- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Benim de öyle olcakErken öğrendık ya :)
36. haftasında falan henuz
Gozun aydin canim saglikla devam etsin insallah
Kız pelin ikizleri daha doğurmadı mı
10 gun içinde dokotru gun vermıs :)
O kız bana 3 yıldır hamileymiş gibi geliyor ne uzun sürdü
Butun dualarimiz seninle canim merak etme daha yeni basladin☺İnşallah kuzum benim tek duam bu, dualarını eksik etme bu erken dönemler çok zormuş
1609ece , @balbocegi35 , @Tikkabilla , Cansinsenn , G Greeneliton Kızlar gözden kaçırdıysam özürdilerim regl gelen var mı ?
merhaba benide uğurlu listenize eklerseniz 23 nisan da bat tarihim
kuzum silinmeye başlamış 13. günden daha koyu göremezsin sanıyorum artık silinmeye başladı gibi çünkü.. 2 güne bir diye devam et bence.. inşallah tutar..
teskkürlerrkuzum silinmeye başlamış 13. günden daha koyu göremezsin sanıyorum artık silinmeye başladı gibi çünkü.. 2 güne bir diye devam et bence.. inşallah tutar..
inşallah bakalım güzel haberlerinizi alalıım kuzuteskkürlerrcan09e :) inşallah yakalarız bakalım hayırlısı artık
ama en azından bu ay yaparak yumurtlamanın olması gereken günlerde oldugunu görmüş oldum
leonunannesi kuzum yeni gördümm hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallahhh Sende benim gibi erken öğrenmişsin
Yok canım benden yana gelen giden yok:) gelse adımı yazdırana kadar başının etini yerim zaten1609ece , @balbocegi35 , @Tikkabilla , Cansinsenn , G Greeneliton Kızlar gözden kaçırdıysam özürdilerim regl gelen var mı ?
Yok canım benden yana gelen giden yok:) gelse adımı yazdırana kadar başının etini yerim zaten25 i 26 si gibi gelir gelirse çünkü 11 12 de ben yine yumurtladım
Bekle kuzum korunma vermiştir zaten sağlık olsun önüzümdeki ay olur artık 2019u da kaçırdık ☺ geçmiş olsun bişey çıkmadı inşallah. Acıdı mı?Kızlar ben bugün muhabbetinizin arasına daldığım için yazımı kaçırdınız büyük ihtimalle şimdi ben hsg çekildim gecen hafta doktor antibiyotik ve fitil verdi antibiyotik yarın sabah son fitilde perşembe sabahı son üç gündür ovi testi yapıyorum he uz koyulaşmadi ama bugün tüm gün yumurta akı gibi uzayan akıntim geldi ve ikk defa bu kdr geldi her wc ye gittiğimde vardı ama ovi koyu değil eşim perhizde yarın sabah sperm testi vercek oviyle güvenerek bozmadım perhizi ama aklıma da takıldı sizce catlamismidir ? Bugün adetle beraber 12.günüm bugün daha beklesem kaybetmiş olurmuyum kafam çok takıldı ya eşimde diyor herşeyin hayırlısı
Canım doktor onermediyse bekle derim fitil konusunda bilgim yok zararı olur mu olmaz mi hakknzda hayrlisi insAllah cnmKızlar ben bugün muhabbetinizin arasına daldığım için yazımı kaçırdınız büyük ihtimalle şimdi ben hsg çekildim gecen hafta doktor antibiyotik ve fitil verdi antibiyotik yarın sabah son fitilde perşembe sabahı son üç gündür ovi testi yapıyorum he uz koyulaşmadi ama bugün tüm gün yumurta akı gibi uzayan akıntim geldi ve ikk defa bu kdr geldi her wc ye gittiğimde vardı ama ovi koyu değil eşim perhizde yarın sabah sperm testi vercek oviyle güvenerek bozmadım perhizi ama aklıma da takıldı sizce catlamismidir ? Bugün adetle beraber 12.günüm bugün daha beklesem kaybetmiş olurmuyum kafam çok takıldı ya eşimde diyor herşeyin hayırlısı
Canım benim hala yok bugün doktora gittim rahîm duvarında kalinlasma yok adet olmazsın şuanda dedi bende cylo progynova kullanıyorum ona devam et adet olunca gel dedi büyük ihtimalle klomen basliycaz1609ece , @balbocegi35 , @Tikkabilla , Cansinsenn , G Greeneliton Kızlar gözden kaçırdıysam özürdilerim regl gelen var mı ?
Bekle kuzum korunma vermiştir zaten sağlık olsun önüzümdeki ay olur artık 2019u da kaçırdık ☺ geçmiş olsun bişey çıkmadı inşallah. Acıdı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?