Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktor onermediyse bekle derim fitil konusunda bilgim yok zararı olur mu olmaz mi hakknzda hayrlisi insAllah cnm

Yok kuzu doktora sordum iki üç gün sonra serbest dedi ilişki için ben şuan eşim test versin diye değerlendirmiyorum ovi testi köyü değildi ama akıntim çok olunca yumurtlama oldumu diye düşündüm

Yok kuzu doktora sordum iki üç gün sonra serbest dedi ilişki için ben şuan eşim test versin diye değerlendirmiyorum ovi testi köyü değildi ama akıntim çok olunca yumurtlama oldumu diye düşündüm
Akinti bazen şaşırtıyor bencee ya bnm 11. Gun yumurta aki şeffaf akintim oldu 28. Günü yumurtlama oldu

Ayy zor yaaa. Allah yardımcımız olsun gerçekten.. benim de bi değişik oldu bu ay ağrılarım adette de oldu adet bitiminde de yum.ağrısı mı bilemedim de.. bi kaç kir pas atma çalışması oldu işte kuzu..☺
O zaman sen zaten beklicen yapcak bişiy yok.. o zaman sende bişiy çıkmadı açıkmış tüpler öyle mi? İnşallah eşinde de çıkmaz bi şey. hakkımızda hayırlısı

Kızlar sanırım ben yımırtladım
Bugun akşam yaptıgım test çok silik çıktı. Yine aynı şekil 2 saat sıvı almadan yaptım.
Demekki 13. Gün pikti yada 12-13 pik olmuştur belki 12. Gün test yapmadıgım için bilmiyorum. 10. Gün ilişşki olmuştu 13. Gün oldu bugunde olur artık tutarsa tutcakk tutmazsa kısmet mayısa.
Zaten bugun kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. Demekki çatladı geri sayım başlasın mı
H E nedemistimkibenn dvtb Minik_ceylo 1609ece can09e

Eklentiler

• C52B059C-95A7-4A00-A9BC-CDC3B28B922F.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 46
Çatladım da patladım diyosunn ☺ geri sayıma erken daha bence. Hcg testi de sipariş ettin miydi 8 kala yapanlardan olarak
Haydi hayırlısı inşallah tutar kuzu

Çatladım da patladım diyosunn ☺ geri sayıma erken daha bence. Hcg testi de aipariş ettin miydi 8 kala yapanlardan olarak
Haydi hayırlısı inşallah tutar kuzu
8 kala olmasada 5 kala flan başlarım tabikide evde var gebelik testi çatlamasa ben çatlıcaktım valla

Senin eşinde problem yoktu demi?
Eşime test yapılmadı. 3 kimyasal olunca şuan gerek yok demekki hamile kalabiliyosun bi kaç ay daha deneyelim dedi dr. Eğer olmazsa eşin sperm testi yaptırır dedi 2 ay önce demişti bunu bu ayda adet olursam eşim sperm testi yaptırcak inşallah olmamda gerek kalmazzzz :)))))

Amin inşallah gerek kalmasın..

Aynen abla rahimde tüplerde çok iyi bi sıkıntı yok dedi yumurta tembelligide kesin değil hormon testini 2. Gunu yaptırdım ben 3. Veya 4. Gunu gel dedi adet olursan kesin sonuç alırız dedi bakalım yarın esiminkide belli olacak inşallah bise çıkmaz gerisi takdiri ilahi en azından içim rahat eder bundan sonra hadi bakalım hayırlısı olsun ben inanıyorum bu azimler boşa değil gorcez müfâkatımızı aynen kadın olmak harbiden zor ya

Diğer yumurtlama belirtileri var mi canım peki kasık ağrısı falan

Dün spor yaptım şuan her yerim ağrıyor bütün kemiklerim ama yok galiba varsada onca ağrı arasında hissetmiyorum sanırım neyse vardır herseyde bi hayır adam hazır cesaretlenmiş bozmayim ben sabahtan gitsin versin spermciklerini

Oyle tabi canım testi verdikten sonra değerlendirebilirseniz olur o zmn hayırlısı bklm
Rabbım ol der insAllah

Sat 1 nısan bat 29 nısan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…