Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar. Beni de alın aranıza bat 1 Mayıs
Yarın yumurtlama günü inşallah bi stres yaşamadan değerlendiririz.
Biz 1 yıl hiç korunmadık 3 aydır ciddi bir çalışma içindeyiz.) eşimde ve bende sıkıntı yok ama neden olmuyor acaba ? Yaş 32 ikimizündd . Benim gibi olan bar mı

G gam
G gamzeli_bebis bat aynı tarih benimde 1 mayıs

Vakti saati gelmemiş henüz demekki canım insAllah kısa zamanda Rabbim saglikla verir bebeğinizi

İnşallah tutsun bu ay hemşerim..en kıymetli gün 13.gun degerlenmis o bakımdan heyecanla bekleriz sonucuda

Ben.. Yaklaşık 20 ay olacak bir problem yok ama nasip bekliyoruz

batımız aynıymış benimde program bugunu yumurtlamaa gösteriyor (pepaap)
ama ilk defa ovülasyon testi yptım bu ay sanırım dün çatladı yumurta. çok oynamadı bende programla arası.
yani hep değerlendirmiş oldugumuz zamanaı değerlendirdik aslında. ama inşallah olur kısmet :)

Dün saat 9'da bi uyumuşum bebeğim sorma sabaha kadar, çok enerjiğim valla sen nasılsın teste kaç var??
bende iyiyim canım akşam bende uyumuşum valla grip gibiyim biraz. boğazlarım ağrıyor burnum akıyor
bide sabahları spor yapıp duş alıp işe geliyorum bazen saçım tam kurumuyorr üşüttüm galiba
teste elimde çok test oldugu için 5-6 kala başlarım işte bilmiyorumki bana kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…