Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten benimki şimdi bi şey anlamıyor, ekrana bakıp bakıp hocam şu nokta mı diye soruyor ilk keseyi bebek sandı

Allahım o günleri nasip etsin bende değişik duygulara giricem muhtemelen burnu parmakları

Zaman geçmiyor gibi geliyor bazen elçinim sana da oluyor mu?

Kız gelmez mıı hele senın haftalarda asla gunler gemıyordu :)
Ama son gune gelınce korkudan zaman dursun ıstıyodum

Dün bile dokotrun asıstanı benı hzırlıyodu . Bahar dedım ben bayılcam heyecandan ya bebeği göremezsek diyodum hala :)
Saçmala kocaman görceksınız hemde dedi

Doktora giderken yol bitmiyor, hem nasıl heyecanlıyım hem de deli gibi korkuyorum şu kritik 12 hafta hep böyle geçiyor galiba hele ki kalp atışından sonra doktor 5 hafta ara veriyor ya o geçmez şimdi

O korku hep bende de var mide bulantımda kesildi ya bi anda, anneme sordum onun hiç belirtisi bulantısı zorluğu olmamış hoca da zaten erkendi bulantı için bence ya stres ya da mideni üşütmüştün dedi ama kalp atışına bakıcaz niye kesildiği anlaşılır da dedi

Keske almasaydim,inşallah bundan sonrası az kilo alarak geçer canımsen bir de üç hafta ondesin benden,maşallah
Tabi dikkatli olmaliyiz ama canim simdiki onceligimiz bebeklerimizin sagliklari kilo da verilir kiloyu dert etme yasadigin mutlulugun yadini cikart Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Korkma kuzummm sende rahat geçiriceksın Allahın izniyle
Bende dedım snaa bulantı için erkendı dıye .
Benım bile 5+4 de başlamıştı . Sen geç döllenmeyle 4 haftada falan başladı :)

Rahat ol insallah hicbir sikinti yok stres yapma Rabbimin izniyle cumartesi gunu bize sevinc goz yaslari icinde kalp atisini duydum diye yazacaksin.❤

Korkma kuzummm sende rahat geçiriceksın Allahın izniyle
Bende dedım snaa bulantı için erkendı dıye .
Benım bile 5+4 de başlamıştı . Sen geç döllenmeyle 4 haftada falan başladı :)
Aynen bende o yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum erkendi normal değildi zaten diye ama böyle devam edersem çok çok rahat geçiricem inşallah

Rahat ol insallah hicbir sikinti yok stres yapma Rabbimin izniyle cumartesi gunu bize sevinc goz yaslari icinde kalp atisini duydum diye yazacaksin.❤
İnşallah kuzum benim tek duam bu, dualarını eksik etme bu erken dönemler çok zormuş

Mrblar kizlar hepinizin mesajlsri okudum tek tek MasAllah hamileler saglikla kucağınıza alın insAllah Rabbim isteyrn herkese nasip etsin içlerinde bana da insAllah H E bat günümü ekler misin bayadır bat vermiorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…