrı bır heyecan
İnşallah sizinkilerde benım kızım gıbı mınımınnak pozlar verır
Masallah iyi kilo almissin ben ilk 3 ayda hic kilo almadim insallah bundan sonraki donmelerde de dikkatli alirim
Kız gelmez mıı hele senın haftalarda asla gunler gemıyordu :)Zaten benimki şimdi bi şey anlamıyor, ekrana bakıp bakıp hocam şu nokta mı diye soruyorilk keseyi bebek sandı
Allahım o günleri nasip etsin bende değişik duygulara giricem muhtemelen burnu parmakları ❤❤
Zaman geçmiyor gibi geliyor bazen elçinim sana da oluyor mu?
Galiba biz cok sansliyizAy evet yaa nasıl denk geldı maşallah
Doktora giderken yol bitmiyor, hem nasıl heyecanlıyım hem de deli gibi korkuyorum şu kritik 12 hafta hep böyle geçiyor galiba hele ki kalp atışından sonra doktor 5 hafta ara veriyor ya o geçmez şimdiKız gelmez mıı hele senın haftalarda asla gunler gemıyordu :)
Ama son gune gelınce korkudan zaman dursun ıstıyodum
Dün bile dokotrun asıstanı benı hzırlıyodu . Bahar dedım ben bayılcam heyecandan ya bebeği göremezsek diyodum hala :)
Saçmala kocaman görceksınız hemde dedi
Tabi dikkatli olmaliyiz ama canim simdiki onceligimiz bebeklerimizin sagliklari kilo da verilir kiloyu dert etme yasadigin mutlulugun yadini cikart Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahKeske almasaydim,inşallah bundan sonrası az kilo alarak geçer canım sen bir de üç hafta ondesin benden,maşallah
Korkma kuzummm sende rahat geçiriceksın Allahın izniyleDoktora giderken yol bitmiyor, hem nasıl heyecanlıyım hem de deli gibi korkuyorum şu kritik 12 hafta hep böyle geçiyor galiba hele ki kalp atışından sonra doktor 5 hafta ara veriyor ya o geçmez şimdi
O korku hep bende de var mide bulantımda kesildi ya bi anda, anneme sordum onun hiç belirtisi bulantısı zorluğu olmamış hoca da zaten erkendi bulantı için bence ya stres ya da mideni üşütmüştün dedi ama kalp atışına bakıcaz niye kesildiği anlaşılır da dedi
Rahat ol insallah hicbir sikinti yok stres yapma Rabbimin izniyle cumartesi gunu bize sevinc goz yaslari icinde kalp atisini duydum diye yazacaksin.❤Doktora giderken yol bitmiyor, hem nasıl heyecanlıyım hem de deli gibi korkuyorum şu kritik 12 hafta hep böyle geçiyor galiba hele ki kalp atışından sonra doktor 5 hafta ara veriyor ya o geçmez şimdi
O korku hep bende de var mide bulantımda kesildi ya bi anda, anneme sordum onun hiç belirtisi bulantısı zorluğu olmamış hoca da zaten erkendi bulantı için bence ya stres ya da mideni üşütmüştün dedi ama kalp atışına bakıcaz niye kesildiği anlaşılır da dedi
Aynen bende o yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum erkendi normal değildi zaten diye ama böyle devam edersem çok çok rahat geçiricem inşallahKorkma kuzummm sende rahat geçiriceksın Allahın izniyle
Bende dedım snaa bulantı için erkendı dıye .
Benım bile 5+4 de başlamıştı . Sen geç döllenmeyle 4 haftada falan başladı :)
İnşallah kuzum benim tek duam bu, dualarını eksik etme bu erken dönemler çok zormuşRahat ol insallah hicbir sikinti yok stres yapma Rabbimin izniyle cumartesi gunu bize sevinc goz yaslari icinde kalp atisini duydum diye yazacaksin.❤
İnşallaahh kuzummmAynen bende o yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum erkendi normal değildi zaten diye ama böyle devam edersem çok çok rahat geçiricem inşallah ❤
aynen öyle kesinlikle.
az öncede eser yenenlerin nişanlısının hamile oldugunu okudum
Berfu da hmıleymıs
Başka kimmiş hamıel olan ? :)
Kız pelin ikizleri daha doğurmadı mıbende onları gördümde oyüzden yazdım
demet şener içinde hamile durumu varmış onlar harici işte bengü, pelin akilde doğurcak zaten
10 gun içinde dokotru gun vermıs :)Kız pelin ikizleri daha doğurmadı mı
O kız bana 3 yıldır hamileymiş gibi geliyor ne uzun sürdü10 gun içinde dokotru gun vermıs :)
Erken öğrendık ya :)O kız bana 3 yıldır hamileymiş gibi geliyor ne uzun sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?